Gume (značajke i iskustva)

Autor zetsthebunny, 26 Studeni 2013, 21:04:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

malizuti

Nokian WR D3 u dimenziji 185/60 r14 je zadovoljio po suhom i mokrom a snijeg jos cekam. Guma je mekana kao zvaka na blagim minus temperaturama i usporeÄ'ujuci paralelno sa eskimo s3 na drugom punticu koje su isto nove, dosta meksa smjesa. Guma po meni nije za preko 15O jer ce joj vijek trajanja biti dvije sezone. 

DOT 4016 i 4116

NeMiran

Citat: malizuti  u 17 Studeni 2016, 20:08:10
Nokian WR D3 u dimenziji 185/60 r14 je zadovoljio po suhom i mokrom a snijeg jos cekam. Guma je mekana kao zvaka na blagim minus temperaturama i usporeÄ'ujuci paralelno sa eskimo s3 na drugom punticu koje su isto nove, dosta meksa smjesa. Guma po meni nije za preko 15O jer ce joj vijek trajanja biti dvije sezone. 

DOT 4016 i 4116

Imam ih ja od prosle zime, na snjegu je jos bolja

Sent from my iPhone using Tapatalk

Memphis

To je dobra guma. Ja sam se isto dvoumio kaj stavit na kraju sam stavio cjelogodišnje. Goodyear Vector All Season G2

malizuti

Citat: Memphis  u 18 Studeni 2016, 23:57:30
To je dobra guma. Ja sam se isto dvoumio kaj stavit na kraju sam stavio cjelogodišnje. Goodyear Vector All Season G2

Javi kako se ponasa kad pocne led i snijeg. Bas me zanima koliko su cjelogodisnje gume zapravo dobar odabir za prosjecnog korisnika

Stilo M

Trebo bi uzet dvije ako ne i sve 4 nove zimske gume 195/65/15
Gdi su trenutno najjeftinije gume?
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Green Punto

Cuore Sportivo   :wiii:

Stilo M

Citat: Green Punto  u 21 Studeni 2016, 18:14:42
sta nevalja sava?  :D:
Za drugi auto mi treba
Save hp su za sad odlicne gume sta se tice drzanja na cesti jedino im je mana da su malo bucne..
Isprobane ovih dana dok je bila masna cesta i preko sela blatnjava,gore od leda i drze super..po kisi isto a i po suhom ide lijepo po zavojima
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Green Punto

a so :)

sava iz kikinde  najbolji izbor   :smile:

hahahaha 
Cuore Sportivo   :wiii:

Mike20

Citat: Stilo M  u 21 Studeni 2016, 18:14:06
Trebo bi uzet dvije ako ne i sve 4 nove zimske gume 195/65/15
Gdi su trenutno najjeftinije gume?

Nećeš ovo kaj sam ja uzeo u toj dimenziji Dunlop WinterResponse 2 399kn komad s gratis dostavom na kućnu adresu

Memphis

Ja uzeo te preko WR abrakadabre. Dot 2014 za 350 kn po gumi sa besplatnom dostavom.

gigabyte091

Uzeo bih zimske gume za puntača i gledao sam sava eskimo s3, 300 kn komad u vulkalu. Kakva su vam iskustva s tim gumama ? Ne radim puno kilometara, cca 500 do 600 km mjesecno pa mi je par ljudi te preporucilo

brava 312

Odlična guma za snijeg, malo lošija po nokrone.
Općenito dobra guma

gigabyte091

ÄŒitao sam test guma od haka, da ima slabost na mokrome ali je opet dobila dobre ocjene. Sve je bolje od ovih ljetnih celavih na kojima sad vozim

Mike20

Sava je odlična guma za zimski period  za 98% vozača na cesti.

Memphis

Bolja je Fulda KM3 razlika u cijeni od Save nekih 20 kn po gumi. A puno bolja guma.