Punto mk2 par pitanja

Autor dsicic, 04 Rujan 2016, 16:20:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dsicic

Pozdrav svima, nedavno sam kupio punta 2001. godiste i malo po malo sredujem si ga da mi bude po zelji :D e sad imam pitanje, danas sam kupio volan od punta hgt i odma sam ga namontirao i sada mi izbacuje gresku airbaga i uopce nekuzim u cem je kvaka, drugo pitanje (slatka briga  :laughing-smiley-001: ) stavio bih na njega felge od punta sportinga ali neznam dal da idem sa 14 ili 15 cola, ako bih stavio 15 cola brine me samo da nebi puntac otisao u vis pa da izgleda kao jarac pa ako mi neko moze reci svoje iskustvo ako je imao.

cvike19

15 stavi komotno i ne razmisljaj o tome

greska ti se upalila jer si dao kontakt dok je airbag bio iskopcan
to ti neko sa dijagnostikom mora izbrisati greske i bice oke

Mike20

IMaÅ¡ Sporting felge u 14 i 15 cola. U 15 cola dimenzija predviÄ'ena tvornički je 185/55R15 koja je relativno skupa u odnosu na 185/60R14 isto predviÄ'ena tvornički

dsicic

Hvala na pomoci decki idu 15 gore  :smile:

vedri28

Imao sam tvornički na Puntu alu 14-ice i gume 185-60. Gume su jednako Å¡iroke kao i standardne na 15icama, dakle i 14ice će jednako popuniti blatobrane a nabavna cijena je neusporediva i puno jeftinije prolazite s 14icama. Na držanju ćete neznatno profitirati s 15icama, na udobnosti neznatno s 14icama, 14ice manje opterećuju ležajeve, niža potroÅ¡nja... U biti sad dok ovo piÅ¡em skužio sam da uopće ne znam Å¡to Vam je bitnije, izgled ili ove tehnikalije  :laughing-smiley-001:
Punto 188.2 1.2 16V
Stilo 1.4 16V
Bravo 1.9 JTD 120

dsicic

A nekako mi je bitno i jedno i drugo pa bi sve uzeo u obzir i vidio sta je isplatljivije naravno. Imam jos jedno pitanje, naime stavio bi si one ringove kao angel eyes posto vidim da ima na ebayu za narucit ali neznam koliki je krug, dali mozda netko ima razbijeni far pa dali bi mogao izmjerit ili ako zna mjeru bio bih jako zahvalan, bas mi se neda to sve skidat da bi samo izmjerio ako me razumijete