Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

AntonioK

Citat: Alien  u 25 Rujan 2017, 14:40:21
T-jet 88 kW ima 1260 kg.
toliko i meni piše

Tooutman

Pa zar jos niko od clanova nema za novi tipo? Evo frend mi posalo sliku od SW-a danas u Tuhelju. Prekrasan mi s tom Lounge opremom.

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

SEB

BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

M.P.

Citat: cicili  u 25 Rujan 2017, 22:54:14
Glupo je se raspravljat, navike su drukcije i tesko je sa jaceg na slabije prec i prihvatit.
Imam doma i dizela 1.6 sa 120ks i opet ako cemo iskreno slab je to motor za divljanja ali realno odem na put od 350 km sa puntom, bravom, ili bilo kom drugim autom sto imam kuci u raspono od 60 do 120 ks i uvijek dodem za 3 i po sata. Stvar je samo konfora od auta do auta.

Poslano sa mog NEM-L21 koristeći Tapatalk

Jako dobro si ovo rekao. Jači motor je i za mene samo komfor, odnosno u prevodu niža buka na 150+ na autoputu, kraće vrijeme u preticajnoj traci, općenito fluidnija vožnja itd itd. Koji god auto da vozim, onaj od 55 ili 130ks, 99% vremena se vozim kulturno, tu i tamo se stisne kad treba i to je to. Isto tako, sličan raspon snage imam u kući, i zaista s kojim god idem jedina je razlika koliko ću se umorit, a vremenski se manje više stiže isto, po ure gore dole.

Mike20

Citat: SEB  u 26 Listopad 2017, 15:45:40
ima moj radnik

:haha7: :haha7:
Nek ga malo predstavi tu ak mu se da, dojmovi itd
Mislim da Tipa bude više na cesti kroz koju godinu, 3-5 godina star bude jako primamljiv cijenom
Za 20tak tisuća ojra, rijetko tko bude novog talijana neke srednje klase kupio, ja prvi nebi
Ali nekih 8000 ojra za 5 godina starog, itekako

SEB

Citat: Mike20  u 26 Listopad 2017, 18:07:24
:haha7: :haha7:
Nek ga malo predstavi tu ak mu se da, dojmovi itd
Mislim da Tipa bude više na cesti kroz koju godinu, 3-5 godina star bude jako primamljiv cijenom
Za 20tak tisuća ojra, rijetko tko bude novog talijana neke srednje klase kupio, ja prvi nebi
Ali nekih 8000 ojra za 5 godina starog, itekako
on je total antivirtual lik
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr

Mike20

SEB

1.6 16v MJet 120 ks, 1,5 god, 22000 km, prosječno potroÅ¡nja po gradu 4.6 lit, trenutno 6.2 lit...on je pacijnet Å¡to se tiče vožnje... izuzetno je zadovoljan osim rate leasinga koju mora plačat mjesečno  :ernaehrung004:

www.bertol-automobili.hr

Tooutman

Ta boja je pun pogodak te isto te 17 felge. Dobar je u vezi potrošnje. Jel su kvake u boji vozila ili pak crne?
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

SEB

mislim da su u boji auta
www.bertol-automobili.hr

Miha.

Konačno sam i ja sjeo u Tipa. :bad: Dobio je opasnu konkurenciju Ladu Vestu :jao1:

danijel044

Mi se na kraju odlucili za nesta sasvim drugo... Suzuki sx4 cross

Boxer

Imam ga doma....nažalost, mislim na Suzuki
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Mike20

Iskreno, scross mi ne izgleda baš nešto sklepan, čak neke stvari su lošije složene, ai prelagan je za nekog suva, 1.4TB je 300 kila lakši od Brava 1.4TB. Jako se šparalo

Boxer

To je toliko Å¡krto napravljen auto da su to čudesa, jedini plus je Å¡to malo troÅ¡i i Å¡to stvarno dobijeÅ¡ masu auta za te pare ali sve ostalo je bogu za plakat. Novi S-cross je na razini odreÄ'enih auta od prije 5-6 godina i tehnikom i izradom i ostalim. Istina da u toj klasi nema ničeg za te novce ali i to koliko koÅ¡ta je debelo previÅ¡e za ono kako je napravljen. Da moji nisu inzistirali na novom sigurno bi kupili 2-3 godine star auto u toj klasi od nekog drugog normalnog branda jer ovo nema veze s mozgom
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...