Coupe s 1.8 na 2.0 20v

Autor afim, 02 Siječanj 2016, 18:39:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

afim

Citat: goran20vT  u 25 Veljača 2016, 17:18:40
Sjeti se Å¡ta sam ti pisao....  99 na dalje imaju drugačiju struju od 95-98...
bio to coupe ili hgt ili marea
Daj malo to pojasni...mislis da od 99 na dalje struja pase il nepase nista? :neznam:

kiky776

Teško je nešto ovako napamet govorit, da su npr. oba 2000.god paše ili da su oba 1996 god. paše, ali '99 je prijelazna pa moguće da ne paše
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

goran20vT

Vis motor ilma jako kompliciranu instalaciju za razliku od 147 motora...
Ne paše abs,i još puno drugih stvari...
Električar ti govori istinu, a ja sam ti to napomenuo nedavno ali nisi slušao

Najbolje je sve preseliti i mir,u 1.dan to rješite

afim

Citat: goran20vT  u 26 Veljača 2016, 15:20:23
Vis motor ilma jako kompliciranu instalaciju za razliku od 147 motora...
Ne paše abs,i još puno drugih stvari...
Električar ti govori istinu, a ja sam ti to napomenuo nedavno ali nisi slušao

Najbolje je sve preseliti i mir,u 1.dan to rješite
Al elektricar mi tvrdu da nepase s mareje na coupea,da bi bas trebo imat od coupea kable.
Jel to tocno??

2mario2

Promijeni električara

Mijenja se motorna instalacija, a ne i sva u autu kolko ja znam jer nema potrebe

Npr ja sam vadio van 1.4i iz Golfa 3 i ubacivao 1.9 TD i samo je frend motornu instalaciju mijenjao jer je bilo nepotrebno mijenjat struju u cijelom autu

E sad neznam kakav je taj tvoj električar (moguće da nikakav) i možda vidi "laku" zaradu na tebi

Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk

goran20vT

Jeb.o te golf da te jeb.o golf koji ima struje ko autic na daljinsko upravljanje...
Ako ste tolko pametni sta ne napravite to sami...
Ja sam ti odmah napisao kolko ima sranja oko toga i nisi slusao,eto...

Samo da ti velim primjer stavljanja 20v turbo motora iz coupea 98gidine u mareu 00 NE PASE nista od strujr sve se mora mjenjati,noviji modeli imaju puno vise struja i zica...

A neka promjeni sve,neka auti upali i vozi i to je to,sta sad radite nauke oko toga,svi smo rekli nije isplativi ima posla i muke i eto ssd jaukanja...

Svasta...

ludaman

Kaj je najbolje to se da rijesiti. Samo ti treba pravi elektricar, a ne monter elektricne opreme. Svi znamo stavit druge zice i ukopcat konektore, ali koji ce ti k onda elektricar? :)
Ali ima dosta posla, struje su se sa godinama mijenjale, imam ja par varijanti i stvarno su drugacije, dosta. Ali velim, nista sta se neda rijesiti sa dobrim strujicem.
Motorsport, because all other sports require only one ball...!!!

Mike20

Sad ste čovjeku uništili snove. Mislio je za par kuna prebaciti jači motor i slušati zvuk petaka, a vi mu ovako.
Stvarno bezobrazno  :haha7:

afim

Citat: Mike20  u 27 Veljača 2016, 12:49:16
Sad ste čovjeku uništili snove. Mislio je za par kuna prebaciti jači motor i slušati zvuk petaka, a vi mu ovako.
Stvarno bezobrazno  :haha7:
Tu niko nije govoril o parama,elektricar nisam pa zato pitam jer sam prical kak sam cul,pa me zanimalo dal istina il sta.
A ti ak nemas nista pametnijeg za savjetovat nemoj nit ulazit u razgovor.

2mario2

Citat: goran20vT  u 27 Veljača 2016, 10:21:09
Jeb.o te golf da te jeb.o golf koji ima struje ko autic na daljinsko upravljanje...
Ako ste tolko pametni sta ne napravite to sami...
Ja sam ti odmah napisao kolko ima sranja oko toga i nisi slusao,eto...

Samo da ti velim primjer stavljanja 20v turbo motora iz coupea 98gidine u mareu 00 NE PASE nista od strujr sve se mora mjenjati,noviji modeli imaju puno vise struja i zica...

A neka promjeni sve,neka auti upali i vozi i to je to,sta sad radite nauke oko toga,svi smo rekli nije isplativi ima posla i muke i eto ssd jaukanja...

Svasta...
Ti bi se malo kulturnije mogao razgovarat kao prvo! A kao drugo to mi je palo na pamet pošto sam mijenjao. A znam samo da se mijenjala instalacija oko motora, a ne u unutrašnjosti i ne razumijem se u kolko i kakve struje koji auto ima. Ali kolko znam nema potrebe mijenjat baš svu instalaciju u autu

Boxer

99-a na dalje i do 99-e nemaju ništa zajedničko i mira se mjenjat 90% instalacije, ostaju instalacije u vratima i još neke sitnice, sve ostalo moraš selit

Poslano iz ludnice

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Mike20

Citat: afim  u 27 Veljača 2016, 13:51:37
Tu niko nije govoril o parama,elektricar nisam pa zato pitam jer sam prical kak sam cul,pa me zanimalo dal istina il sta.
A ti ak nemas nista pametnijeg za savjetovat nemoj nit ulazit u razgovor.

Imam puno pametnih. Al koliko još postova ti treba da skužiš da neide samo tako ili ne bar kak su zamislio. Tim više što nisi električar, neko će ti to dobro naplatiti

goran20vT

Citat: 2mario2  u 27 Veljača 2016, 13:57:17
Ti bi se malo kulturnije mogao razgovarat kao prvo! A kao drugo to mi je palo na pamet pošto sam mijenjao. A znam samo da se mijenjala instalacija oko motora, a ne u unutrašnjosti i ne razumijem se u kolko i kakve struje koji auto ima. Ali kolko znam nema potrebe mijenjat baš svu instalaciju u autu

Gle,mene si nemoj prozivat na red jer si tu jako kratko,a ekipa koja piše od prvog posta kak to neide,ukljulujuči i menem,je tu 10 godina i više,pa smiri malo tenzije...
Našrafio sam se talijana kolko ih ti nisi skupa vidioi znam o čem pričaljudi su pomagali meni i ja sad dajem savjet njemu kako najbolje napravit,al ne slušate,previše samo pametujete...
Ovo ti nije VW forum ak mislil pričat bajke od golfu3 učlani se na vwhrvatska i piši tamo...
Ja sam vam napisao a vi pametujete,očito je da pojma nemate o ničem.

A to kolko ti znaš da netreba mjenjat sve, eto kompa,nemaš onda pojma o ničemu jer treba prebrikat sve moguće ili zamjeniti sve...

Miha.

To nečeš moći atestirat, a kad ćeš ga htjet prodat nitko ga neče kupit..

Mike20

Pa atest bi rijeÅ¡io, nabavi papire od motora i to je to. Iako odozgora 2.0 ima jednu grbu viÅ¡e na poklopcu ventila, i osim natpisa SKORO da nema razlike  :haha7: