Gume (značajke i iskustva)

Autor zetsthebunny, 26 Studeni 2013, 21:04:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

Mike20

Mislim da je Firestone nešto viša klasa od Save ili?

brava 312

Ja sam imao prije fulda kristall i meni sasvim ok guma a nije nešto pretjerano skupa, nekih 350 kn u dimenziji 185/65/14

Green Punto

Kristal Montero imamo na puntu, cijenom malo skuplja od save, ali puno bolja  :ok1:
Cuore Sportivo   :wiii:

gokiSP

Vozi li tko na protektima? 195/50/15 imam za 200 kn komad pa me to malo vuce.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Bero

Ma kakvi te protekti spopali, barem u toj dimenziji imaš jeftine gume, nokian i ta klasa je 300-350 kn komad
Samo boxer bajo moj :)

gokiSP

Pa nije bas mala razlika 1400 i 800 :)

Mike20

Pošto će te izdržati barem 3+ sezone, nema uštede na protektu, ako su Save smrt, onda su ove nešto gore

gokiSP

Mislim ih voziti ovu zimu i baciti jer druge zime necu vise koristiti ovu dimenziju.

ccm

A di si bio prije par dana. Ja sam dao 4 Save za 150kn...
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

gokiSP

Eto vidis. Mislim da cu uzeti ovo pa probati. Vecinom se vozim po gradu, rijetko kad odem van grada gdje bi mi trebala vrhunska guma. Prosle godine sam imao neke kineske u istoj dimenziji i nisam nigdje zapeo.

ccm

Ja mislim da ti se to ne isplati... za jednu godinu...
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

gandi

Na njuskalu nema nekih normalnih guma u toj dimenziji? Malo rabljene

Sent from the Middle Earth by carrier pigeon

--->>>    click here      <<<---

Mike20

Teško, većinom prodaju stara plastična smeća koja bi trebalo baciti a ne prodavati. Rijetko kad se pojavi nešto dobro. Ja sam uspio u ubosti godinu dana stare ko nove Save sa čeličnim felgama za 800kn 185/65r14

gokiSP

Trazio sam, ali bas kako je kolegao rekao, sve je to staro 5+ godina, a to imam i sam. Ne ispati mi se uzimati nesto brendirano i dati 200â,¬, a necu ih koristit vise nakon ove zime.

vedri28

Ima netko iskustava sa Savom Eskimo HP?
Navodno troše manje goriva od Eskima S3 a trebale bi biti podjednako dobre na snijegu.
Punto 188.2 1.2 16V
Stilo 1.4 16V
Bravo 1.9 JTD 120