Impulsno podizanje prozora - problem

Autor Varan, 14 Veljača 2016, 08:40:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Varan

Odspojio sam akumulator na nekoliko sati i nakon toga prozori se nisu više impulsno vračali nazad, znači nije više radio onaj „one touch“ sistem dizanja prozora. Na engleskom forumu sam našao rješenje pa možda nekom pomogne.
Uglavnom, treba dok je prozor dignut držati gumb za dizanje joÅ¡ 2 sekunde podignutim. Nakon toga se prozor spusti do kraja i takoÄ'er nastavi držati 2 sekunde i time se napravi reprogramiranje.  S time sam rijeÅ¡io taj problem.  ;D

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

Stilius

 meni to ne frecera.Pomocu kljuca mi se zadnji ljevi ne spusta niti dize.Rucno da ali moram stalno drzat tipku da bi ga zatvorio.Jel zna tko u cemu je caka

Stilius

prvo je bilo kad se zatvarao rucno ili pomocu kljuca zatvori se i spusti se do pola,sad rucno ga moram drzat da bi se spustio ili digao a preko kljuca nece nikako

Tooutman

Dok spustiš prozor do kraja onda još drži cca 3 sec. Ili naknadno stisni pa drzi jos tih par sec. Pa bi trebao se slozit. Isti princip prema gore. Znaci digneš prozor do kraja i onda jos drzi par sec.
Ja to upravo u sub napravio i sve ok radi kod mene.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Stilius

Ma ne fermla me ni 5% .. Svi se dižu i spuštaju bez problema osim tog sa lijeve strane - on preko ključa neće i neće.Ručno ide ali moram držat prekidač da bi ga spustio skros ili podigao.Ne radi više onako kad malo zadržiš pa se sam zatvori ili otvori nego moram držat da bi se otvorio ili zatvorio.Ostali su bez greške.
https://www.youtube.com/watch?v=3NfAgbzTbR8

Stilius

Evo riješen problem.Nisam skužio da treba držati tipku na vratima (ja na daljincu pikam već me prst zabolio) par sekundi .. mada se meni staklo nije niti spuštalo niti dizalo dok sam držao tipku, ali sad radi kao prije .. hvala ljudi.
:ok1: :ok1:

Tooutman

Bitno da si rijeÅ¡io. Ja isto zaboravio napisat da na vratima. A dobro barem znaÅ¡ da ti baterija dobra na daljincu  :jezik:
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

gokiSP

Je li imao netko problem "vracanja" prozora? Konkretno na vozacevim vratima prozor dignem do kraja i vrati se dolje do pola. Ako ga dizem postepeno zatvori se normalno. Prozor ide glatko i sve je podmazano tako da nije da negdje zapne pa ga to vrati.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk


AntonioK

...a probaj ga daljincem dizati-spuštati

Tooutman

Jesi probao ga opet kalibrirat? znaci dok ide gore drzi konst tipku (na vratima) i ne puscaj makar dodje do gore, tako drzi par sec poslije i onda pusti. Pa probaj. Osobno takav problem nisam imao.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

gokiSP

Probao sam, ali ne funkcionira jer prozor cim dode gore vrati se natrag na polovicu. Jasno mi je da ima onu zastitu kad osjeti otpor da se vrati, ali tu nemam nigdje nikakvog otpora, a on se vraca.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk


Tooutman

hmm, ak ti je do sad sve radilo, probaj maknut kleme nek se poresitiraju, jer onda ti ne radi automatsko spustanje/dizanje. Ako već nisi.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699