Gume (značajke i iskustva)

Autor zetsthebunny, 26 Studeni 2013, 21:04:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

crev1986

Sava Eskimo ko od majke rodjena ! Jel ide po snjegu ide po zimi nevozim vise od 100 kmh i ne prolazim zavoje ko Marcus Gronholm a guma se da  nac u svakom ducanu ! 2 zime vozim i ajmo opet ! Nema bolje gume !

Mike20

Citat: crev1986  u 06 Veljača 2015, 21:53:30
Sava Eskimo ko od majke rodjena ! Jel ide po snjegu ide po zimi nevozim vise od 100 kmh i ne prolazim zavoje ko Marcus Gronholm a guma se da  nac u svakom ducanu ! 2 zime vozim i ajmo opet ! Nema bolje gume !

Potpisujem.
Sava je za zimu za 99% vozača predobra guma.
Na Bravu imam zimske BF Goodrich G force, isto odlična guma, klase je ko Sava S3

Angell

Ljudi, dok ne probate NOKIAN-ove hakapellitta ili kako se vec pise, necete znati sta su prave zimske gume :D
Prave ih Finci, a kod njih je sneg veci deo godine, pa mozete zamisliti kakve gume prave.Inace za navedeni model ne pricam bezveze, jer je kod drugara od prosle zime.Vozio sam se u njegovim kolima i odlicne su.On ih je montirao i ove zime i hvali ih gde god stigne...

crev1986

To je isto upitno sta dojde na nase trziste ! Sava iz Slovenije i Sava iz Poljske su razlike nebo i zemlja ! Kako cjenom tako i kvalitetom ! Al tako je sa svim proizvodima

topolino

Jecer bilo da 50% proizvoda za nase trziste nije isto kao i njemackoj.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

crev1986

E pa to je to! Zato i sumljam u kvalitetu tih guma sta dolaze kod nas opcenito na Balkan ! Mislim da smo mi Balkanske drzave ko rodjeni da nam prodaju europska smeca koja niko nece

Angell

bubi36

Citat: crev1986  u 08 Veljača 2015, 18:33:10
E pa to je to! Zato i sumljam u kvalitetu tih guma sta dolaze kod nas opcenito na Balkan ! Mislim da smo mi Balkanske drzave ko rodjeni da nam prodaju europska smeca koja niko nece
tako je sa većinom proizvoda koji kod nas dolaze budu žnj
jedino gdje se može naći kvalitetna roba iz njemačke nije za aute nego roba široke proizvodnje je MILERU
ne tako lijep ali zabavan

Green Punto

zato i postoji istocno i zapadno trziste.....razlika u kvaliteti je jako velika
Cuore Sportivo   :wiii:

topolino

Pa ako smo vec u jadnoj uniji i placamo clanarinu i bla, bla, ostalo mogli bi nas barem prestati tretirati kao gradane drugog reda.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

NeMiran

A gdje naći kvalitetne autodjelove za zapadno trziste

crev1986

jako tesko ! Preko nekih internetskih trgovina koje salju djelove u inozenstvo

Mike20

Citat: NeMiran  u 08 Veljača 2015, 20:55:01
A gdje naći kvalitetne autodjelove za zapadno trziste

Već u Sloveniiji ih ima

AntonioK

sve je to kina tamo je sva eu ekonomija

Puntigamer

Sinoc na -10â,,ƒ u BiH na povratku s Blidinja uzbrdica pod ledom i snjegom noÅ¡en jakim vjetrom, Bravo s 5 osoba, skije na krovu, gepek pun. Michelin Alpin A4 205/55/16 su se iskazale za čistu desetku, nanose od 20-35 cm snjega bez proklizavanja su na uzbrdici prolazile. Nedugo poslije su zatvorili cestu.

Sent from my HTC One using Tapatalk