Punto mk2 1.2 8v problemi

Autor dasypeltis, 03 Srpanj 2017, 13:03:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

the-rider

oko cega vi radite filozofije
to kad se mijenja se mijenja sve, bar za punta su dijelovi bagatela
Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

Multijet

0989739290

Susiah

jel ima tko kakvu ideju kako skinut cep sa kartera koji je skroz proklizao na ovom dijelu gdje ide imbus
ovaki je

Mike20

Navariti gore glavu manjeg šrafa, maticu što već

Puntigamer

Pokušaj s torx nastavkom od gedora.

Poslano sa mog HTC U11 koristeći Tapatalk

the-rider

cekic i sjekac
i novi cep kasnije
Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

Bero

Citat: Susiah  u 13 Kolovoz 2018, 13:43:33
jel ima tko kakvu ideju kako skinut cep sa kartera koji je skroz proklizao na ovom dijelu gdje ide imbus
ovaki je

Ili, ako je čep mesingan pa me možeÅ¡ navariti drugi nastavak na njega, skidanje kartera i izbuÅ¡avanje čepa van  :D:
Samo boxer bajo moj :)

the-rider

najbolje da izvadi klipove za skinuti jedan cep kartera

topolino

Ma uzmi flexu i izrezi okolo vide.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Bero

Citat: the-rider  u 15 Kolovoz 2018, 11:16:54
najbolje da izvadi klipove za skinuti jedan cep kartera

Ja kažem koju sam ja scenu imao sa tim *** čepom od ulja kada je provrtio imbus na mojoj 145ici.
Nakon svega je karter morao ići dolje i ta izmjena ulja je traja 5 sati  :laughing-smiley-001:
Samo boxer bajo moj :)

Multijet

Citat: Mike20  u 13 Kolovoz 2018, 13:58:51
Navariti gore glavu manjeg šrafa, maticu što već

Imao taj problem i riješio na taj način
0989739290

Susiah

svako malo neka nova zajebancija sa Puntom, sad je klima, napunjena prije mjesec dana, nije nesto previse koristena, ali eto danas upalio da vidim kakvo je stanje i naravno ne hladi nista, kako ustanovit u cemu bi problem mogao biti, odakle krenut?
drugi problem su vozaceva vrata, cini se kao da su malo spala, pa treba malo jace zalupit da se zatvore kako treba, kako njih rijesit, skinut ih dole pa izravnat nosace vrata?

Mike20

Ako doma imaÅ¡ ureÄ'aj za punjenje klime, pa one markere, složi doma. Ako ne, vozi u servis.
Poštelaj dosjed brave na štoku

Susiah

kakva je procedura prilikom zamjene prednjeg kocionog crijeva, na sta treba posebno paziti te dali je moguce zategnut samo jednu sajlu rucne, receno mi je da rucna lose koci na desni kotac danas na tehnickom

Memphis

Crijevo možeÅ¡ jednostavno zamijenit ako lajtung nije zarhÄ'ao (ako uspijeÅ¡ odÅ¡arafti spoj sa lajtungom) , nakon toga ozračit taj kotač ...

Kod ručne mislim da tu sajla nije dobra i pitanje je kako su podešene zadnje kočnice ... trebaš skinut tromlu dole i vidjet kakvo je stanje unutra. Od samog silovitog stezanje ručne možeš samo napravit još veće ***.