Bravo fabricki radio dodat usb kako

Autor Nikolas984, 21 Veljača 2016, 21:32:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Nikolas984

Pozdrav narode.
Imam fiat bravo jtd 2001
Gledam po netu i nasao sam da su ljudi napravili na fabricki radio dodali emulator usb koji su uglavili u mesto za kasetu. To izgleda ovako. A kako to napraviti. To kosta 35e. Al mislim da moze za mnogo manje. Hvala.

2mario2

Pozdrav. Pa bolje ti je za tih 35â,¬ kupit auto radio koji prima USB nego se s ovim zafrkavat. Po meni skroz nepotrebna investicija

Antonijo

TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

intercepter

Izvinjavam se što ponovo otvaram stariju temu ali mislim da će moj odgovor pomoći mnogima sa sličnim pitanjima kao što je postavio kolega @Nikolas984 a i ujedno da ne otvaram novu temu.Nadogradnja originalnog radija je po meni uvijek bolja solucija od zamjene sa nekim aftermarket modelima a samo jena od prednosti je ta što ne kvari izgled table pogotovo kod radija koji imaju poseban oblik kao ovaj gore na linku.
Postoji modul koji se može ugraditi u većinu auto radija i drugih audio ureÄ'aja.Jedina mana mu je Å¡to to može spojiti neko ko se bavi elektronikom ili neko ko zna baratati sa lemilicom uz pomoć elektroničara.Prednost mu je pouzdanost u radu jer nikada ne zaglupljuje i ne treba ga restarovati Å¡to je slučaj sa mnogo skupljim emulatorima.Zadivljujuće brzo očitava MP3 fajlove a mozete osim muzike imati i video jer modul posjeduje osim USB i SD slota jos i bluetooth pa tako da možete spojiti bežično smarfon,tablet itd.Znači spojite android ureÄ'aj i dobili ste solidan multimedijalni ureÄ'aj sa kojega možete puÅ¡tati muziku filmove pa imati i navigaciju preko google mape ili već instaliranu na androidu.Sve u svemu po meni jako moćan modul a prijatno iznenaÄ'enje je i njegova cijena  :ok1:.
http://www.ebay.com/itm/Audio-Module-For-Car-Usb-Tf-Radio-Wireless-Bluetooth-12V-Mp3-Wma-Decoder-Board-F-/292105259000?hash=item4402d487f8:g:Z34AAOSwXeJYHVuj
A ovdje možete vidjeti i kako radi u mojoj 6-ici sa originalnim Concert kasetašem i tabletom 7'':
https://www.youtube.com/watch?v=0qaUwklggwU