Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

JoĹža

Da Cicili sve stoji sto si izrekao ljude koje znam sto voze Koreance kad ga pitas sta si mijenjao onak cudno te gledaju i kazu na sta mislis. Ti kazes pa elektronika pa mehanika. A oni kazu pa nisam kupio auto da sarafam i lezim pod njim nego da se vozim. Ah sta mozes tesko je to nekom objasnit.
Alfa Romeo u srcu i dusi. Fiat sredstvo prevoza od tocke A do tocke B.

Mike20

Sva sreća jedan Stilo problematičan na toliki broj Fiata, to jedino može potvrditi da su dobri

JoĹža

Da toliko se prodaju i ljudi su ludi za njima da se pred Autocomercom ceka u redovima za kupnju. Neki su ponesli i satore pa kampiraju da se ne smrzavaju na ovoj hladnoci.

gandi

I prst mi je na okidaču za hladnjak.
Tema je novi tipo, a ne bore, čorbe, krediti u banci ili kod kamatara, Kutina kao novi centar svijeta, smrdljive noge i ostale ***.

Imaš temu "Kupnja Stila" pa tamo piši svoje žalopojke ako baš moraš to konstantno spominjati.
--->>>    click here      <<<---

JoĹža

Kakav je to forum sta sve drzat hvalospjeve i stovat kao bozanstvo veliki Fiat a onda nesmijes ni spomenut da ljudi imaju probleme sa njima. Svaka cast samo vi nastavite i dalje. A sto se tice vrijedanja po lokal patriotskoj osnovi od str.pojednih clanova to samo govori o njima. Nazalost to i takvo pisanje je njihov obraz.

DinoG

Inace je trziste auta u Hr jako relevantno i moze se uzeti kao neko mjerilo...da bas. Ljudi traze za polovne golf duje po 1000â,¬ jer je svabo sveta krava u 'rvata i to je sad neko mjerilo kvalitete i prodaje?

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

JoĹža

Sto se tice vrijedanja od str.pojedinih clanova po osnovi pripadnosti lokalnom dijelu LIJEPE NASE koliko vidim to rade pojedinci iz velikih sredina koje se smatraju odrazom visoko skolski obrazovanom sredinom za njih mi iz manjih gradova smo divljaci i seljacine i sto vec ne. A sto ces neki od njih izgleda nisu vidjeli ni kravu u zivo kako izgleda.

gandi

Joža - hlaÄ'enje na neodreÄ'eno zbog konstantnog skretanja sa teme, vrijeÄ'anja i omalovažavanja tuÄ'eg miÅ¡ljenja, iznoÅ¡enja "alternativnih činjenica" iliti laganja i inzistiranju na njihovoj istinitosti, te opet vrijeÄ'anja i omalovažavanja svih onih koji pobiju te alternativne činjenice.

Osobno, u usporedbi s tobom iz velike sredine jesam (Kutina - 14 814 stanovnika, Rijeka - 128 624 stanovnika), visoko obrazovan jesam joÅ¡ od 2012. godine Å¡to se može lako provjeriti na Tehničkom fakultetu u Rijeci, veći dio djetinjstva sam proveo na selu i hvala bogu znam prepoznati kravu, kokoÅ¡, ovce i ostalu domaću živad koja obitava po selima, ali isto tako znam prepoznati razliku izmeÄ'u seljaka i seljačine Å¡to u životu uvelike zna biti od pomoći.

Kako bi izbjegli daljnju raspravu koja bi se gotovo sigurno pojavila kao replika na ovih nekoliko mojih riječi ovdje, a s obzirom i na ono spomenuto ranije u samom početku, Joža ide na hlaÄ'enje bez ograničenja trajanja mandata. Da ne ispadnem totalni *** ili seljačina, Joži se ostavlja mogućnost čitanja foruma.

Joža, nemoj ni pokušavati napraviti novi profil, kao što si napravio i ovaj s kog si do sad pisao. Svaki profil za koji se ispostavi da je briše se bez dodatnih objašnjenja.

Nadam se da sam bio jasan oko ovoga.

