novi bravo master code

Autor sanjica, 01 Veljača 2016, 18:32:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

AntonioK


sanjica

na mom je originalna navigacija. na njoj ti je sve: od svih mogućih postavki, radia, mp3 playera, putnog kompa... jedino ne možeÅ¡ gledat filmove...  :sad-smiley-001:
a što se tiče navigacije, morao bi kupit antenu. najbolje ti se javit ovlaštenom servisu i pitat za novu navigaciju sa ugradnjom i kodom. očekuj cifru od barem 5-6000kn
tko izgubi dobitak, taj dobije gubitak!

Mike20

Ako uzmeÅ¡ iz drugog auta 2 din original Fiat navigaciju, i staviÅ¡ u svoj, neće raditi. Gotovo nemoguće ili nemoguće je to dekodirati. Osim 4znamenkastog koda, radio je vin locked, znači zaključan je hardverskim kodom za auto s kojim je tvornički ugraÄ'en. Mislim da je nemoguće preprogramiravanje eeproma, da se i uspije, postoji mogućnost da se radio zezne.
Da je to tako jednostavno, već bi taj radio imao u svom autu.
Za 6000 kuna uzmeÅ¡ neki vrhunski Alpine 2 din ureÄ'aj koji ne 3 put bolji od originalnog

crev1986

Mislim da ne bi trebao antenu kupit jer postoji mogucnos da radio u sebi ima GPS antenu ( isto Mao i GPS uredjaj )

Mike20

Ne, na original radiju iz Brava, antena je vanjska, i nalazi se uz antenu radio prijemnika.
Mogu si misliti koliko bi samo antena koštala u servisu, sigurno 2-3 000kn.

Miha.

A kaj je s onim kineskim android radijima za po 2500kn? Jel i za njih treba taj code?

robert_zd

Kad sam prije 2 god uzeo auto sam odma uzeo I android radio. Kupio preko Ebaya iz italije, vjerojatno  je kineski ali trgovina se bavi bas prodajom audio opreme. Kostalo me 3k kuna I za 3 dana je bilo doma. Izgledom prati oblik maske I boja takodjer odgovara. Ko nije vidio orginal FIAT navigaciju reci ce da je orginal unutra.  Jedini minus je sto se ne pali / gasni na kontakt kao orginal radio nego na botun. Morao sam mu dovest stalni plus. Inace komande na volanu rade I dalje, kada otvaras / zatvaras vrata imas indikaciju na ekranu, ima 2 usb-a 2 micro sd mjesta, gps navigaciju s vec ugradjenom nekom kartom I dosta je dobra. Spojen sa mobitelom te pricas ko covik kad te netko zove. Ima wi-fi medjutim ne koristim ga , jer ga ne zelim spajat na net pa da pocne stekat posli. Uredjaj je brz po izborniku I prebacivanju, ne steka , boota se mozda 20 sekundi, daleko sporije od normalnog orginal radija, al ne smeta mi. Cita sve I svasta, masu sam filmova cak pogleda u autu, ubacis player koji hoces , cita titlove, meni odlicna stvar. Ko hoce moze spojit onu Bluetooth diagnostijku pa citat parameter motora medjutim to me ne zanima. Iskreno nebi nikad uzea neki alpine ili druga marka 2 din bas radi izgleda, moras stavit onaj adapter I ne prati linije, ovo je puno bolje.

Mike20

Citat: Miha.  u 11 Lipanj 2016, 08:15:26
A kaj je s onim kineskim android radijima za po 2500kn? Jel i za njih treba taj code?

Ne treba.
Problem je ak stavljaš neku marku 2din, trebaš adapter kavez i masku za ugradnju i adapter za komande na volanu, to dvoje je skoro 1000kn.

Znači Robert, radi super već dvije godine. Odlično, znači dobri su, android je velika prednost za instalaciju Torqua i sličnih stvari, tak da se ne isplati kemijati s nekim car pc-em

robert_zd

Da, ja sam stvarno zadovoljan,kvaliteta zvuka je dobra. Nemam takvo uho da mogu vidit razliku izmedju orginal radija I ovog android. Sad jesam li u moru svakakvih modela pogodio bolji, moze biti  :ok1:

Mike20

Pa očito je prošao neku quality control u Italiji za razliku od direktnih kineza

Stilius

Sanjica ..
Ja sam kod za radio od Stila dobio preko ovoga foruma.
- http://www.fiatforum.com/i-c-e/85204-one-only-code-fiat-radio-thread-351.html

Lik se zove Davren.Uplatio sam 1 funtu kao donaciju i dobio kod.

Isto tako me zanima kako na original navigaciji od Brava povezati mobitel sa radijom zbog telefoniranja.Laprda na Talijanskom i niš ne kontam.