Stilo problemi

Autor Stilo2202, 27 Studeni 2016, 18:54:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

franjo-fritz

Turbina ždere ulje...pitaj  oga koliko ima ulja u crijevima i u ic
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

janko

Citat: franjo-fritz  u 11 Prosinac 2016, 21:40:14
Turbina ždere ulje...pitaj  oga koliko ima ulja u crijevima i u ic
nisam bas shvatio ovo na kraju sta si napisao?

lik-bj

to na šipci ili na displeju ? jer senzor zna varat u svakom slućaju je to puno ako je tu litru pocuclao za 1000 km
meni na 12tkm na displeju skine jednu toćku nekad na neravninama i dvije šipku ni negledam

janko

janko

Ma već mi je pun k....tog auta. Neznam od kud početi rijesavat kvarove.

lik-bj

a naletio si na krivog, koliko km ima?

janko

Ma tko ce znati,pise 215000 auto uvezen prije god dana. Ma izgleda dobro limarija  unutra prednji trap..ma sve je ok na autu. Eto problem sa ventilatorom je rijeÅ¡en joÅ¡ samo r4 termostat i vidjet sta je sa abs senzorom. E sad zeza i ta potroÅ¡nja ulja jbg

lik-bj

šta bilo sa ventilacijom i što riješio?

janko

Promjenio filter klime i sad puse super.

lik-bj

vjerovatno turbina troÅ¡i ulje no nečemo nagaÄ'ati odi do majstora da preglada kompresiju ako je dobra onda je turbina ili ti negdje ulje curi ali to bi valjda skužio.

Stilo2202

Isto tak je i meni...naletio sam na najgori valjda primjerak stila,stalno neki problemi...grozan auto grozan....isto mi se čini da malo više troši ulje Al to još nemogu sa sigurnošću tvrdit jer od kad je kupljen više je bilo problema nego vožnje... :care1:

Memphis

Citat: janko  u 11 Prosinac 2016, 22:23:24
Promjenio filter klime i sad puse super.
O tom autu nije baš netko vodio brigu. Pa sad moraš ti još više.
Citat: janko  u 11 Prosinac 2016, 22:14:23
Ma tko ce znati,pise 215000 auto uvezen prije god dana. Ma izgleda dobro limarija  unutra prednji trap..ma sve je ok na autu. Eto problem sa ventilatorom je rijeÅ¡en joÅ¡ samo r4 termostat i vidjet sta je sa abs senzorom. E sad zeza i ta potroÅ¡nja ulja jbg
To su sve sitnice .... bitno je samo zašto troši ulje. Vjerojatno je turbina zrela za reparaciju.

Kad to sve posložiš i staviš na nulu to je ok auto. Samo traži da se netko brine o njemu ko i svaki drugi.

janko

Nadam se da je tako..sitnice su rijeÅ¡ene e sad samo da točno se vidi koliko ulja troÅ¡i. IzmeÄ'u ostalog auto je jasno trom do 3.000 okretaja nakon toga povuče ko lud.

Stilo2202

Mene zanima di se nalazi senzor vanjske temperature u stilu?jer na displeju uopće ništa ne pokazuje za temp pa je vjerojatno riknuo..

vladozg

Na lijevom nosacu retrovizora,vozaceva vrata,mali pipak ti viri dolje