Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

danijel044

Mi smo ga tek uzeli..i zasad ne vidim neke drame oko njega  za gotovinu na poklon dobiven  rezervni kotač i zimski set kotača ...tko očekuje čeÅ¡kanje po jajima u suv-u od 134000kn  fulao je planet.  :oo:

Ali sluÅ¡am Å¡ta je to na njemu tak očajno..osim Å¡ta je prelagan pa je smeće  :laughing-smiley-001:

Osobno me smetaju 2 stvari... tipke za scrolanje po putnom računalu... vrata pretinca za rukavice...

Tipo  je bio u užem  izboru...i postao bi radni auto ,a bravo bi na prodaju pa bi ja uzeo neÅ¡ta veće   ali kad  tipo  dovedeÅ¡ na neku prihvatljivu razinu opreme .. doÄ'eÅ¡ na jaako slične novce koje moraÅ¡ dati  za kud i kamo veći auto koji  u suv  klasi nudi najviÅ¡e za te novce ,a opremom je uz bok ili  nadilazi tipo.  Tako da na kraju  bravo postaje radni auto ,a  sx za sve ostalo..

Mike20

Ova verzija koju sam.ja probao je 1.4 TB, odličan motor. I to mi je jedi o dobro. Al recimo auto ima  touch screen multimediju koja nema opcije nadogradnje za navigaciju, a doplata je u paketu bila preko 7000kn.
Hauba motora je jako "tanka", u prtljažniku se vidi netapecirana metalna konstrukcija (cijevi) stražnjih sjedala i ima još par stvari koje meni osobno i ne vrijede 147 000kn za tu verziju.

Suvom se naziva radi većeg razmaka od tla

Možda, možda za 147 000kn Tipo ne nudi tu opremu za 1.4tb, al mislim da je malo.bolje sklepan.

danijel044

Iskreno....ne znam kakva je tad bila ponuda... ali taj auto sad koÅ¡ta 142000  u opremi gl+ premium

SD kartica koja ti je SVE Å¡ta treba  za navigaciju koÅ¡ta 3200kn  ...od kud ideja da se ne mogu updatat  karte to ne znam... :zbunj:   jer  sve Å¡ta trebaÅ¡ je izvadit sd karticu iz auta bubnut je u komp i otići na  zadanu stranicu... :mjuza:  O cijevima u prtljažniku opet ne znam... jer u toj opremi  dobijeÅ¡ onaj dvostruki pod pa ja opet ne vidim nekakve cijevi... lim je takav kakav je... Tipo definitivno nije niÅ¡ta bolji po tom pitanju...

Mike20

Uopće nema opcije navigacije, znači nema GPS modula, stvarno bez veze

Boxer

Ma kakva navigacija, svaki današnji mob je bolji od toga.

Sagneš se ispod auta i kad vidiš kako je to napravljeno smrači ti se. Lim je ko papir, izolacije slabe, plastike se grebu brutalno, obrada dijelova loša, lijevana plastika ima spojeve na kojima se izrežeš i tak dalje. Sve u svemu i za to koliko košta loše. Dacia Duster je masu kvalitetniji auto
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

gandi

Kakve cijevi u bunkeru? Bunker sam poprilično dobro gledao na Tipu i ne sječam se da sam vidio ikakve cijevi. A što se tankih limova tiće, on ionako ne služi ničem osim kao poklopac, a ušteda na težini se gleda na svakoj sitnici. Neki idu toliko daleko da buše glave vijaka kako bi bili što lakši...
Paketi opreme kod talijana su već duže jedna posebna misterija.
--->>>    click here      <<<---

Mike20

U Suzukiju se vide cijevi, na spoju naslona i sjedišta dok gledaš iz prtljažnika

ElRa

Vi pisete o Suzukiju i losoj obradi :) Vitara i SX4 Cross nisu nista bolji od Dustera.
Tipo je sasvim korektno napravljen i sa korektnim materijalima i bolji je od oba Suzukija.

Boxer

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

2600

Citat: gandi  u 07 Studeni 2017, 00:09:35
Paketi opreme kod talijana su već duže jedna posebna misterija.

Ja tu neke stvari zamjeram u AC-u. Kako su sami Talijani sve riješili sa 2 paketa opreme, a oni su nešto cirkusirali sa 4. :laughing-smiley-001:

danijel044

Znam da smo trebali uzet alfu staru bar 10 godina...ali nemam toliko novaca za odražavat ju  :dzizs:

btw vi pričate o ovom redizajnu suzukija  koji je  ni godinu dana na tržiÅ¡tu?

Mike... ja ne znam Å¡ta su tebi rekli ...ali  ovako iz prve ruke  model iz 2017 u premium  gl+ opremi   dobijeÅ¡ radio sa kamerom za vožnju unatrag ...te za navigaciju ti treba kartica sa softwareom ...

Taj radio tj  Infotainment  iz starog sx cross  nema nikakve veze sa  infotainment  iz ovog redizajn modela...

btw na koje cijevi ti misliÅ¡?  http://performancedrive.com.au/wp-content/uploads/2017/03/2017-Suzuki-S-Cross-Turbo-cargo-space.jpg

Mike20

Citat: danijel044  u 07 Studeni 2017, 13:50:23

Mike... ja ne znam Å¡ta su tebi rekli ...ali  ovako iz prve ruke  model iz 2017 u premium  gl+ opremi   dobijeÅ¡ radio sa kamerom za vožnju unatrag ...te za navigaciju ti treba kartica sa softwareom ...

Auto kupljen prije koji mjesec. Ima 7" lcd touchscreen, ima sve osim GPS prijemnka, reče spomenutu cifru za GPS nadogradnju.
U meniu ne nudi uopće opciju GPS
Ima kameru za vožnju nazad, al nema npr parking senzore, na kameri ja osobno ne mogu procjeniti udaljenost manju od pola metra, dok sa senzorima ga mogu unutar 10cm

danijel044

Meni ti se otvara kad gurneš sd karticu....

Ovo o  procjeni... je  od osobe do osobe... kamera pokazuje rub branika...tako da ako se ne oslanjaÅ¡ samo  na one linije ...opet vidiÅ¡ branik. Ovo za senzore je debilana br 3 koja me smeta

2600

Tehnička analiza novog Tipa. Oko 8:40 kreće dio gdje se vidi da ima Koni FSD. Svakako zanimljivo. Ne znam sa kojim paketima opreme to dolazi. Pretpostavljam tek od Lounge. Naravno AC-ov popis opreme to ne spominje.

Inače sva vozila na ovoj platformi barem opcionalno nude Koni FSD.

Mike20

Po opremi i cijenama meni se čini ko da AC namjerno ne želi biti uspješan s talijanima