Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

franjo-fritz

Citat: Joža  u 01 Srpanj 2016, 05:39:34
Ti si stolar po zanimanju.
:tres: . Joza imas gadan problem... Nejebica, nesanica, hemeroidi, psihoza... Ima čika doktot i za to.... Nista ti ne brini nakon 30g staza za volanom sve ce to nestati.... Ko rukom odneseno.. Lade ce opet biti in, ruzicasti slonovi na svakom uglu, bijeli misevi frendovi a jednorog best frend
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

cvike19

VeX

Hatchback će trebat svakako probat. Teško da će ostaviti bolji dojam od brava jer je bravo vizualno i danas izgleda odlično. Pogotovo iznutra gdje sve izgleda jako lijepo, kako vizualno tako i na dodir. Veliki skok naspram stila (koji je meni osobno bio super auto).
Tipo do sada svi samo hvale, vidio sam u živo limuzinu i na mene nije ostavio neki dojam ali naravno treba probat vozit pa onda reći nešto.

Šteta što s Tipom nisu pratili filozofiju punta ili 500tke. Nova 500tka opet izgleda svježe i odlično, valjda će tako i puno EVO malo ušminkat...

JoĹža

Alfa Romeo u srcu i dusi. Fiat sredstvo prevoza od tocke A do tocke B.

Mike20

A jeste zapeli, ko da vas Mazda, Fiat ili Alfa plaćaju da ih hvalite.
Prije 3 godine sam imao 8000ojra za auto. Rekoh nebi više talijana, naravno rabljeni dizel star 10 godina i 400-500 000km na vuri ne dolazi u obzir. Dakle benzin+plin. U toj kombinaciji Mazda, Toyota, Nissan ne dolaze u obzir, jer se na plin raspadaju, francuzima dosadno spajati elektroniku na benzinski ecu bi moglo samo glavobolje zadati. Od švaba, samo 4wd, rwd nikako, al za tu lovu su 10+ godina stari.
Uleti Bravo s već ugraÄ'enim plinom, pogledah, sjedoh, provozah, turbina lijepo puÅ¡e i to je to.

Osobno novog Tipa ne smatram nasljednikom Brava, mislim da je Bravo 2 nešto malo kvalitetnije sklepanel, meni osobno i ljepše.
Tipo bi trebao biti ko neka jeftina verzija, puno auta za malo novca, i tu mislim da nije usporediv sa redovnom ponudom sedana, hb-a i sw-a drugih marki
Ko onaj c-elisee npr nije ista klasa ko npr neki c3 sedam da postoji.

Zato tak tipa i treba gledati, 3-5 godina star bi mogao biti jako zanimljiv i jeftin, posebno karavan dizlo

JoĹža

Trebao bi promjenit zupcasti sa spanerima i pumpom na komodi u dnevnom boravku. Neznam nakon koliko god starosti se to radi. Jel tko sta zna o tom.

Boxer

Ti trebaš prvo promjeniti remenje, natezače i pumpu u svojoj glavi a ako tamo nema ničeg navedenog (a tako mi se čini) onda pod hitno dati to ugraditi, rodit ćeš se ponovo uvjeren sam :ok:
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Green Punto

Cuore Sportivo   :wiii:

Boxer

Boxer

Citat: Mike20  u 01 Srpanj 2016, 10:33:53
A jeste zapeli, ko da vas Mazda, Fiat ili Alfa plaćaju da ih hvalite.
Prije 3 godine sam imao 8000ojra za auto. Rekoh nebi više talijana, naravno rabljeni dizel star 10 godina i 400-500 000km na vuri ne dolazi u obzir. Dakle benzin+plin. U toj kombinaciji Mazda, Toyota, Nissan ne dolaze u obzir, jer se na plin raspadaju, francuzima dosadno spajati elektroniku na benzinski ecu bi moglo samo glavobolje zadati. Od švaba, samo 4wd, rwd nikako, al za tu lovu su 10+ godina stari.
Uleti Bravo s već ugraÄ'enim plinom, pogledah, sjedoh, provozah, turbina lijepo puÅ¡e i to je to.

Osobno novog Tipa ne smatram nasljednikom Brava, mislim da je Bravo 2 nešto malo kvalitetnije sklepanel, meni osobno i ljepše.
Tipo bi trebao biti ko neka jeftina verzija, puno auta za malo novca, i tu mislim da nije usporediv sa redovnom ponudom sedana, hb-a i sw-a drugih marki
Ko onaj c-elisee npr nije ista klasa ko npr neki c3 sedam da postoji.

Zato tak tipa i treba gledati, 3-5 godina star bi mogao biti jako zanimljiv i jeftin, posebno karavan dizlo

Apsolutno :ok:

Tono92

Citat: Joža  u 01 Srpanj 2016, 11:38:22
Trebao bi promjenit zupcasti sa spanerima i pumpom na komodi u dnevnom boravku. Neznam nakon koliko god starosti se to radi. Jel tko sta zna o tom.
Znam ti ja , imam ti ja sve to od brave 1.4 12v ak ti pase , imam vodenu pumpu , zupcasti i spaner .... Dobijes gratis alternator da ti fila struju

Tono92

Edit : alternator je da ti fila struju za stolnu lampu

topolino

ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

franjo-fritz

To sigurno na nissanovom viljuskaru..?
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

JoĹža

Ima jedna ustanova u Podsusedu pa kome je blizu.