Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Miha.

Tipo je ljepši od i30. I30 djeluje luksuznije iznutra, ali kvaliteta je na nivou cijene kao i kod Tipa.

franjo-fritz

Hundayi je svemirski brod...al pocetkom 19 stoljeca....neznas dali je gadniji izvana ili iznutra..u rangu je sa multiplom...
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

2600

Citat: Joža  u 28 Siječanj 2017, 19:33:56
Najnoviji Hyundai I 30 svemirski brod za Tipa. Osnovni model 115000 kn, a o kvaliteti izrade i dizajnu unutrasnjosti netreba trosit rijeci. Ni najskuplji Tipo nikad nebude tak izgledao iznutra kao I 30.

Ako im je plastika ka i do sada onda im je za kitu. Možda lijepo djeluje al to je sve. Doduše još nisam vidio kako izgleda osnovni i30.

JoĹža

Odi si u salon pa pogledaj razliku izmedu Kie Ceed i Tipa pa onda reci da je I 30 ili Ceed na nivou Multiple. Usporedivat auto od prije 20 god sa necim sta tek treba doc u salone je totalna glupost. Dobro da I 30 za 2017 nisi usporedio sa Kadettom E. Ha ha. Sjedio sam i u Tipu i Kii Ceed pa mogu dat svoju ocijenu kvalitete izrade izvana i iznutra. Kia je za Tipa auto.  Tko nevjeruje nek se prosece u salon pa nek se uvjeri a nek ne lupa bezveze a nije vidio u zivo. A za najnoviji I 30 to moze bit jos veci plus jel je tek izasao u proizvodnju i opet je noviji od Kie i Tipa. Ili se Tipa mora kovat u nebesa kao sveto bozanstvo.
Alfa Romeo u srcu i dusi. Fiat sredstvo prevoza od tocke A do tocke B.

JoĹža

Ovo 2 usporedivat sa Tipom. Ma dajte molim vas jel to u klasi Multiple ili Kadetta E.

franjo-fritz

Ja stvarno joza nemuzim kaj ti radis  a forumu....pljujes konstatno po autima koji spadaju u ovaj forum..dali to njusim kompleks ili ljubomoru????btw prodaj sve i kupi si i30...imas i hudani forum...pa pjevaj hvalospjeve toj marki
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

JoĹža

Kompleks ha ha. Da imam kompleks kad kupis novog Fiata i zbacas u par godina toliko novaca u odrzavanje i popravke da ti se povraca. Nikad vise.

JoĹža

Za novi 500 L i 500 x mogli bi u salonu dijelit stapice za bubnjeve pa da mozes svirat po instr.tabli koliko je mekana plastika.

Mike20

500l/X je nešto neusporedivo s Tipom po klasi, cijeni itd

Ak odreÄ'ujeÅ¡ kvalitetu auta dok sjediÅ¡ u njemu u salonu, mogu se samo nasmijati na to.
ÄŒinjenica da Tipo ne spada u najjeftinije aute, al za tu lovu nudi jako puno.

Hyundai i Kia su čista konfekcija.

S vremenom vidiš da ta plastika nije tak kvalitetna ko u autu u kojem.si sjedio u salonu

Slično ko Dacia gdje se gleda cijena koja je za osnovni model, dok malo uzmeš opreme ko u nekim autima gdje je to u seriji, vidiš da ipak je to neisplativa kupnja.

Niko ti ne brani da kupuješ Hyundai, samo naprijed.

NepredviÄ'eni i netipični kvarovi na Fiatu, iskreno nemam pojma Å¡to je to.

U to ne brojim ljude koji su iz vlastitog neznanja i naivnosti kupili Talijana koji je bio gadno skrÅ¡en i fuÅ¡erskisklepan za prodaju, ili ima 5 puta viÅ¡e km nego Å¡to piÅ¡e na satu, pa su potroÅ¡ili para na sreÄ'ivanje nečega Å¡to je teÅ¡ko srediti

Čak i novi auti iz salona imaju greški za moje se zna u startu, jako rijetko al ih ima

Tipo mi je ok auto, osobno mi je Bravo 2 ljepši. Vidjet ćemo kak će im cijene izgledati kao rabljenima kroz 3-5 godina, al mislim da će biti popularan SW ko nekad Marea Sw

JoĹža

Da dobro si rekao nesuporedivo zato zbog te cifre koliko kosta 500 x bi trebao bit po pitanju materijala u unutrasnjosti klasu iznad svega ostalog sto Fiat nudi. Daj molim te sjedio sam hrpu puta u Autocomercu u tim Fiatima kad sam poslovno u Zagrebu. Malo bolje si pogledaj tu plastiku i osjeti pod prstima. Ili postoje neke 2 vrste Tipa ono sta ti vidis i ono sta je u salonu. Da izbrojim toliko novaca za tu tvrdu plastiku. Ni lud. Dobro si rekao da 500 L ima tu kvalitetu plastike kao Dacia. Pitaj si vlasnike Hyundaia i Kia sto mijenjanju od dijelova na svojim autima osim redovitog odrzavanja. Mislim da te budu cudno pogledali. Izvucite podatke o prodaji Tipa u Europi i Kie Ceed i Hyundaia. Pa ti sve bude jasno. Svako pametan ce dat novce za ono sto daje vise. Pogledaj si ocijene best buy auta po racunici ulozeno-dobiveno.

franjo-fritz

Citat: Joža  u 29 Siječanj 2017, 09:06:41
Kompleks ha ha. Da imam kompleks kad kupis novog Fiata i zbacas u par godina toliko novaca u odrzavanje i popravke da ti se povraca. Nikad vise.
..da a hunadyi je poznat po jeftinim dijelovima...jakoooo..upucenost ti je malo izoblicena....al opet nerazumijem kaj tu radis??? Dali to mozes objasniti ili ne??? U svim tvojim postovima ili ti auti vrijede ko suho zlato ili konstantno pljujes po njima...daj se odluci ...

franjo-fritz

Btw sjedit u autima.gledat ih na slikama ili posjedovati voziti koristiti servisirat iste je nebo i zemlja od pojmova....i tinu katinic gl3das na filmicima pa ju ne karas

JoĹža

Ajde daj si pogledaj odnos u broju prodanih Koreanca u RH i prodanih Fiata. Sta mislis da su ti ljudi mutavi kaj su dali te novce. Fiat nikad vise nece vratit vremena prodaje kad su harali u RH. Koje su ono marke vodece u RH po prodaji. Zagooglaj.

JoĹža

Tina Katanic i Fiat Tipo. Neznam kakve veze imaju.

JoĹža

Imam jednog bolesnika u Kutini. U dvoristu 30  Fiata da neznas kojih sve modela. Napravio starcima sramotu od dvorista. Znas u cemu se vozi. U Reno Kanguu. Niti jedan Fiat ispravan i regan. Ali je zato teski Fiatist u srcu. A vozi se u Renou.