Coupe s 1.8 na 2.0 20v

Autor afim, 02 Siječanj 2016, 18:39:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

2mario2

Citat: goran20vT  u 27 Veljača 2016, 17:58:28

Gle,mene si nemoj prozivat na red jer si tu jako kratko,a ekipa koja piše od prvog posta kak to neide,ukljulujuči i menem,je tu 10 godina i više,pa smiri malo tenzije...
Našrafio sam se talijana kolko ih ti nisi skupa vidioi znam o čem pričaljudi su pomagali meni i ja sad dajem savjet njemu kako najbolje napravit,al ne slušate,previše samo pametujete...
Ovo ti nije VW forum ak mislil pričat bajke od golfu3 učlani se na vwhrvatska i piši tamo...
Ja sam vam napisao a vi pametujete,očito je da pojma nemate o ničem.

A to kolko ti znaš da netreba mjenjat sve, eto kompa,nemaš onda pojma o ničemu jer treba prebrikat sve moguće ili zamjeniti sve...
Koji ti imaš problem?! Rekao sam ti samo da se možeš izrazit kulturnije jer mene nećeš j.e.b.a.t ni ti ni Golf i napisao sam svoj primjer (ne razumijem se u struju, al mislio sam da možda nešto znači), a ukoliko ti ne paše nemoraš ni komentirati i napadat me onda.

Hvala lijepa i doviÄ'enja

Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk

casual

Citat: Miha.  u 27 Veljača 2016, 18:24:50
To nečeš moći atestirat, a kad ćeš ga htjet prodat nitko ga neče kupit..

ne kužim tvoj komentar pretjeran, čovjekt pita za pomoć, ti spominješ atest

i to se može atestirati, ali nema veze
svi ste pametni, a Å¡arafili preko interneta
čast izuzecima

a dečko kojemu je potrebna pomoć - naÄ'i dobrog električara i dofuraj mu oba auta
ako kaže da ne može, znači da nije električar

pripremiš cash i bok, stvar riješena

Miha.

Onda ovako: motor mora biti preneÅ¡en na njega i mora imat račun od onog koji će mu ugraÄ'ivat to.

franjo-fritz

Auto evolution dugo selo.. Imas ih na fb topla preporuka..
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

casual

Citat: Miha.  u 27 Veljača 2016, 19:03:15
Onda ovako: motor mora biti preneÅ¡en na njega i mora imat račun od onog koji će mu ugraÄ'ivat to.

kakve to veze ima sa strujom?

Citat: 2mario2  u 27 Veljača 2016, 18:52:35
Koji ti imaš problem?! Rekao sam ti samo da se možeš izrazit kulturnije jer mene nećeš j.e.b.a.t ni ti ni Golf i napisao sam svoj primjer (ne razumijem se u struju, al mislio sam da možda nešto znači), a ukoliko ti ne paše nemoraš ni komentirati i napadat me onda.

Hvala lijepa i doviÄ'enja

Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk

ajd se smiri malo
isto kao i svi ostali, pišete a pojma nemate
kakve veze ima ggolf s fiatom?
nema, isto kao Å¡to sumnjam da nije moram mjenjati dijelove instalacije jer nisu isti na dizelu i benzincu

kao što si i sam rekao, nemaš iskustva oko struje, nemoj se ni gurati
ima ljudi koji kuže i koji mu pokušavaju objasniti, valjda će poslušati
opet svi pizdite za j.ebene sitnice i prepucavate se
sjašite malo ;)

afim

Citat: Miha.  u 27 Veljača 2016, 18:24:50
To nečeš moći atestirat, a kad ćeš ga htjet prodat nitko ga neče kupit..
Papiri od motora,potvrda iz servisa ko je ugraÄ'ivo i na tehnicki pregled i atest je tu...raspital sam se u haku.

franjo-fritz

Citat: franjo-fritz  u 27 Veljača 2016, 19:08:09
Auto evolution dugo selo.. Imas ih na fb topla preporuka..
napisao sam ti.. Motor unutra na prikolicu i otpeljaj njima. Fer i koretni, nemaš brige da ćeš se zapaliti.
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

franjo-fritz

Btw ima jedan forumas u tvojoj okolici koj je radio swap.. Njega pitaj. Thomekh

Boxer

Citat: casual  u 27 Veljača 2016, 19:11:23
kakve to veze ima sa strujom?

