Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ccm

Istina. Ali ovo je dizel, pa je potrosnja dosta niza. Ali ima jos jedna zanimljivost, Renault Fluence Limited je sada 116k kuna! 1.5 DCI sa 110 konja. Mislim da je to trenutno daleko najbolja ponuda u klasi.
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

JoĹža

Sve 5 sto se tice dizela ali gledam auto u globalu sto se tice dizajna kvalitete izrade i ponasanja na cesti
Alfa Romeo u srcu i dusi. Fiat sredstvo prevoza od tocke A do tocke B.

JoĹža

Usporedivat Mazdu sa Tipom mislim da je bezpredmetno. Mada je ovo black edition oprema.

franjo-fritz

Citat: ccm  u 28 Lipanj 2016, 12:48:31
Istina. Ali ovo je dizel, pa je potrosnja dosta niza. Ali ima jos jedna zanimljivost, Renault Fluence Limited je sada 116k kuna! 1.5 DCI sa 110 konja. Mislim da je to trenutno daleko najbolja ponuda u klasi.

od svih novo konponiranih automobila,, najveće govno.  Vozio Zagreb, Split, zahvalio se i nikad viÅ¡e.. Motorizacija ok sve ostalo vise nego nefunkcijonalno,,, clio je avion za fluence
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

JoĹža

Bilo bi glupo rec da cijena Mazde ne raste u nebo sa opremom i motorizacijom. Ali za osnovnih 127000 kn koliko kosta Mazda je daleko bolja ponuda sto se tice svega u odnosu na Tipo za tu cifru. A o potrosnji i ubrzanjima i medubrzanjima nema se sta pricat dizel-benzinac. Tko ne radi puno km a hoce pravi kvalitetni auto i da nebude veliki pad vrednosti onda se zna sto hocu rec. Za mene je u tom cjenovnom razredu Mazda br.1

ccm

Ma Mazda nema kaj tu trazit. Svaka cast Tipu i Fiatima, ali Mazda je klasa za sebe, pa makar bila osnovna oprema i benzinski motor. Ali netko jednostavno ne voli benzince, pa nece kupit Mazdu.

ccm

Citat: franjo-fritz  u 28 Lipanj 2016, 13:57:24
  od svih novo konponiranih automobila,, najveće govno.  Vozio Zagreb, Split, zahvalio se i nikad viÅ¡e.. Motorizacija ok sve ostalo vise nego nefunkcijonalno,,, clio je avion za fluence

Tu ne mogu sudit jer nisam vozio. Vozio sam Megane-a 1.6 i radje bi busom iso drugi put. Ali da je povoljan, povoljan je, za nekog nezahtjevnog mislim da je puna saka brade.

JoĹža

To znaci da samo Mazda dizel je skuplja a Fiat dizel u odnosu na benzinca nije skuplji.

franjo-fritz

Citat: ccm  u 28 Lipanj 2016, 14:25:00
Tu ne mogu sudit jer nisam vozio. Vozio sam Megane-a 1.6 i radje bi busom iso drugi put. Ali da je povoljan, povoljan je, za nekog nezahtjevnog mislim da je puna saka brade.
zato i je povoljan.. Niko ga nece. Ulazak na zadnja sjedista je naucna fantastika da glavu nerazbijes.. Izlazak sa vozacevog sica je ravno tantra položajima u sexu,. Preglednost jedino u ogromnim fap retrovizorima, ostalo ko u bunkeru za vrjeme Hitler. Udobnost autobusa čazma transovih autobusa bez prve tri brzine..
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

franjo-fritz

Citat: ccm  u 28 Lipanj 2016, 14:23:31
Ma Mazda nema kaj tu trazit. Svaka cast Tipu i Fiatima, ali Mazda je klasa za sebe, pa makar bila osnovna oprema i benzinski motor. Ali netko jednostavno ne voli benzince, pa nece kupit Mazdu.
mazda je klasa za sebe... Najtanji lak, održavanje ravno mercedesu 500amg.....nije da nevalja al svaka mazda je skupa za održavanje...

JoĹža

Ja pricam za sebe nisam bas sklon lezanju pod autom. To sam sa Stilom prozivio sa Alfom ne a ko voli nek izvoli ili Dzo voli Dzo plati.

ALFA145QV

Citat: franjo-fritz  u 28 Lipanj 2016, 14:49:29
mazda je klasa za sebe... Najtanji lak, održavanje ravno mercedesu 500amg.....nije da nevalja al svaka mazda je skupa za održavanje...

Jes, živa istina. Prije kupnje se dobro raspitat o cijenama nekih dijelova i onda stavit sve zajedno na papir
da kasnije ne bude suza. Nažalost sa Mazdama se zna desit da neke stvari, koje znaju crknut, postoje samo u originalu.
Alfa 145QV...Fiat Seicento Sporting ... Fiat Tipo  1,4 16V

JoĹža

Ja iz osobnog iskustva jako dobro znam za 2 slucaja Mazdi. Prvi zenina teta je 2003 kupila novu 6 dizel za kes 22000 eura i do lani nikakvih problema sa autom kad su je lani prodali imala je 395000 na satu. Prodana u Zagreb na poznato. Drugi slucaj ljudi iz Kutine su 1991 kupili novu 626 benzinku, a sad najzanimljivije kad su dosli kod majstora pitao ih je kad ste mijenjali zupcasti remen. Covjek kaze nikad, a auto na satu 402000 km. Majstor na to kaze imate vise srece nego pameti. Eto toliko o Mazdi sto ja znam. A kolegi je na Alfi gt jtd 150 puko remen na 87000. I potrgalo 2 klackalice.

franjo-fritz

Nisu mjenjali remen i distribuciju jer vise kosta materijal nego pol auta... A da na toj km nisu nikad mjenjali remen,, ko tu koga laže... Btw pukle klackalice stavis druge i gas..

JoĹža

Ajde dobro netko bolje zna od mene mislim da bi to mogao bit vidoviti Milan. Mislim da netko iz Zagreba zna vise o tom autu iz Kutine kao sto ja neznam nist o ni jednom iz Zagreba.