felge provjera pomoć

Autor punto mk1, 31 Kolovoz 2016, 00:57:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

punto mk1

znači tribala bi mi pomoć ako ima koji forumaÅ¡ u karlovcu da mi provjeri felge iz oglasa, jer priko interneta nikad nisi siguran a vizualno ne mogu procijeniti jesu li krive varane i sl. o ovim felgama se radi : 

http://www.njuskalo.hr/alu-felge/fiat-punto-sporting-alu-felge-14-rupe-4x98-4-kom-oglas-20104658

punto mk1

je li ovo puno utega na felgama ? 

Tono92

E sad jako su lose slike i ne vide se utezi ali moje dvije su spigane i imam 5 utega na felgi a 150na autoputu vjeruj mi nemoguca misija , nebi vjerovao ali ja sam taove iste frendu prodao za 400kn jer sam ih dobio pod dug a ima ih malo vise od godinu dana i felge su ok cak su gore nokian gume 185/55/15 ugl pusti sad to ...

Moj savjet za kupovinu felgi ti je da ih osobno provjeris kod vulkanizera prije kupnje a ovak na nevidjeno ili da ih nisi isprobao vjeruj mi zaboravi jer ja sam spusio odlicne 16colla i na kraju dobio nekakvu nadoplatu i orginal od maree alu 15colla tak da ne kupuj macka u vreci nego prije kupovine ih provjeri jer ih je 80% alu felgi na njuskalu spigano

Sretno :)

punto mk1

vidiš problem mi je što ih ne mogu provjeriti kod vulkanizera već bi ih on posla po kamionu , znan da ih je najbolje provjeriti na balansirki ali ka što san reka nisan u mogućnosti , može se neko iskusniji ubaciti da mi da savjet na što obratiti pozornost. fala unaprid svima

Tono92

A prvo ti je kad vidis kolko ima utega na sebi , a ako ih ima puno onda znas da su popigane ... 

Vidim da je prodavatelj iz karlovca pa ako neko ima iz karlovca neka ti ih pregleda , ja da sam tamo o svom trosku bi ti ih isao pogledat ali jbg daleko mi je ...

Probaj se ti dogovorit da on tebi te felge posalje pa ti ih onda provjeri i ako je u redu uplatis mu na racun i to je to ali ako vidis da se izmotava trazi onda druge

Tihich

Danas sam doma pa ću proći pogledat.

topolino

Vidio sam i nove MAK felge sa sakom utega po svakoj jer je kvaliteta ljevanja drek.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

DinoG

Ne mora biti da ako ima puno utega da je kriva. Moguce da je bilo neko istroseno smece od guma na njima

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

punto mk1

da spasilo bi me da ih neko pogleda , posla san mu poruku da kad doÄ'u da bi ih odnia kod vulkanizera na provjeru pa mi joÅ¡ nije odgovoria ,  ali mislim da ih moran provjeriti jer eventualno ravnanje je skupo

punto mk1

Citat: Tihich  u 01 Rujan 2016, 07:38:20
Danas sam doma pa ću proći pogledat.
ako možeš ih pogledati na stroju za balansiranje platiti ću ti taj trošak samo mene ne spominji , unaprijed hvala

Tono92

Svaka cast , volim kad se pomaze drugima :) :) :)

punto mk1

zavrzlame oko felgi su nadam se zavrÅ¡ene , lik će ih poslati u ponedjeljak .  :yahoo:  sad zanima me moram kupiti Å¡arafe za alu felge , koja im je oznaka , da li se to isplati kupovati polovno ili ako ima novo u tokiću ?

DinoG

Imas na webshopu od molydona, oko 20kn komad, proguglaj dimenziju sarafa za mk1, ne znam napamet. Ako si u Zg imas u As felge more sarafa, polovni ali su uredu

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

punto mk1

eh da san bar u zagrebu , znam za molydon , ja sam u zadru a ode svega fali , punto je mk2 ne mk1

Tono92

Imam ti ja raznih sarafa za alu felge , imam i sa pomicnim konusom