ajd se smiri malo
isto kao i svi ostali, pišete a pojma nemate
kakve veze ima ggolf s fiatom?
nema, isto kao Å¡to sumnjam da nije moram mjenjati dijelove instalacije jer nisu isti na dizelu i benzincu

kao što si i sam rekao, nemaš iskustva oko struje, nemoj se ni gurati
ima ljudi koji kuže i koji mu pokušavaju objasniti, valjda će poslušati
opet svi pizdite za j.ebene sitnice i prepucavate se
sjašite malo ;)

A ti imaÅ¡ pojma i to radiÅ¡ svaki dan? SiÄ'i s tornja k nama na zemlju pa da razgovaramo s iste razine
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Mike20

Citat: franjo-fritz  u 27 Veljača 2016, 19:16:04
  napisao sam ti.. Motor unutra na prikolicu i otpeljaj njima. Fer i koretni, nemaÅ¡ brige da ćeÅ¡ se zapaliti.

I koliko penezi za takav zahvat gdje se sve živo mijenja?
Jel je ispod 1000 ojra?

crev1986

Opet pocinje prepirka oko motora i prebacivanja! Daj nemojte

franjo-fritz

Citat: Mike20  u 27 Veljača 2016, 19:40:32
I koliko penezi za takav zahvat gdje se sve živo mijenja?
Jel je ispod 1000 ojra?
nazoves i pitaÅ¡.  Pitanje nista nekosta.. Btw ko god da mu to radi "elektricar" raskopavat ce auto joÅ¡ pet puta. I pola toga nece raditi.. Al ako ima zivaca i novaca. Sretno

goran20vT

Citat: afim  u 27 Veljača 2016, 19:12:20
Papiri od motora,potvrda iz servisa ko je ugraÄ'ivo i na tehnicki pregled i atest je tu...raspital sam se u haku.

I sam izlaz na atest ti je 1300kn i niko ti ne garantira da budeš prošel...
Vjeruj mi znam,u rugu ljudi sam koji to preko 10 godina rade i tuniraju slažu tako da nije samo prijaviti atest i proči...

Trebaju ti papiri oba auta
kupoprodajni od auta koji nije tvoj
treba ti račun od posla majstora koji bude to radio
treba ti ELABORAT a to nebude svaki mehaničar znao napisat
treba biti sve posloženo kak treba da bi pristupio uopče atestu
To ti je 1300kn da uopće pristupiš

Ako te pošalju u V.goricu računaj si vučnu kako budeš dolje dopeljal auto,ili riskiraš sa probnim tablicama i nadaš se da te policija ne uhvati..

Računaj sad posao mehaničara da ti prebaci sve u drugi auto, ko što sam vidiš računaj i posao električara,i auto koji si kupio pa zbroji sve to skupa i koju cifru dobivaš?
Jako debelu,a za tu cifru si mogao kupit legalan jači auto koji želiš bez problema...

Vjeruj mi ja sam ukucao u Bravo HGT oko 5000e sve skupa da bi bio 20vTurbo,a puuuno tog sam sam slagao,stime da je motor,turbinu i sve ostalo posložio frend koji se tog naplačao jako debelo...
Sve je to skupo,mukotrpno i neisplativo...

Ti i kad sve posložiš,i ko zna kolko bude te mehaničar i električar koštao,moraš na tom motoru napraviti servis koji je oko 500e samo dijelova za zupčasti i distribuciju,poželjno je izmjeniti i leteće ležajeve,ulje,filteri...nakupi se

Ali ako čovjek baš to želi,neka slaže...
Samo treba pripremiti debelu svotu novaca,i živaca i na kraju vremena

Imaš tu na forumu kolegu Tomekha,ima dobre majstore u tvojoj okolici,vjerojatno ti može pomoć...

Mike20

Znači da sve proÄ'e od prve kod slaganja bez problema, sa svim davanjima, servisom na drugom motoru, atestom i regom, cifra je minimalno 1500-2000 eura.
Bez legalizacije 500 eura manje
Potpuno neisplativo radi 25 konja više i jednog cilindra više

dinko1981

Slažem se sa goranom, sve bi to joÅ¡ imalo smisla da ubacujeÅ¡ motor koji se nije ugraÄ'ivao kao npr turbo u bravo a ovako taj coupe kupiÅ¡ za cijenu koliko i tvoj vrijedi a razliku koju bi zbubao u swap uložiÅ¡ u npr servisiranje i limariju novog auta i onda imaÅ¡ kvalitetan auto za duže i bezbrižnije koriÅ¡tenje. Možda je sad za tebe već kasno jer si debelo u projektu ali neka drugi to uzmu u obzir.