Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Mike20

Bitnije i žalosnije je što za istu cifru i neke oznake paketa, u RH dobivaš siromašniju opremu

gandi

To je uvjek bilo i bit će. Svako tržište ima nešto svoje.
--->>>    click here      <<<---

2600

Citat: Mike20  u 25 Svibanj 2016, 06:44:32
Bitnije i žalosnije je što za istu cifru i neke oznake paketa, u RH dobivaš siromašniju opremu

Apsolutno se skažem. To je daleko najgore od svega, a čak zna cijena biti i viša uz manje opreme.

Ali to očito ne priječi ljude kod nas da kupuju Tipa. Dosta sam ih vidio i to koji nisu od rent-a-car. Očito da se kod nas ljude zaželili FIAT-a ili pak kupuje aute na metre.

Mike20

Je Gandi tržište,al pričam o razlici prvih susjeda, npr. U Sloveniji već je razlika, Italiji još više

Čudite se doplati, pa već rekoh, frend je kupovao auto novi Bmw 3, pa su mu rekli da je doplata za USB utičnicu za autoradio koji ima prikljčak za taj usb kabel (al nije dostupan bez tog kabla), 600 eura.
Kladim se da je auto došao s tim kabelom i utičnicom u RH, pa su to kod nas maknuli i stavili u dodatnu opremu za doplatu

JoĹža

Sta se cudimo kod nas su to vec klasicna Hrvatska posla pa tako i oko zastupstva i prodaje novih auta.
Alfa Romeo u srcu i dusi. Fiat sredstvo prevoza od tocke A do tocke B.

AntonioK

kako je krenilo na kraju će i antena biti na popisu dodatne opreme

Mike20

Kad čitaš popis opreme, Bome istina. Ko nekad na Kii Pride, dodatna oprema sjenilo suvozača i polica prtljažnika

DinoG

Na mk1 Puntu suvozacev retrovizor je bio dodatna oprema tako da...

2600

Turčin sa engleskim titlovima:

Mike20

Odličan stoj, posebno s tim motorom, i super da je t-jet ne multiair. Samo kak je dobio preko 10 litara prosjeka, po ovakvim cestama kak se on vozio, meni ide bez problema na 7.5l, al stvarno, trenutni prosjek nakon 1800km mi je 7.2

Miha.

Kaj budu samo jedne felge u ponudi  :confused2:? Ja bi Bravo odmah mjenjo za jedan crveni ili crni s tjet motorom :smile:

Kakav zadnji ovjes je u pitanju na kompaktu?

JoĹža

Gledam test Tipa na Talijanskom Quattroruote i novinar spominje doplatu za rezervni kotac 200â,¬. Pa dobro kud to vodi na kraju ces morat doplacivat za kojekakve stvari ili napravit narudzbu direkt u tvornicu. I na papiru navest ovo hocu ovo necu. Sve rade samo da ti sto vise izvuku novaca iz dzepa. Nisam mogao vjerovat kad sam prvi put vidio 500 L u Autocomercu da najjeftinija verzija od 118000 kn nema radia.  :tup:

JoĹža

Boxer

Da si malo bolje informiran znao bi da VW za svaki auto traži doplatu za rezervni kotač već 10-ak godina. Druga stvar, ja vozim 17 godina, odvozio sam u svim autima i kombijima dosad oko 1 milijun kilometara nikad mi ni na jednom autu nije pukla guma i nikad nisam trebao rezervni kotač tako da je to za mene glupost, danas postoji i na velik broj automobila se ugraÄ'uje run flat guma a i gume danas i nekad nisu ni probližno usporedive jer su im bočnice ojačane metalnim prstenom, teže se probuÅ¡e i probijaju...Å¡to ćeÅ¡, 21. stoljeće je i auto bez rezervnog kotača bi trebao biti manje čuÄ'enje nego auto s rezervnim kotačem. Ja ga nemam, imam umjesto njega spremnik za plin i super mi je tako :ok:
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

JoĹža

Dobro to je tvoje iskustvo. Ja nisam nist odvezo km samo sam vec 24 god profesionalni vozac. Nemam ti ja pojma o nicem.