Rasvjeta stražnje tablice - Punto mk2, 1.2sx, 5vrata

Autor flyer26, 10 Lipanj 2016, 21:06:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

flyer26

Pozdrav ljudi, već stvarno neznam gdje tražim pa pitam ovdje.
Dakle, trebam kutijicu za rasvjetu stražnje tablice, onu kutijicu koja se ukopča u branik i u nju ide lampica za rasvjetu. Izgubio sam ju negdje, samo kabel je ostao s žaruljom.
U dućanu nemaju, cijeli branik ne mislim kupovat zbog toga, a tehnički ne mogu proći bez toga  :stop:.
Dal ima tko neÅ¡to takvo viÅ¡ka na nekom starom razbijenom braniku ili autu? Plaćam i to i poÅ¡tarinu samo nek mi poÅ¡alje da konačno to rijeÅ¡im.  :kmeee:
Kao Å¡to sam u naslovu napisao auto je Punto mk2, 1.2sx, 5vrata, 2000.god.
TakoÄ'er, kad već to rjeÅ¡avam, ako i netko ima i poklopac za kuku za vuču na stražnjem braniku, nek se javi...
hvala

flyer26

flyer26

Citat: dražen_na  u 10 Lipanj 2016, 21:26:34
Ako ne naÄ'eÅ¡ polovno provjeri ovo:
https://www.silux.hr/proizvodi/rasvjeta/osvjetljenje-tablice/143929/osvjetljenje-registarske-tablice-fiat-punto-99

Hvala na ovome. :sretan1: Ako se nitko ne javi s nečim jeftinijim i rabljenim, kupit ću ovo...
Ajd barem sam se riješio brige jer sam vidim da ima toga za kupiti negdje...
flyer26

Stilo M

Mozda bi ti pasalo sa Bravo/Brava
Na izgled mi izgleda isto
Pogledam,mozda imam koji doma
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Boxer

Koliko jeftinije od 80kn za novi dio ? Mislim stvarno mi nije jasno dal ljudi traže da im netko da gratis i joÅ¡ doÄ'e doma montirati i usput natočit 100kn goriva u auto? :tupan1:
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

flyer26

Citat: Boxer  u 10 Lipanj 2016, 22:01:40
Koliko jeftinije od 80kn za novi dio ? Mislim stvarno mi nije jasno dal ljudi traže da im netko da gratis i joÅ¡ doÄ'e doma montirati i usput natočit 100kn goriva u auto? :tupan1:

Plus poštarina ispada 110kn.
Ne treba nitko doći mi montirati, mogu sam.
Ne tražim gratis, napisao sam lijepo u prvom postu da platim dio i poštarinu ako me ispadne jeftinije od novog.
Ali eto, nemaju svi novca na bacanje, pa ne vidim razlog da si uÅ¡tedim možda 50ak kuna sa zamjenskim dijelom koji ne mora biti nov. Nije to remen, svječica ili motorno ulje pa da bi trebalo biti novo kupljeno, lampica za tablicu će bez problema i rabljena raditi dobro. A s tih 50ak kuna koje možda uÅ¡tedim si kupim bon za mobitel ili natankiram u auto pa da mi drugi ne trebaju tankirati.  :ernaehrung004:
flyer26

Boxer

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

flyer26

Citat: Boxer  u 10 Lipanj 2016, 22:29:51
Onda ok :ok: na otpadu bi to dobio gratis :)
Sve 5  :ok1:
Eh, proÅ¡ao sam već obližnje otpade, nažalost svi Puntoji koje sam naÅ¡ao su bili bez branika (vjerojatno to ljudi često razbiju), a naravno i ta kutijica otiÄ'e s branikom jer se nitko ne sjeti ju izvaditi pa posebno prodavati...
Hvala svima na pomoći i razumijevanju, stvarno ste super ekipa na ovom forumu.. Tu kutijicu tražim već nekoliko tjedana, i sad mi je žao Å¡to se nisam prije sjetio ovdje se javiti jer ste stvarno brzo pomogli. Ako niÅ¡ta drugo, barem sam konačno doznao da ima negdje i za naručiti tako da mi je već sada lakÅ¡e...  :ok:
flyer26

Tono92

Imam ti ja toga na pretek , javi se na pp ak ti jos treba 😉

Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk