Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

nash

Fiat Bravo 1,6mjt

FileFixer

E=mC^2 +/-3dB

2600

69 Tipa prošli mjesec u Hrvatskoj, naravno da je rent-a-car.

I prva vožnja novog Tipa hatchbacka:

Bero

Evo, kako sam bio u Pragu ovaj vikend, tako sam nabasao na reklame za novog tipa za 262 000 čeÅ¡kih kruna, Å¡to ispadne cca 10 000 eura - rang rapida, c-elyse, linee i slične ekipe  :zbunj:
jedino ne znam dal su svi auti u čeÅ¡koj toliko jeftiniji nego kod nas ili je ovih 99 000 kn za Tipa kod nas maslo naÅ¡eg dragog zastupnika  :neznam:
Samo boxer bajo moj :)

2600

Citat: Bero  u 19 Travanj 2016, 19:49:23
Evo, kako sam bio u Pragu ovaj vikend, tako sam nabasao na reklame za novog tipa za 262 000 čeÅ¡kih kruna, Å¡to ispadne cca 10 000 eura - rang rapida, c-elyse, linee i slične ekipe  :zbunj:
jedino ne znam dal su svi auti u čeÅ¡koj toliko jeftiniji nego kod nas ili je ovih 99 000 kn za Tipa kod nas maslo naÅ¡eg dragog zastupnika  :neznam:

Auta u Češkoj su čak u pravilu skuplja no u nas je PDV nešto veći i ima trošarine sve skupa 11% na taj 1.4 no opet u nas gadno nabiju cijenu.

2600

Bero

Tipo kombi bio bio karavan?  :82: Moram priznati da mi je nekako promakla činjenica da osim sedana i hatchbacka je u igri i karavan
Samo boxer bajo moj :)

2600

Citat: Bero  u 20 Travanj 2016, 17:36:48
Tipo kombi bio bio karavan?  :82: Moram priznati da mi je nekako promakla činjenica da osim sedana i hatchbacka je u igri i karavan

Da, to je po njemački jer je reklama za njih. Naravno da su sva tri u igri samo neće karavan tako skoro u prodaju, a kod nas pitanje oće li i ove godine. :laughing-smiley-001:

AntonioK

kod nas Tipo hatchback dolazu 9 m.

2600

Kaže po QR testu da Fiat Tipo 5porte sa full opremom i 1.6 JTD od 120 KS (manualni mjenjač) mjereno do 100 km/h ide za 10.1 sekundu.

JoĹža

Alfa Romeo u srcu i dusi. Fiat sredstvo prevoza od tocke A do tocke B.

ElRa

U Auto Klubu su korektno predstavili 5V i SW model, ali kod oba modela su postavili sliku enterijera od sedan verzije. U tekstu pominju da je enterijer bolji do sedana, ima izdvojem displej...

Marin krk

bolji mi je od limuzine

ivanm

od naprijed super, odozada ko neka kia..

gandi

To bi trebao biti kara van?
Vidim, guzica djeluje tipično talijanski praktična  :tres:
--->>>    click here      <<<---