Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Tooutman

Meni je ionak Dodge Dart dost sličan sedanu. Čak i mislio da Tipa/Aegeu napravili po njemu.....
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

2600

Citat: Tooutman  u 10 Siječanj 2017, 21:41:23
Meni je ionak Dodge Dart dost sličan sedanu. Čak i mislio da Tipa/Aegeu napravili po njemu.....

Hahaha, to sam ja dosta davno ustvrdio.

ÄŒekam samom da objave uvoz ovoga u SAD kao Chrysler Neon ili tako neko ime. Ovisi sve o Trumpu.

Ali od kada je izašao Tipo Turci svako malo obaraju svoje povijesne proizvodne rekorde u jednom danu. Toliko o tome je li Tipo barem za sada uspješan ili ne. Čak već proširuju kapacitete.

Tooutman

Citat: 2600  u 11 Siječanj 2017, 11:47:36
Ali od kada je izašao Tipo Turci svako malo obaraju svoje povijesne proizvodne rekorde u jednom danu. Toliko o tome je li Tipo barem za sada uspješan ili ne. Čak već proširuju kapacitete.

Jel ima kakvih informacija koliko je Tipo-a prodano u hrv? Jer tu kod nas na sjeveru moram reći da ih jako slabo vidim (Nažalost). I ak vidim su uglavnom strane rege. Valjda se čeka Hatch i SW verzija pa se špara za njih budući da skuplje :)

AntonioK

Citat: Tooutman  u 11 Siječanj 2017, 12:54:52
Jel ima kakvih informacija koliko je Tipo-a prodano u hrv? Jer tu kod nas na sjeveru moram reći da ih jako slabo vidim (Nažalost). I ak vidim su uglavnom strane rege. Valjda se čeka Hatch i SW verzija pa se špara za njih budući da skuplje :)
...ili da se promine kod nas mentalitet jer ako imaÅ¡ 13.000 eura ( cijena novog Tipo)nećeÅ¡ ga uzeti čast pojedincima nego uzimaÅ¡ nekog isprÄ'enog Å¡vabu pogotovo ako si poduzetnik

2600

Citat: Tooutman  u 11 Siječanj 2017, 12:54:52

Tko to kupuje? Pa AC sve ubije.

A i kolega dobro kaže:
Citat: AntonioK  u 11 Siječanj 2017, 15:10:35
...ili da se promine kod nas mentalitet jer ako imaÅ¡ 13.000 eura ( cijena novog Tipo)nećeÅ¡ ga uzeti čast pojedincima nego uzimaÅ¡ nekog isprÄ'enog Å¡vabu pogotovo ako si poduzetnik

Ali to sve ne mijenja činjenicu da se proda sve što proizvedu.

Tooutman

AC je priča za sebe. Nakon 8 godina bude ponovno ZG Auto show. I malo djete zna da će biti puno ljudi, ali njihova strategija je da ne izlažu. JoÅ¡ bi kužio da se prodaju ko Å¡vabi pa im to nit ne treba.... A da ne govorim kakva im web stranica.  Al ok dosta otisao u OT.

Šteta jer mislim da je realna cjena naspram drugih i što nudi. Po dizajnu je osvježenje u gami tako da vjerujem da Turci rade punom parom. Valjda će ko i Braviji nakon 4, 5 godina, dok im padne cijena, biti uvoz pa i više na cesti...

casual

Citat: Tooutman  u 11 Siječanj 2017, 23:27:24
AC je priča za sebe. Nakon 8 godina bude ponovno ZG Auto show. I malo djete zna da će biti puno ljudi, ali njihova strategija je da ne izlažu. JoÅ¡ bi kužio da se prodaju ko Å¡vabi pa im to nit ne treba.... A da ne govorim kakva im web stranica.  Al ok dosta otisao u OT.

Šteta jer mislim da je realna cjena naspram drugih i što nudi. Po dizajnu je osvježenje u gami tako da vjerujem da Turci rade punom parom. Valjda će ko i Braviji nakon 4, 5 godina, dok im padne cijena, biti uvoz pa i više na cesti...

ac je u banani što se tiče svega, od marketinga do odnosa prema krajnjem korisniku
ali za auto show postoji i druga strana priče
ne branim ih niti znam kaj je bilo, ali isto tako ni honde nije bilo na auto showu
a taman je izašao novi type R
tako da ljenost ac-a nema veze s auto showom, tu su bili drugi faktori uključeni

a da ne pričam o muljažama s prodajom da bi se pumpale brojke i da ne bi izgubili licencu ;)

znam da je prvi kontigent tipača od nekih 80-ak automobila koji su došli složeni po mutavoj ac-ovoj politici paketa opreme prodani bili praktički odmah
većinom kao flote

SEB

Citat: casual  u 12 Siječanj 2017, 09:51:27
ac je u banani što se tiče svega, od marketinga do odnosa prema krajnjem korisniku
ne branim ih niti znam kaj je bilo, ali isto tako ni honde nije bilo na auto showu
tako da ljenost ac-a nema veze s auto showom, tu su bili drugi faktori uključeni

a da ne pričam o muljažama s prodajom da bi se pumpale brojke i da ne bi izgubili licencu ;)

znam da je prvi kontigent tipača od nekih 80-ak automobila koji su došli složeni po mutavoj ac-ovoj politici paketa opreme prodani bili praktički odmah
većinom kao flote

:ok:
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

franjo-fritz

Citat: casual  u 12 Siječanj 2017, 09:51:27

većinom kao flote

...meni je u A.C  bas ok..ko doma sam
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

2600

Tipo pokorio Tursku. Najprodavaniji model u 2016. sa 38260 komada, čini se točno 6000 zadnji mjesec.

2600

Evo ovdje crno na bijelo službeni dokument od Tofasa:
http://www.tofas.com.tr/en/Investor/InvestorPresentations/2017_January_Investor_Presentation_website.pdf
U prvih 9 mjesec 2016. je proizvedeno ukupno 92092 Tipa. Hatch je sa proizvodnjom počeo u 4. mjesec, a SW u 7. mjesec.

Memphis

Hatchback mi je zanimljiv

2600

JoĹža

Najnoviji Hyundai I 30 svemirski brod za Tipa. Osnovni model 115000 kn, a o kvaliteti izrade i dizajnu unutrasnjosti netreba trosit rijeci. Ni najskuplji Tipo nikad nebude tak izgledao iznutra kao I 30.
Alfa Romeo u srcu i dusi. Fiat sredstvo prevoza od tocke A do tocke B.

DiscoVolante

Unutrašnjost i30 dosta dobro djeluje (bar na slikama), ali Fiatov 1.6 Multijet je apsolutni pobjednik kategorije dizela u toj klasi. Izbor je šarolik pa svatko može naći ono što mu najviše odgovara.