Selen blokovi stražnji i amortizeri zamjena

Autor ragnar, 24 Prosinac 2015, 12:53:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

seni kt

Ma joj kad se sjetim svega od prvod dana hoces od narudzbe auta u Fiatovom salonu u Kutini kad sam na upit gospodinu koji je radio kod tog mog jako dobrog prijatelja sta je imao taj salon i servis da koji su moji troskovi do preuzimanja i reg auta. On je odgovorio nikakvi 0 kn. A onda 2 dana prije isporuke auta dobijem poziv iz salona da malo dodem i u ruke mi je gurnuta uplatnica na 5000 kn na racun Autocomerca. Ja pitam sta je sad to on kaze za preuzimanje vozila. Kad otvorim taj fascikl i vidim sve papire od plana otplate kredita pa otpremnice za auto i preuzimanje auta, a o racunima za redovito odrzavanje i servisiranje i naknadnim troskovima popravaka ma mogao bi pucat od bijesa. I sta sam ja sad sa hrpom tih racuna jedna nezadovoljna osoba koja je odlucila i kupila Fiatov auto, a cifre su da nekad nemogu vjerovat da se to meni dogodilo. I sad kad sam rekao da me auto u grubo kostao 200000 kn malo sam rekao. 138000 kn sa kamatama+ 35000 kn racuna servisa + 27500 kn osiguranja i teh. pregleda, a o potrosenom gorivu to nemogu rec jel to nisam skupljao, a u prosjeku su bili od 150-500-600 kn zavisi od tankanja. To samo bog dragi moze izracunat u ovih 11 god. I kad nesta kazes protiv Fiata onda si govno koje pljuje po Fiatu. Servisna knjizica ispunjena od 1500 km do 140000 km kad je obavljen zadnji servis u ovlastenom servisu Auto Plus dok ga njegov gazda nije odveo u propast. Nakon tog zadnjeg servisa izgubio je licencu od str. Autocomerca ali su 2 jako dobra majstora koja su mi odrzavala tamo auto otisla i presla drugom privatniku i tamo obavili servis na 150000.

ragnar

seni kt... otišao si u krivu sferu :kidam, jer iako sam ja imao budget od 10000 e za kupovinu vozila, ( kupio sam za manje) dakle imao sam izbor, tražio sam stila više od godinu dana, i eto našao sam ga :trus :trus
e sad, ozbiljno, sve je to danas podjednako loše
spominješ japance? imao sam tri toyote. dvije nove jednu rabljenu.
istina je da se ne kvare
al je istina da kada se pokvare NEMA zamjenskih dijelova istina je da je na japancu dieselu redovn servis dva puta skuplji od "jadnog talijana" istina je da kad ga nedajbože razbiješ svojom krivicom, a nemaš kasko nemaš više ni auto!
Å kode?
o daaaaaaaaa
i kod mene u tvrtci oktavije
kako izgledaju nakon 45 tkm kada ih vozi više vozača? ohhhh neopisivo
škoda jest čvrst i dobar, pouzdan automobil, no da se ne kvare i da ne odlaze potrošni dijelovi nije istina!
Jbg ti si kupio auto bez novaca- na kredit
sada nakukavaš za kamate, za servise, za gorivo??? pa daj čovječe o čemu ti govoriš?
japanac bi ti vjerojatno još vratio kamate, i točio gorivo!!!!!
ako ti je sve to bilo preskupo nisi uopće trebao uzimati vozlio
jer po tvoj tvojoj računici koliko te to košta kroz protekli period moga si se svaki dan taksijem voziti.
ja sam , ponavljam imao budget od 10000 e, kupio auto koji me izišao s davanjima 6500 u sljedećih 6 mjeseci imao popravaka( izmjene potrošnih dijelova, jer kvarom smatram motorić na klimi) za 70000 kn...jebg to je rizik kupovine rabljenog, pa ne stoji tvrdnja da kada kupš "dobar auto rabljeni" u prvoj godini imao 1500 ulaganja, uostalom ti ćeš sigurno svoj auto sve tutokompleto urediti i onda ga prodati nekome??
ono što sam postavio kao temu jest rasprava o tome da se dijelovi ipak, melo učestalije troše i kvare od nekih drugih marki al to s(mo)sam sve znao ili trebao znati kada sam ga poželio kupiti.
i sada tražim savjete kako što bezbolnije ovo riješiti.
jedan ĹÄ,,amar govori viĹÄ,,e od tisuÃ,,‡u rijeÃ,,i

franjo-fritz

Citat: ragnar  u 01 Siječanj 2016, 14:50:42
Franjo imas prijedlog gdje da repariram celjusti? Ja sam iz Osijeka
btw to ti moze svaki malo bolji meho, napraviti tj treba skinuti celjust kupiti set za reparaciju sve ljepo ocistiti klipic ispolirati i sve vratiti nazad.
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

ragnar

Kako je metalno čudo tehnike koje mi je bedastočama servisrilao živce, ovih dana uvrijeÄ'eno napustilo, naÅ¡avÅ¡i sebi drugu obitelj, želim zahvaliti svima koji su mi savjetima olakÅ¡ali glavobolje koje mi limeni ljubimac sa stilom svako malo priuÅ¡tio.
hvala vam svima još jednom, na svemu
jedan ĹÄ,,amar govori viĹÄ,,e od tisuÃ,,‡u rijeÃ,,i

Boxer

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

ragnar

jedan ĹÄ,,amar govori viĹÄ,,e od tisuÃ,,‡u rijeÃ,,i