Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stilo M

Ovo mi se jako dopada
Sve si vise razmisljam kroz koju godinu uzet karavana
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Mike20

Yep, ja bi jednog ti-Ä'eta karavana sa 7" tabletom, taman 5 godina starog  :party-smiley-016:

SEB

hatchback je najljepši i po konstrukciji prava zamjena za stari Tipo
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

Mike20

Je, a ima i osjetno vise mjesta od Brava 2

Stilo M

Citat: SEB  u 07 Rujan 2017, 07:26:53
hatchback je najljepši i po konstrukciji prava zamjena za stari Tipo
Ma meni 5 vrata nije najbolje sjeo
Limuzina i karavan su mi bolji
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Mike20

Da su se malo poigrali i iz limuzine napravili coupea, uffff

ElRa

2600

Još da ponude Koni FSD kao opciju. Kod 500L i 500X u SAD-u su sada u seriji.

gandi

Limuzina sa tim T4 180 KS.
U crvenoj boji :)
--->>>    click here      <<<---

Mike20

Sad su me razočarali, čitam o opisu Tipa karavana:

Košarkaši su dobrodošli

Praktična, udobna i privlačna za vas i sve vaÅ¡e putnike, čak i najviÅ¡e: Tipo Station Wagon može udobno smjestiti do 5 vrlo visokih odraslih osoba â€" do 1,87 metara na prednjim sjedalima i do 1,80 metara na stražnjim sjedalima â€" pružajući svakome dovoljno prostora za laktove. A da ne spominjemo u klasi vodeći prostor za noge.

Pa di su vidjeli košarkaše od 180cm??
Ak misle prodavati aute van zemlje, onda bi morali i početi mjeriti visine ljudi van zemlje.
Znači ja ne stanem u taj auto sa 192cm?

I gledam naš cjenik, nema t-jeta u karavanu??

Miha.

Na mobile de, cijena 21-23tâ,¬

DiscoVolante

Baš sam se prije nekoliko dana imao prilike družiti s novim Tipom karavanom, nekih 1000 kilometara smo odradili i evo par dojmova.

Auto je jako prostran, ogroman i udoban, put nisam ni osjetio, sicevi su dobri, a 1.6 dizel je najbolji dio auta, ima dovoljno snage, okretni moment je nisko, ubrzanja su odlična. Na nekim stvarima se vidi štednja, oplate vrata bi mogle biti bolje kao i zvučna izolacija, nije to ništa ekstremno, ali imam osjećaj da je ostatak kompaktne klase tiši na autoputu, iako je auto kvalitetno sastavljen i ništa ne škripi, nema nikakvih čudnih zvukova, ležeće upija kao da ih nema. Po krivinama se naginje, osjećaj na električnom servu nije bajan, ali možda je to zbog balonki 16" koje su bile na autu, i mislim da bi taj auto trebao imati malo bolje kočnice.

Za nekoga ne toliko zahtjevnog će biti odličan. :ok:

Mike20

Pa buka je i kod novih problem. Imao sam prilike proučiti Suzukija s crossa benzinca, i dosta je bučan u kabini za novi auto. Naginjanje se lako rijeÅ¡i  :drive:

topolino

Pa buka i kocenje moze vrlo vjerojatno biti do guma.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

2600

Ako se dobro sjećam mjerenih rezultata za 1.6 JTD. Buka je slična kao za Octaviu 1.6 TDI. Naravno da ima boljih.
Subjektivno može biti drugačije jer svatko je više osjetljiv na različite zvukove.

Kočenje nikako nije nešto dobro. To je najveća mana.

Što se guma tiče to ovisi o tržištu. U pravilu su drugačije recimo na nas ili Italiji, ili za Italiju ili Njemačku.