Fiat Bravo - Fallow me home

Autor jaskooo, 12 Rujan 2015, 00:01:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jaskooo

Pozdrav svima.. ÄŒitajuci forum naiÅ¡ao sam na ovu temu: http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=30752.0 koja se odnosi na pomenutu funkciju koju ima Punto mk2 pa me zanima da li i Fiat Bravo mk1 2000 god. ima opciju "fallow me home" i kako se ona aktivira ako postoji ? Hvala  :formula:

cvike19

pa probaj
znaci kad ugasis auto i izvadis kljuc iz brave samo blicni sa dugim svjetlima i vidit ces dal ce ti se upaliti kratka svjetla
ako se upale to je to

ako ne imas modula za kupiti po 200kn
pale svjetla kad otkljucavas auto i kad zakljucavas

ja imam mk2 i imsm to original al sam svejedno stavio taj modul
samo ti se dve odradi, nista ne mislis o tome

Stilo M

Stari bravo to nema kolko je meni poznato
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

jaskooo

Dok nisam našao gore navedenu temu nisam znao ni da Punto ima ovu funkciju..
Probaću, mada mislim da moje auto to nema jer kada se ključ stavi u "stop" poziciju sve se na automobilu gasi i ostaje bez napajanja.  ÄŒak i "blicanje" ne radi bez kontakta.. Mislio sam da ima neki drugačiji način aktiviranja  :smrc:

topolino

ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

cvike19

kako mk2 nema kad ja imam na svome ?
to ima svaki mk2, nez obzira na opremu

Talijan

moj bravac s kraja 2001 to nema ili ja nezz aktivirat...

Stilo M

Bravo mk1 nema sigurno
Punto mk2 kolko znam vecina ima,mozda prva serija sa najslabijom opremom nema
Stilo i Bravo mk2 imaju
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

jaskooo

Da, nazalost Bravo nema, bar kada je moje vozilo u pitanju.. nakon brojnih pokusaja nista se nije dogodilo.. Na mom Bravu jednostavno nema napajanja kada se kljuc izvuce iz brave tako da se ne moze ni blicnuti bez kontakta  :(

topolino

Nema ni curin mk2b 2003g. 1.2 8v active. Citao u manualu kako se pali, probao i nista.

donJebe

Interesantno moj je bio iz 2004.g. i imao je tu funkciju. Sve na žgance, crni branici i klima, ali to je imao.

topolino

Probati cu ponovo. Ta funkcija ide preko body compa? U par navrata su mi bile crtice na prosjecnoj potrosnji i neki dan kilometar sat i porosnja mrtvi

cvike19

na mk2b ti cak pise na ekranu koliko sekundi se svjetliti
tj, kako blicas tako se povecavaju sekunde na ekranu

cicili

moja su oba mk2a i b sporting doduse ali su imali. izvuces kljuc van i blicas i svijetal se moraju upalit, svaki put kad povuces rucicu (blicas) interval ti se produljuje 30 sec do maksimalnih 210 ja mislim. na mk2b ti na ekranu mora pisat koliko sekundi si "nablico". :D

ako stisnes onaj gumb na bravici i povuces kljuc jos nazad onda ce ti ostat kao upaljene pozicije da budes uocljiv kad si parkiran.  :D

naravno ovo sto pisem, pisem za punto mk2 da se razumijemo.

Mairon

Skini pdf manual za svoj auto ako nemaš pa provjeri, trebalo bi slično bit kao na puntu. Moj ima to.