punto hgt klima

Autor hattrick, 09 Srpanj 2016, 12:38:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

hattrick

Klima na autu radi,napunjena je,filter peludi promijenjen,kanali očišćeni,kiler opran ali meni nekak ta klima slabije hladi nego šta bi trebala.Ima netko ideju kaj bi moglo bit,kompresor normalno radi,nikakvi čudni zvukovi se ne čuju nego jednostavno mora bolje hladiti jer sam vidio u drugim autima da ipak jače hladi a nikako da skužim u čemu je fora.

cvike19

mozda imas previse plina u sistemu

kiky776

Je ručna ili automatska klima ?
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

hattrick

topolino

Operi miniwashom kondenzator moguce je da je prljav
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Ivek Zapresic

Kak znas da slabije hladi? Ja sam isto tak mislil na bravu da me zeza,al ustvari kad se duže vozim jako hladi.

franjo-fritz

Kompresor vec polako umoran.... Na visim okretajima bi trebao bolje hladiti a na nižm slabije. To bi trebo biti predznak slabog kompresora.. Ili mozda cak previse ili premalo plina jbg
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

SEB

treba ispitat izlaznu temp i onda možemo reči dali je to slabije ili ok...ovo: čini mi se !!! je vrlo upitno
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

topolino

Isto je pitanje koliko je auto prije stajao na suncu. Ako je auto crn i bilo na suncu nekoliko sati sa zatvorenim prozorima unutra je preko 60â,,ƒ. Bez obzira sta provjetris auto i temperatura zraka padne na vanjsku, ali ostatku auta treba vise vremena. Zato ti temperatura ispuha iz ventilacije bude visa oko 18â,,ƒ dokle ne ohladis kompletnu ventilaciju i zrak iza armature, onda izlaz podne na oko 11â,,ƒ potom siceve i tek onda pocinje osjecaj hladnoce, do tada se preznojavas. Kada ostavis auto otvori prozore tek toliko da vidis procjep, kad sjednes u auto otvori prozore i nakon 30 sec. voznje upali klimu i zatvori prozore, razlika ce biti ocita.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

cicili

Ja sa klimom imam zanimljiv problem. Upalim ona hladi i tako jedno pola sata kad osjetno oslabi. Ugasim je na min, ponovno upalim ona radi opet izvjesno vrijeme. Da li ce bit dovoljno dopunit plin koji btw nisam nikad ili je ozbiljniji problem tipa kompresor? Radi se o rucnoj klimi u puntu mk2b.

Poslano sa mog HUAWEI P6-U06 koristeći Tapatalk

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

Mike20

Ak je sve živo zamijenjeno, a klima ne radi, ostaje zamijeniti još filter klima sustava, ne onaj papirnati nego onaj koji kod starijih auta izgleda ko "flaša" kod novijih je dio prednjeg "hladnjaka " klime