Nadalje, od preuzimanja funkcije jednog od admina na ovom forumu dopuÅ¡tao sam svima slobodu u izražavanju jer osobno smatram da je način izražavanja bilo kog pojedinca odraz njegove osobne kulture i njegovog odgoja. Pametnom dosta, oni koji to tako jednostavno ne shvaćaju nema ni smisla dalje objaÅ¡njavati. Protivim se bilo kakvom obliku represije jer smatram da represija ne može donjeti niÅ¡ta dobroga, a to se i dokazalo u ne tako dalekoj proÅ¡losti ovog foruma i nekadaÅ¡njeg kluba. Uvjek ću podržavati kvalitetnu i argumentiranu raspravu, ali na konstantno skretanje sa tema i konstantno zagaÄ'ivanje tema nemam, nikad nisam imao i nikad neću imati niti jednu trunku razumijevanja.
Upravo zbog tog zadnjeg Joža postaje član foruma uz dodatne restrikcije i iskreno se nadam da je jedini i posljednji takav.
Vi ostali - keep up good work.

EDIT:

Svi naši banovi

Da nebi ispalo da sam sebi skačem u usta, iza profila Joža i seni kt stoji ista osoba.
--->>>    click here      <<<---

Tooutman

Po meni bas ok cijene za novi hatch naspram konkurencije. Meni puno bolje odgovara hatch nego sedan, a i sama oprema i kokpit puno bolje sjeda. TakoÄ'er kao i 1.4 TB motor.

U vezi prepucavanja Jože sa vama/nama. Svaka čast ako je tako uporan da radi novi profil samo da tu neÅ¡t piÅ¡e. Mislim kao prvo usporeÄ'ivat je u redu. Ali da veli kak Stilo ne valja niÅ¡ a onda Alfa 147 je svetinja u godinu i pol. Allo, tko je tu pijan, pa zna se tko je alfi tata? Tko veli kakva će biti ponuda motora i kakvi materijali će se koristiti. Koliko komponenti su iste i kod jednog i drugog, pogotovo u vezi motora. Ajde vidim da ima 1.6 TS motor. Toga nema kod Fiata. Ali zna se da ti TS imaju probleme s varijatorom faze. PromjeniÅ¡/repariraÅ¡ i Å¡ta. Mada bas neki dan bio nekdi članak o rabljenoj 147 i piÅ¡e da je preporuka JTD jer svi već znamo da to dobri motori. I sad da mi likujemo na to budući da takvi motor i kod Stila i kod dosta ostalih korisnika ovog foruma? ÄŒovjek trefio auto s greÅ¡kom i sad zvoni na sva zvona. Bratiću je nova Vectra iz salona stara 2 mjeseca krepala i dobio je drugu. I kaj sad, da viće ko on? On dalje vozi opel, makar koliko seru da opel ne valja. Vozi je i zadovoljan je. Stvarno smijeÅ¡no, već ako se tolko naplaćao tih servisa i ako toliko auto ne valja, onda nije valjao od prvog dana. ZaÅ¡to nije rijeÅ¡io to unutar garancije? Sigurno nije garancija ko za DVD rom --> 7 dana. Dok neÅ¡t ne valja onda ne valja od prvog dana (barem kak on priča)
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Mike20

Ma samo još jedan u nizu.....

Nego Jel su u Tipu baš t-jeti ili multiair-i?

2600

T-JET je, a koliko znam nema MultiAir motora sa LPG-om.

Čujem da u 5. mjesec dolazi verzija sa malo više sportskim izgledom. Isto vrijedi i za 500X.

casual

kroz mjesec dana i kod nas navodno

DinoG

Vidio sam uzivo karavana kad sam bio nedavno u Bosni. Mislim da su bile njemacke rege na njemu. Meni je jako dobro sjeo ovako na prvu. Djeluje mi kao pravi karavan, linija krova se ne spusta i vrata se cine dosta veliko tako da mislim da bi mogao biti uspjesan u klasi manjih karavana. Ako ista bolji mi je od Clia i Fabie karavan i takvih mutiranih gradskih auta

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

skrooz

Ako ih bude na cesti kao sto ima stilo karavana, bit ce dostojan nasljednik u modernijem pakiranju

Boxer

Karavan mi je dizajnerski ok ali onaj zadnji kraj limuzine nemogu nikako prožvakat :joj:
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...