Dijagnostika i popravak serva u Osijeku i okolici

Autor Vedrana, 09 Travanj 2016, 17:35:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Vedrana

Pozdrav svima!

Čitajući forum(e) vidim da problem sa servom na Fiat Puntu i nije neka novost... molim forumaše za pomoć, Vaša iskustva i preporuke..upute gdje početi i što napraviti...

Naime, problemi su počeli od kada je zatoplilo...  :smile: 
City servo inače koristim za parkiranje/isprkiravanje.. ono Å¡to se dogaÄ'a čim krenem okretati volan na mjestu je crvena lampica...volan se "betonira", gasim/palim auto i krećem ponovno...pokuÅ¡ala sam i lagano kretati i motati - isto..
Grešku mi zna izbaciti i kod skretanja bez upaljenog city serva 2-3 puta u mjesec dana...

Prva stepenica mi je dijagnostika koja će pokazati Å¡to točno zaje....  :smile:   kome otići ?

Često se spominju motirići i njihove reparacije...Vaša iskustva sa repariranim ?

Hvala unaprijed!  :ernaehrung004:

DinoG

Ac Duo, Dce servis i ima dobar elektricar u jahorinskoj

Mike20

Senzor položaja volana, u servisu 2000-2500kn. Samo senzor košta 600kn

Vedrana

Znači ne piše mi se dobro.. :-) hvala na odgovorima

Mike20

Samo financijski ti se ne piše dobro.
Od 5-6 Punta koje ja znam , a da im je krepao servo, kod svih je bio taj senzor.
Nije neki komplicirani zahvat, senzor se naruči preko interneta, tamo je najjeftiniji.
Ako je neko vičan šrafanju, ima tu na forumu detaljno opisan postupak.
Naravno, nebi bilo loše prvo priključiti dijagnostiku i vidjeti što će pokazati

Vedrana

Od sinoć je van funkcije čim upalim auto i krenem..kao da volan "preskoči" i upali se lampica...
Sutra idem na dijagnostiku pa ćemo vidjeti što je...

NaÅ¡la sam  VaÅ¡ post u kojem je sve objaÅ¡njeno..  :good:

Edit: Dijagnostika je pokazala da je senzor u pitanju...novi senzor + montaža 100 â,¬,  gotovo za pola sata...na njuÅ¡kalu pronaÅ¡la oglas, čovjek iz Sombora, popravlja sve vezano za servo..ako kome zatreba samo neka pronjuska njuÅ¡kalo ili neka se javi na pm pa Å¡aljem link..  :wink: