Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

2600

Obratite pozornost kako EuroNCAP testira dječju sigurnost. Nekako sumnjam da će te ih tako vezati.
Isto za safety features kod sigurnosti djece je dobio manje bodova nego neki drugi automobili iako ima više nabrojanih sustava. :zbunj:

U biti meni Tipo nije naročito problematičan i moje je mišljenje da se na osnovu njega bez velikih konstrukcijskih izmjena može napraviti auto koje će dobiti 5*.

ccm

Nebu mene niko v mojoj koruzi...

topolino

Prsni kos je uvjek zut jer preko njega ide sam pojas. Malo me cudi narancasta kod frontalnog puna sirina
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

2600

:wiii: :costumed-smiley-0291:
Citat: topolino  u 28 Listopad 2016, 07:13:22
Prsni kos je uvjek zut jer preko njega ide sam pojas. Malo me cudi narancasta kod frontalnog puna sirina

Moje miÅ¡ljenje je takvo da je sama konstrukcija automobila u startu raÄ'ena tako zadovolji i američke crash testove. Recimo jako puno automobila ima skroz drugačije deformacijske zone za američko i europsko tržiÅ¡te, a to ne mora biti bolje za sigurnost putnika nego samo da bi se na specifičnom crash testu dobila bolja ocjena. Isto tako to iziskuje dodatne troÅ¡kove i isplativo je onim proizvoÄ'ačima koje imaju veliku prodaju istog automobila na oba dva tržiÅ¡ta.

Nego htio sam reći. Ocjena za djecu je vezana za pojaseve. Ocjena udara na pješaka je oblik haube. A zadnja ocjena je vezana elektroniku...

2600

Mike20

Pa mogli su bar karavana uzeti  :laughing-smiley-001:

2600

4628 zadnji mjesec u Turskoj. Dovoljno za 2. mjesto i to samo 17 primjeraka manje od Corolle. Sa 32260 komada Egea je i dalje vodeća na razini godine.
http://bestsellingcarsblog.com/2016/12/turkey-november-2016-sales-rally-back-up-45-to-break-ytd-record/

SEB

BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

Mike20

Dobra slika  :handclap:
U Vž kod Prikratkog Giulija i Tipo oba bordo boje jedan kraj drugog. Djeluju jednako široko, Tipo malo samo viši

2600

Koliko imam info. Očekuje se kroz par mjeseci objava da će Tipo službeno ići na tržište Sjeverne Amerike tj. NAFTA-e. Naravno biti će sjeverno-američki brand i ime modela.

JoĹža

Alfa Romeo u srcu i dusi. Fiat sredstvo prevoza od tocke A do tocke B.

kiky776

Dodge neon = fiat tipo
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

JoĹža

kiky776

ÄŒemu onda smajlić sa upitnikom ?  (  :82: )
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

JoĹža

Da mi je ruzniji od Tipa.