Stilo Dnevna Svjetla

Autor luxmaN, 25 Studeni 2015, 16:00:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

luxmaN

*** vas dnevna svjetla :P

Poslano sa mog D2303 koristeći Tapatalk

Don't drive faster than your guardian angel can fly!

crev1986

Kako stavis sliki s moba? Tapatalk?

luxmaN

Da

Mike20

Jel nakon prizora sa slike ideÅ¡ koristiti dnevna svjetla ili?  :trus

Mike20

Pa pitam samo, da ne idemo u off topic jer je tema dnevna svjetla  :D

luxmaN

Pa da, al ja nisam bas previse konzumirao:D jer dnevna svjetla i to kak bi zavrsilo :DDD

dinko1981

Citat: luxmaN  u 28 Studeni 2015, 23:30:24
vas dnevna svjetla :P

J.balo to tebe sa slike, kad se sjetim mlaÄ'ih dana i redbul vodke i ostalih gluposti koje sam konzumirao danas mi se život smuči, a da se držimo teme zbog toga je i stradalo nekoliko svjetala, Å¡to kratkih, dugih, maglenki....

Stilo M

Ovo je kod mene na Stilu
Na mjestu dugog svjetla je ledica koja se pali kad se pali auto a mogu izgasit na posebnom prekidacu u kabini
Ledica je bijele boje,nije plava i slicno
Po pitanju policije nikad nikakvih primjedbi :ok:

PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

crev1986

E to je posao napravio si kako Bog zapovjeda

dinko1981

Citat: crev1986  u 29 Studeni 2015, 17:13:53
E to je posao napravio si kako Bog zapovjeda

Čekaj malo, pa INŽINJERI to nisu tako zamislili, duga svjetla su znači ok kao dnevna. Daj se odluči koju politiku vodiš gori si od ovih političara.

crev1986

Citat: crev1986  u 27 Studeni 2015, 23:06:33
Decki proslo je doba neonki koje kakvih svjetala ne radit ciganlook od auta ! A ako bas hocete fucking dnevna svjetla onda napravite kako treba , a ne trpat ko ovaj na Stilu ispod resetke , rastavite far i tamo stavite napravite to kako treba ! Tko nezna sam to napravit ima tko zna al taj i kosta !
A ne ovo trpaj da svijetli ! Ne radite ciganlook od auta! 
Unakazite auto samo zato sto Vam trebaju dnevna svijetla !
Dinko skini mi se s kurcca vise, te Kanada i Hyundai ( ti si to spomenuo neznam ni ja zasto) jesi ti ljubomoran mozda ili koji k...... kad imas potrbu spominjat nesto sto nema vze s temeom pa trazis razlog da seress gluposti ?
Citaj postove kako treba ako  ni to ne znas vrati se u skolu!
al ajde posto si takav (jedan proleter ) da ti objasnim oone diode sto npr ima Clio to je tvornicki jel tako ?

A naknadno stavljanje ( slika Stila ) je narusavanje dodatnog izgleda auta , e sad ajde ti nama reci sta je bolje trpat led trake po autu ili napravit ovako kako je napravio Stilo M ?

Em imas dnevna i izgledaju dobro !

Zato ako nemas sta pametnog napisat ne seri, takvih ko ti sto provociraju ovdje ne trebaju

dinko1981

Citat: dinko1981  u 28 Studeni 2015, 19:11:35
Ok maglenke nisu dnevna svjetla ali za modele auta kod kojih su u sklopu farova to je idealna pozicija jer nitko nece skuzit da su to zapravo maglenke upaljene i tako u praksi mogu proc pod kratka tj dnevna svjetla, stave se led zarulje koje mijenjaju halogenu i da su bijele boje i nemas sta vise izmisljat. Nema puno takvih auta ali stilo i punto 2a su za to stvoreni.

Crev, čitaj polako i pozorno. Ja u svojem postu ne spominjem nikakve led trake već maglenku koja je sastavni dio glavnog fara u slučaju stila i punta 2a te je kao takva kud i kamo najjednostavnija i najmanja kemija da se koristi kao dnevno svjetlo, samo se u nju stavi led žarulja bijele boje zbog manje potrošnje i trajnosti jer će stalno biti u uporabi. Nadalje zaista nemam šta biti ljubomoran na osobu koja ima tvoju razinu kulture komunikacije bez obzira na materijalnu stranu jer kao što u onoj reklami kažu neke stvari se nemogu kupit novcem.

dinko1981

Citat: crev1986  u 28 Studeni 2015, 19:18:58
Maglenka je svjetlo koje se koristi po magli
Parkig svjetlo je svjetlo koje se koristi za parkiranje
Kratko svjetlo je svjetlo koje se koristi po noci kod voznje u kololoni
Dugo svjetlo je svjetlo koje se koristi kod voznje po noci to sve lijepo pise i svo stw ucili na vozackom
Kakvr izmisljotibe imate maglenka ko dnevno svjetlo ????? Onda bi se zvalo dnevno a ne maglenka !!!!!!$

Kad auto izajde iz tvornice da moze radit kako su napravili, tamo rade INJZENJERI koji su skolovani za te stvari a ne pametnjakovic s foruma koje kakvih ! Nas zakon ima dosta rupa i svi mi gledamo kako zaobit cinjenicu ali mogu te i oni na istu fintu y kaznit.!

A ovdje ti spominješ inžinjere, maglenke i duga svjetla

crev1986

Pa da spominjem za takve tko ti !
Drugo : da nisi ljubomoran ne bi nigdje spominjao niti Kanadu niti moj auto koji imam (dvije  nebitne stvari)
da nemam kulture ne bi uspio i ne bi bio di jesam ! Da si ikad bio igdje zivio van Balkana znao bi o cem pricam (jedan specifican narod koji ne voli sam sebe i da druge smo drzave dosta ne kulturni !

po tvojim postovima zakljucujem da se ljubomoran, a drugo rekao sam ti okani me se !

na Fiatu je to lijepo se tvornicki rijeseno e sad radite sta hocete !

A ako se nevaram da bi maglenka svjetlita trebas u najmanju ruku upalit pozicije !