Plavkasti dim ispod haube

Autor Jezy, 07 Lipanj 2016, 09:38:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Boxer

A ovisi od stanja ali mislim od 800-1200kn, možda i manje
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Jezy

Znači ako oću sve komplet ureÄ'enje oko 2000kn računam
:abarth:

Boxer

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Jezy

Ok...
I još jedno pitanje, kad se već motor raskapa... dal mi je pametno zamjeniti i lanac?

franjo-fritz

ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

Multijet

Hm,jesi li bio na dijagnostici i utvrdio koliko taj auto ima stvarnih km. Prvi put čujem tako nešto za taj motor, a ova kaj joj je pukla glava na tom motoru- bolje da si kupi bicikl
0989739290

Jezy

Citat: franjo-fritz  u 08 Lipanj 2016, 23:16:16
Naravno
Kolko bi me to moglo koštat... da znam kolko moram šparat

Jezy

Citat: Multijet  u 08 Lipanj 2016, 23:20:57
Hm,jesi li bio na dijagnostici i utvrdio koliko taj auto ima stvarnih km. Prvi put čujem tako nešto za taj motor, a ova kaj joj je pukla glava na tom motoru- bolje da si kupi bicikl
Danas smo radili dijagnostiku... ima 29650km... obrisani su mu stvarni kilometri kad je uvežen... tako da neznam kolko ima...
Ako je pukla glava, postoji mogućnost zamjene kompletnog motora

DRAGON

Nije da pametujem, al pametujem hahaha
Gleda sam cijene auta vani. Ako odes kupit sebi nesto isplati se, ako ides kupit nesto za prodat i pri tom lipo zaradit, onda kupis auto sa velikom kilometrazom koji je puno jeftiniji, sta je auto mladi veca km se ne primjeti toliko. I onda nalete jeleni koje ti auti nazalost nakraju izadu puno skuplje. Al eto ni ode nije cvjece, al bar mozes provjeriti

franjo-fritz

ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

Jezy

Kupljen je na brzinu, hitno nam je trebao auto... ko bi se nadal da je takav... nije bil nis puno jeftiniji od takvih s njuske... tak da ...

Jezy

core3i

Jezy

Trenutno nema... čekam još neke djelove koje ćemo usput zamjeniti kad se već motor raskapa...

Jezy

Evo novosti... bio kod mehaničara danas da vidim kad će djelovi... kao još nisu stigli, tak da još uvijek čekam kaj će biti...

Jedino novo kaj sam saznal je da vjerojatno NIJE dihtung glave... upalio je auto, ostavio ga da radi dok mu se ne upali ventilator, kad se ugasio, zagasio je auto i nakon cca minutu otvorio cep od posude za antifriz... tako je dva puta napravio... i kaže da nije dihtung glave... kako to sad iz toga može znati???