Gume (značajke i iskustva)

Autor zetsthebunny, 26 Studeni 2013, 21:04:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

VeX

Uzet gume u SLO je isto kao i u HR, daš novce i voziš.

Mike20

Citat: Michael  u 25 Ožujak 2018, 16:19:54
Da li je uzimao tko u zadnje vrijeme gume u SLO? Imam par pitanja u vezi kupnje, plaćanja, itd.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bil sam ja u Lendavi, 50-100kn su jeftinije po komadu, al ove veće dimenzije, konkretno 225/45R17. Zadnje sam uzeo u Ormožu, bile su skoro 200kn obje jeftinije nego u mojoj okolici, RS3 sam uzeo

Michael

Å to se tiče carine, jel se mogu prevesti 4 gume bez da zezaju? Plaćanje samo u â,¬ ili uzimaju i HRK?
Mike20, kolika je bila cijena (može i na PM) jer planiram isto RS3 uzimati?

Fiat Punto Evo 1.4 16V (2010.), BMW E30 316i (1985.)

topolino

Mozes platiti maestro karticom, samo je pitanje koliki ti tecaj zaracunaju.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

punto mk1

iman na punudi par guma u dimenziji 185 60 14 , falken 330 kn uniroyal 350 kn kumho 320 kn yokohama 350 kn i neka liva austone 260 kn , nek napiše netko iskustva i što bi bilo best buy ?

Mike20

Možeš kupiti i voziti guma za 5000eura. Uf, ne znam točno cijenu više, ali bilo je oko 100kn jeftinija nego kod nas komad

topolino

punto mk1

Citat: Mike20  u 29 Ožujak 2018, 19:12:37
Možeš kupiti i voziti guma za 5000eura. Uf, ne znam točno cijenu više, ali bilo je oko 100kn jeftinija nego kod nas komad
ne kužin ovaj komentar uopće haha

Michael

Citat: punto mk1  u 29 Ožujak 2018, 19:33:46
ne kužin ovaj komentar uopće haha
Bio je namijenjen meni :)

Fiat Punto Evo 1.4 16V (2010.), BMW E30 316i (1985.)

punto mk1

:good: da se referiran na prije ne znan modele guma

topolino

Kako onda da ti damo savijet? Po cjeni predpostavljam da su osnovni modeli. Ajde pricekaj malo, sljedeci katalog bauhausa. Ja sam uzeo conti TS860 za 417kn kom i premium contact 5 za otprilike istu lovu sa montazom.

boresky

Svaka cast svima ali Michelin je majka za sve!
Neznam kakav je Pirelli ali Mich je u grupi top 3 najmanje.
Ko bi sve te gume isprobao,nikad kraja.....
+ ko ne maze,taj ne vozi +

punto mk1

Citat: topolino  u 29 Ožujak 2018, 21:03:53
Kako onda da ti damo savijet? Po cjeni predpostavljam da su osnovni modeli. Ajde pricekaj malo, sljedeci katalog bauhausa. Ja sam uzeo conti TS860 za 417kn kom i premium contact 5 za otprilike istu lovu sa montazom.
:good:  u ovo je uračunata montaža , mislia san eto da je netko vozia pa da mi kaže okvirno Å¡to valja , najbitnije mi je da je po mokrom dobra jer se auto 90 posto vrimena vozi po gradu.

somthing_ugly

Austone zaobidi u sirokom luku, kumho ( sve koji su dostupni u toj dimenziji ) u malo manjem :)
Uniroyal ce ti trajat jako kratko, za suho je prosjek, malo premekan, na mokrom ubija. yokohama ovisi koji je model, falken sam cuo dobre stvari ( naravno ovisi koji model ), osobno nemam iskustva tako da ne mogu dati realan sud

punto mk1

Citat: somthing_ugly  u 29 Ožujak 2018, 21:42:53
Austone zaobidi u sirokom luku, kumho ( sve koji su dostupni u toj dimenziji ) u malo manjem :)
Uniroyal ce ti trajat jako kratko, za suho je prosjek, malo premekan, na mokrom ubija. yokohama ovisi koji je model, falken sam cuo dobre stvari ( naravno ovisi koji model ), osobno nemam iskustva tako da ne mogu dati realan sud
hvala , joÅ¡ se raspitam detaljno za modele pa napiÅ¡em tu  :smilie_re: