Kupovina Lancie Y

Autor Gillet, 22 Travanj 2018, 16:16:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Boxer

A Å¡to ne valja s 208 ?
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

dinko1981

Ja bi usprkos svemu prije odabrao lanciu mada je tehnoloski starija od konkurencije ali mi izlazi iz dizajnerskih kalupa koji su trenutno in

Gillet

auto preuzet sa o km,, prvi dojmovi,,,,udoban,živahan, tih,,to bi bilo za prvih 12 km...

Gillet

 :joj:zaboravio ,,nikad nisam vozil elastičniji motor,, za probu vozil 30 kmh u 4.toj,,, ne trza, ide ravnomjerno,po dodavanju gasa lijepo ubrzava...

Mike20

Novi je, zato lijepo ide.iz tog 8v motora je izvučeno skoro pa maximum za normalnu vožnju

Gillet

malo sam ga danas po autoputu vozil,,, 150 bez problema,, potrošnja na 90 kmh 3,7-4,1 po compu...vrlo mali krug okretanja,i jako okretan autić,be problema se ,po mom mišljenju, mogu i duže ture odvozit bez zamora,, a elastičnost mu je fantastična,tak nekay kod benzinca nisam još videl

Tooutman

Eto super bitno kaj si ti (i žena) zadovoljni jer se vi vozite u autu a ne neko drugi. Ovo ak je pouzdani stariji motor je samo plus, x drugih proizvoÄ'aća tak dela. Par ks viÅ¡e, viÅ¡e euro norma i to to. Sad ga slobodno i predstaviÅ¡ u garaži.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Gillet

tolko pljuvanja po autu od mojih poznanika nis čul u životu,, te, pa de talijana..? pa de lanča..? pa to bu elektronika crkla za 4 mjeseca,,, itd,,,,ko ni ja, ni jedan od tih nije imal ni jedno vozilo od fiat grupacije,,,kaj stvarno elektronika tak rado rikava i tak je skupa? :facepalm: gledam,mehanički dijelovi na netu su bagatela naspram dijelova za ford focus,,,,

Boxer

Nisu loši i ne kvare se ali usporedba s focusom ti neide, s fiestom već da ali fiesta ima paketa opreme, motora i svega ostalog više nego Lancia šarafa :)
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Gillet

mislil sam na cijenu dijelova,,,,ja imam FF 1,8 tdci

Mike20

Reci tim stručnjacima da je elektronika Bosch na autu, pa ako kaj bude krepalo od elektronike, to bude neMačkog porijekla.

Boxer

I ja mislim na cijene dijelova...dijelovi za focusa i Y nisu usporedivi nikako
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

cicili

ma dabe glavu razbijas, auto je nov ima garanciju, provjeren motor i sve drugo sto je u tom autu je vec godinama u nekim drugim modelima.

opcenito nisam imao nikad vecih kvarova elektronskih, jedini je bio servo, ostalo se svodi na skini dek ocisti ako vidis  se desava nesto cudno ali ljudi su lijeni, nemaju volje, ne znaju ili imaju jos pedantnijeg mehanicara i onda fiatu ne valja elektronika.
znam ja jednog golfa na kojem su se ne kontrolirano dizali i spustali prozori cim pocne kisa ali golf je to ne smijes priznat da nesto ne valja  :D:

najbolje auto je novo auto  :wink:

Tooutman

Isti slucaj imao i ja dok kupio svoj evo već 2 i pol godine me sluzi bez ikakvog kvara ( a kupljen s druge ruke i jos k tome uvoz italija, znaći sve najgore kak tu vele naši domaći znalci).
Uz to stari ima u bravu 17 godina staru od prvog dana, evo zadnji tjedan prosla 17 put na tehničkom bez i jednog vraćanja. Ali je napomenuo da će treba doboÅ¡e reparirat lagano.  jbg talijan, ne valja.

Sjever Hrvatske je takav da samo, kak veli Mike,nemačko vrijedi. Vidi se utjecaj auslandera.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Gillet

pitanjce,,,,, da li motor iziskuje kakav poseban režim vožnje dok je friÅ¡ki,makar ga se ni sad ne tera ko vrag greÅ¡nu duÅ¡u,,, da li se i kod tog motora potroÅ¡nja stabilizira nakon odreÄ'enog broja km ili,,,,,