Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

franjo-fritz

Majda Lojo od frenda sestra. A od drugog sestricna.... Nekad joj je brat radio u A. C.
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

kiky776

Jedan detalj koji mi je zapeo za oko ... nema amortizere na haubi ispred  :joj:
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

franjo-fritz

Citat: kiky776  u 31 Ožujak 2016, 01:07:44
Jedan detalj koji mi je zapeo za oko ... nema amortizere na haubi ispred  :joj:
da stvarno mislim dakle, ono,
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

Mike20

Nastavak tradicije, ni Bravo 2 nema

ElRa

Nemaju ni 500X ni Renegade. 500L npr ima. Ali nije Fiat usamljen u tome, npr ni Octavia A7 nema amortizer, nova Astra takodje nema. 

casual

pola novih autiju visoke klase nema amortizere haube, ne znam zakaj je to nekome čudno :D

čekam karavana, ovo me ugodno iznenadilo :)

ElRa

Isto vazi i za amortizere vrata prtljaznika. Polako se ukidaju i ugradjuje rjesenje koje je i na Tipo, tj sa sarkama. U skupljim modelima sarke se sakriju, kod Tipa se vide.

2600

Rješenje prtljažnika kao na Tipu je radi sigurnosnih standarda na nekim tržištima. Daljnja evolucija Tipa je bila planirana za tržište SAD-a kao Chrysler 100.

VeX

Konačno jedan normalan i dobar review.
Ali i dalje ne mogu reći da mi se auto imalo sviÄ'e (vidio ga izloženog u ZGu u CityCenteru). Imam dojam da su dizajn unutra i vani mogli napraviti puno bolje nego Å¡to jesu.
Kompakt na slikama izgleda puno ljepše od limuzinske izvedbe ali IMO unutrašnjost nije na nivou Puno Grande EVO-a, Brava, 500...

Sve u svemi mislim da Majda dobro veli da cijena kada se sve skupa zbroji nije tako velika. MeÄ'utua ljude rajca dizajn i u konačnici u slučaju da je razlika u cijeni 1, 2% će uzeti Å¡to im se viÅ¡e sviÄ'a.

2600

AntonioK

tom testnom modelu je cijena 21.500 â,¬,automatski klima ureÄ'aj, tempomat i aluminijske naplatke 17 ".(vrh ponude),a opcija staro za novo 18,250  :ok1:

2600

U Italiji je sve dosta skuplje u pravilu nego kod nas tako da je ovo ekstra povoljno, a ovaj ima i električno namještanje lumbarne potpore vozača. Ima još mogućih dodatnih opcija, ne mogu se sada sjetiti svih, al mislim da je adaptivni tempomat, suvozačevo sjedalo podesivo po visini, automatsko kočenje i lane assist, grijanje prednjih sjedala. Tada sve završi na blizu 24 000 eura.

Sutra im je tekst sa mjerenjima u tiskanom izdanju.

casual

sjedio danas u tipu
mogu reći da me crna boja na autu ugodno iznenadila

ali paketi opreme koje je slagao auto comerce su žešći smijeh
kvake u boji ne postoje, da se naručiti chrom kvake
koje koštaju 114,00 kn
a debili u auto comercu prilikom naručavanja prvog kontigenta to naravno nisu uzeli
tako da dosta jeftino izgleda
iznutra, ugoban, sjedala me ugodno iznenadila
središnja konzola ok, ona imitacija kože mi tamo paše, dok mi je radio prst u oko, pogotovo jer znam kako ona crna plastika izgleda vrlo brzo ako se ne stavi neka zaštita gore

i onda razočarenje kad sam vrata pogledao :D
ona imitacija kože je tragedija
stavljena kao da bi duže trajalo, da ne blijedi na suncu, ...
ali baš ko šaka u oko
iza nisam sjedao, ali gepek mi je veoma prostran

voziti mi se nije dalo, agregat je dobro poznat
cijena takvog tipa s pop star opremom je oko 120.000,00 kn u gašpariću

tako da je isplativije otići u italiju po auto :)

Puntigamer

Meni se nije svidila instrument tabla, tj. font brojeva.

natipkano na jednom

topolino

Eto danas sjedio u novom tipu. 3 zamjerke: radio (tj. ona plastika radija), visina otvora prljaznika sedan (sirina nije problem) i goli komad lima u prtljazniku. Kada bi picajzlio bilo bi zvuk i sila zatvaranja vrata prtljaznika (punto mk2 je bolji) izbor grafike plastika u kabini.
Vidio sam najmanje 3 razlicite povrsine plastike:
bijela sa tockicama (pojas na B stupu)
crna sa pukotinama (vecina plastike interijera)
crna gumirana (gornji dio armature)
iza nisam gledao, ali to mi malo izgleda neozbiljno i ta perforirana plastika je muka za prat. Ostatak auta mi odgovara dosao bi u obzir za kupnju, ako je mehanizacija ok. Novi megane pored njega je  :brulj:
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD: