Fiat Panda 1.1 - trzanje motora i greska bobine 1

Autor babinjo, 04 Lipanj 2016, 20:55:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

babinjo

imam nerjeÅ¡iv problem  sa fiat pandom 1.1 2006 god. prije dva mjeseca počela je trzati  u vožnji , ispočetka nije palila lampicu i onda je počela paliti lampu motora odvezem auto na dijagnostiku i greÅ¡ka je bobina 1  i onda kreće mjenjanje redom obe bobine , svjećice ngk bile boschove kaže meÅ¡tar samo ngk i nijedne druge mada je i sa ovim radila dobro ,pa onda kablovi i na kraju komp. motora  na popravak i lik zove i kaže komp.je ispravan  neÅ¡to drugo je u pitanju ja kupim drugi komp. i opet isto pa smo mjenjali dizne i niÅ¡ta. znaači auto dan dva radi normalno onda zatrz i upali lampu motora potroÅ¡nja normaln :kmeee:a. ne znam viÅ¡e Å¡ta napraviti pa ako neko ima nekakav prijedlog Å¡ta napraviti dalje bio bih jako zahvalan jer ovo prelazi u očaj

kiky776

Koju grešku daje sada na dijagnostici ? I zašto si mijenjao centralu nakon šta ti je lik kontrolirao i rekao da je dobra ?
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

babinjo

svaki put izbaci bobina 1 acentralu sam mjenjao zato Å¡ta je majstor rekao da je to tipični simptom kvara centrale  i moram reći da je bio korektan i vratio mi novac ali nažalost problem  je i dalje prisutan

Mike20

Javi i mene zanima sličan problem na Puntu 2004. g 1.2. Radi na 2 cilindra, izbacije grešku Bobina 2, obje nove bobine stavljene, svječice, kablovi. Ne rade 2. i 3. cilindar, svječice na njima bacaju iskru.

topolino

Uzmite unimer i provjerite je li koja zica u prekidu. Zice sa bobine od konektora na ECM , zato jer  su toliko tanke da je cudo da nepucaju cesto. Ako su ispravne, tj. ne gube kontakt kada ih mices lijevo, desno, onda je body u banani. Kako neznam, ali znam za clio koji ima pored problema sa brisacima, vratima, svijetljima i maltene sve na struju da steka i motor. Navodno body ode u kratki spoj i na komunikacijsku liniju sa ECM, klimom, ABS i ostalo posalje 14V ili ne moze komunicirati sa njima pa pali lampice i javlja nepostojece graske.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

babinjo

sve je to ispitano i po majstoru sve je ok čak je probao spajati direktno na bobinu i uvijek ista stvar. ne znam šta dalje probati mjenjati senzor po senzor? :neznam:

Stilo M

Naziv teme preimenovan
Ljudi,dajte naslove tema pisite kako se spada a ne bzvze nesto sta nema uopce veze s vezom
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

babinjo

evo problem rijeÅ¡en naime gubila kontakt na džeku na bobini jedan ,stisnute limice i gle čuda radi!  :hello2: