Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

franjo-fritz

I lupit te po sred cela..ako do sad  nisi shvatio
Niti neceš....drzi se ti korejanaca i sretan ti put... a ovom forumu takvima nema mjesta ..svaki tvoj post.rijec je pljuvanje po nama zaljubljenicima u talijanska vozila..Kaj uopce tu radis??..Ili si provokator sitnog zuba?
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

punto mk1

fiat možda nije najbolji ali nije sigurno ni najgori , drugo je što je ovo brdoviti balkan di je golf mitološko auto , govoriš da si na stilu proša kalavariju i da fiat ne drži cijenu a recimo meni je prijatelj na peugeotu 206 u manje od 3 godine izminja obe vilice jednu poluosovinu relej pumpe goriva motorić ler gasa bobinu kvačilo brtva glave vozačev sic mu se raspada otiša lak na krovu i haubi i sigurno san i nešto zaboravia a taj auto je 99 godište i košta je onda 2000 eura pa sad ti vidi je li ono što drži cijenu stvarno i najkvalitetnije

Boxer

Da je zlatnog Fiata imao on bi ga pljuvao, to radi već godinu i pol povremeno, time se hrani, da to ne radi poludio bi odavno
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

DiscoVolante

Citat: franjo-fritz  u 29 Siječanj 2017, 19:26:25
I lupit te po sred cela..ako do sad  nisi shvatio
Niti neceš....drzi se ti korejanaca i sretan ti put... a ovom forumu takvima nema mjesta ..svaki tvoj post.rijec je pljuvanje po nama zaljubljenicima u talijanska vozila..Kaj uopce tu radis??..Ili si provokator sitnog zuba?

Nisam ljubitelj lika i djela spomenute osobe, ali nigdje nije pljuvao po vlasnicima Fiata. Naletio je na poluproizvod i dreči na sav glas o njegovoj nekvaliteti.

franjo-fritz

Citat: DiscoVolante  u 29 Siječanj 2017, 21:09:20
Nisam ljubitelj lika i djela spomenute osobe, ali nigdje nije pljuvao po vlasnicima Fiata. Naletio je na poluproizvod i dreči na sav glas o njegovoj nekvaliteti.
iskreno boli me kifla jer je ili nije pljuvao po VLASNICIMA  fiata...8ma forum made in korea..pa nek pjeva hvalospjeve doticnoj marki...ako sam ja njega popljuvao eto iskreno boli me kujac...pa sad nek opet prica krene kako sam arogantni gad sa najvecim pimpekom...neka sam.juhhhhhhhuuuuu
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

JoĹža

Mogu pljuvat po Fiatu koliko hocu jel vece probleme u zivotu sa autom nisam imao. E vidite vas par pojedinaca koji ste stovatelji i zagrizeni ljubitelji FIATA. Kad iz svog dzepa u 10 god.budete za popravke i odrzavanje izdvojili 35000 kn onda mozete nest komentirat. Kupio sam ganc novi auto sa 0 km na satu a ne neko izvozeno vozilo. I jos banci dao 38000 kn kamata. Pa da taj auto bez benzina i ostalih p.m. mene kosta 200000 kn onda mozete nest komentirat. Nisam kupio auto preko Njuskala i Jakusevca. Nego preko Autocomerca. Sta bi trebao njih tuzit. NE. Nego sve govori kakvo sam govno kupio od auta. I ova 6 god.stara Alfa 147 koja je placena 47000 kn je milion puta bolja od tog Fiata.
Alfa Romeo u srcu i dusi. Fiat sredstvo prevoza od tocke A do tocke B.

JoĹža

Kakav je to auto kad na 30000 km moras mjenjat desnu vilicu. U Alfu od 8 mjeseca 2015 do dana danasnjeg ulozeno ukupno 3300 kn za servis na motoru. I to je sve i od tad do danas je odvrtila 22000 km i nista pipano i dirano po auto osim promjene ulja. A Fiat bolje da nepricam. Nikad nisi znao sta je sljedece.

Mike20

Uvalili su ti auto za koji su vjerojatno znali da nešto ne štima, ili je stajao negdje.
Kupnja toga auta je bio izbor, nitko ti nije prijetio da ga uzmeÅ¡. Bio si toliki mazohist da kad je počeo gutati lovu, nisi ga se rijeÅ¡io. Ako je i bio u pitanju kredit s zabranom otuÄ'enja, rijeÅ¡iÅ¡ ga s nenamjenskim, bolje i malo veća kamata, al niti blizu toga Å¡to si ti ukupno dao za auto

Tak da kriviti nekog ili nešto drugo, a ne sebe, je glupost.
Ja takvih primjera imam oko sebe za VW-e, Ople, Japance, koreance, začudo za niti jednog talijana, a nije da ih ne voze.

Da me Fiat plaća, onda bi ih hvalio dan i noć. Ovako za mene su to auti koji vrijede te novce.
Ništa više, ne klanjam mu se u garaži.
Kreditno sam sposoban i za 3 nova Fiata kupiti, al nisam lud da uzmem novi auto na kredit, bez uvrede ikome.

Tipo mi je zanimljiv kao rabljeni, recimo 5 godina star, i osobno neki t-jet s plinom, naravno karavan.

Miha.

Å teta samo Å¡to u prvih 20 marki po pouzdanosti nema Alfe, ali ima Fiata. :tupan: 147 kvarljivija od Punta 2 i Pande 2..Inače presveti i30 predzadnja generacija meÄ'u kvarljivijima u klasi :85565:

Moram izgleda brzo mjenjat Bravo za 147 jel ću ostat bos, a da neću ni znati :crazy2:

JoĹža

JoĹža

Pojedinci koji ne postuju i cijene ostale marke a svoju dizu u nebesa i stalno sebi i drugima dokazuju kak je njihovo najbolje u biti su jako nesretni ljudi. Kad tad ce to sebi morat priznat. Moje iskustvo sa Fiatom jako jako lose. I neponovilo se nikad vise.

DiscoVolante

Ok, imaš loše iskustvo, ali ne moraš svaku temu zagnojiti time.

cicili

citam ovo i divim se. fiat tipo vrhunac dizajna, dajete molim vas auto je ruzno i tocka, to nije nivo fiata i kraj.
vozio sam 500s auto je u samom vrhu u toj klasi po meni i to nemoze nitko porec, 500x mi je predivan isto, nisam imao priliku sjedit u njemu ili ga vozit, alfini modeli pogotovo ovi zadnji predivni, ali tipo je ruzan brate, to je moje misljenje i ne pljujem po fiatu ali tipo po meni nije ni malo zanimljiv auto.

e sad oduvjek me je zanimalo kad se raspravlja o kvaliteti sto je to kvaliteta? nesto lijepo i ugodno oku i na dodir ili pak nesto sto se ne mjenja i nakon 10god koristenja?

po mom misljenju dugovjecnost je odraz kvalitete a ne sminka, shodno tome koreanci su daleko kvalitetniji od fiata po mom skromnom misljenu. ako jedan atos u ono vrijeme onako ruzan i nikakav odradi 7 god auto skole i sa 250 tkm masina ko sat uz jedan remont ovjesa i dalje radi i vozi ko sat, jedan getz 7 god autoskole sa voznjom na plin i zamjenis samo stabilizatore a motor ne trosi ni kapi ulja i dalje suh kao barut, ni jedna plastika ne zvekece ne kvrcka to je po meni kvaliteta, ruzno ali kvalitetno.

e sad te aute mi imamo u obitelji jako dugo i pokazali su se odlicnima daleko boljim od mog punta ali uvijek postoji ali, meni su ti auti bez ikakvih emocija bez icega iskljucivo prijevozna sredstva od tocka a do tocke b i tu je fiat daleko ispred, njega je gust vozit.  :D:

CrimsonNox

Citat: Joža  u 29 Siječanj 2017, 15:40:17
Ako hoces tocnije zastupljenost je Opela , Vw-a , Pezo, Citroen i Reno pa onda Hyundai i Kia te na prste nabrojivi Fiati i Mercedes i Bmw.

VW - znaci prijatelj mi vozi boru 1,9tdi 90ks po njegovim rijecima bog i batina. VW proizvodi najkvalitetnija auta, ne kvare se, trose ka upaljac, djelove nalazim u pekari, itd, itd. U zadnjih godinu dana vise je proveo u ne voznom stanju nego iko. Al glavno da je to VW i da se ubace ledice oko papucica, zatamne stakla i zalijepe naljepnice.

Mercedes - prijatelj vozi a klasu bice 2003god plin, i u ovom trenutku je na servisu.

Za razliku od mog fiata koji je 7 godina stariji ide i ide. Nadolijem ulje 3 puta godisnje i vozim. Ja ne kazem da je moje auto bog bogova, moje auto je smece al zato vozi.

DinoG

Dizajn ce oduvijek biti subjektivna stvar i jedino se moze reci sta je vecini lijepo. Meni je Tipo lijep auto, ne sad predivan, ali malo ljepsi od prosjeka. Kad bi imao novaca bez sekunde razmisljanja bi uzeo  Tipo 1.6 mjet limuzinu ili karavana.

Od roÄ'enja se vozim u Fiatu i starci nikada ni jedan problem nisu imali ni s jednim modelom. Mk1 Punto sto smo imali, dan danas ga vidjam po gradu i jos uvijek izgleda odlicno. S druge strane znam ljude koji su uzeli polovnog Fiata i najradje bi ga zapalili koliko su zadovoljni s njime. Jedino se postavlja pitanje tko je tu kriv? Fiat ili prijasnji vlasnici? Ja bi ipak rekao da su vise krivi prijasnji vlasnici koji su ga doveli u to stanje. Naravno uvijek ce biti tvornickih gresaka i internet je pun primjeraka. Ima na youtubeu video covjeka koji je kupio novi Phaeton i cijeli mu je prohrdjao u roku odmah. Citao sam o covjeku u SAD-u kojemu su na Legacy-ju mjenjali motor u garanciji i to cak mislim 2 puta, a Subaru je jedna od najpouzdanijih marki u Sjevernoj Americi. Globalizacijom je sve to doslo vise manje na isto.

@Joža meni je zao sto si ti imao lose iskustvo i razumijem tvoj stav, ali moras i ti razumjeti da je ovo forum ljubitelja talijanskih auta i da tvoje pljuvanje ljuti neke clanove koji nikada nisu imali probleme sa svojim talijanima. Ako si zbilja toliko nezadovoljan, promjeni marku vozila, otvori temu i pisi iskustva. Sigurno ima jos ljudi koje zanima iskustva s npr Kiom i Hyundaiem iz prve ruke, ali ovdje je tema Tipo i nema smisla pricati o kvaliteti i pouzdanosti novog Tipa na bazi iskustva sa 15 godina starim Puntom ili Stilom.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk