Main Menu

Fiat Punto mk1

Autor Mihajlo90, 27 Veljača 2018, 15:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mario1984

Zanima me dal se moze stalno vozit sa ukljucenim city mod? Radi se o Bravu 2010.

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Huawei P10

zoky00

Poštovani kolege,

Imam jedan poveći problem i trebam pomoć, ujedno i savjet.
Dakle, navodno mi je krepao ecu na Puntu i auto je zavrÅ¡io kod čovjeka koji se bavi time u Osijeku. PokuÅ¡avao je prilagoditi 2 kompjutera od stila 1.4  bez uspjeha. Sada mu je napokon stigao kompjuter od punta, meÄ'utim, ne može ga otključati. Navodno će sutra nekakav kolega doći, pa će zajedno joÅ¡ jednom pokuÅ¡ati, pa bih trebao znati na čemu sam.
Da stvar bude gora, to već traje mjesec dana i mene iskreno zanima jel on mene zaje*ava? Ljudi mijenjaju kompjutere, motore, šta sve ne rade s autima, pa šta je ovaj moj punto, space shuttle?
S druge strane, čovjek je poznat tu kod nas i dosta mehaničara radi s njim, tako da više ni sam ne znam šta da mislim, zato molim Vas koji se kužite u to, da mi date nekakav savjet, šta raditi, preporuku, kontakt nekoga tko to stvarno može riješiti?

Isprike na dužem postu i hvala unaprijed na odgovorima!

Pozdrav svima

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

zoky00

Poštovani kolege,

Dakle, navodno mi je krepao ecu na Puntu i auto je zavrÅ¡io kod čovjeka koji se bavi time u Osijeku. PokuÅ¡avao je prilagoditi 2 kompjutera od stila 1.4  bez uspjeha. Sada mu je napokon stigao kompjuter od punta, meÄ'utim, ne može ga otključati. Navodno će sutra nekakav kolega doći, pa će zajedno joÅ¡ jednom pokuÅ¡ati, pa bih trebao znati na čemu sam.
Da stvar bude gora, to već traje mjesec dana i mene iskreno zanima jel on mene zaje*ava? Ljudi mijenjaju kompjutere, motore, šta sve ne rade s autima, pa šta je ovaj moj punto, space shuttle?
S druge strane, čovjek je poznat tu kod nas i dosta mehaničara radi s njim, tako da više ni sam ne znam šta da mislim, zato molim Vas koji se kužite u to, da mi date nekakav savjet, šta raditi, preporuku, kontakt nekoga tko to stvarno može riješiti?

Pozdrav svima

zoky00

Poštovani kolege,

Pozdrav svima

zoky00

Poštovani kolege,

Pozdrav svima

mario1984

Kupujem kuku za Punta ako ko ima. Moze wapp, viber, poziv, sms, 0953950501

Huawei P10

John

Prodajem sve 3 litre Tutela transmission geartech za 200 kn. Na slikama specifikacija da pojednostavimo pricu. Ulje vrhunsko.Inbox pls

Sent from my BV7000 Pro using Tapatalk

John

Prodajem sve 3 litre Tutela Transmission Geartech za 200 kn. Na slikama specifikacija da pojednostavimo pricu. Ulje vrhunsko.Inbox

John

Prodajem 3 litre odlicnog sintetickog ulja za manualne mjenjače Tutela Transmission Geartech 75w85. Specifikacija na slici. Sve zajedno 200 kn.

John

Prodajem 3 litre odlicnog sintetickog ulja za manualne mjenjače Tutela Transmission Geartech 75w85.
Specifikacija : SAE 75W-85 API GL4, FIAT 9.55550 MZ3 C.T.R. F 704.C08 
posto neće uploadat slike iz nekog razloga. Sve zajedno 200 kn.

John

Prodajem sve 3 litre Tutela transmission geartech za 200 kn. Na slikama specifikacija da pojednostavimo pricu.

mario1984

Evo doslo vrijeme zamjene nakon 11 god u Puntu. Neplanirano sam uzeo seicenta 2003 od brata. On ga prodavao i kroz sat vremena ja odlucim da cu prodat punta i uzet ovog. Ponuda koja se ne odbija. Uglavnom, 2003, 1.1, 101000 km. Odlično stanje. Mali zvrk

Huawei P10

mario1984

Kupujem sat za seicenta 2003. Moze pp, ili 0953950501

Huawei P10

Citadels

Ukratko... Kutija je raÄ'ena prije nekih 10 god...sam princip izrade cu u nekoliko koraka navesti. Prvo, skinuli bočni tapicirung iz gepeka fiat brava.. Nakon toga uzeli aluminijski foliju za kolače, prislonili na oblik karoserije(unutarnji) i utisnuli. Nakon toga uzeli smo smolu i fiberglas mrezu(od nje se izraduju čamci) te mazali nju foliju i stavljali da se stvrdnjava i poprima oblik koji ima karoserija. Nakon nekoliko minuta sto se komponenta stvrdnula kreće dio gdje izvlačimo i radimo posudu i dobivamo nekakvu  litrazu za sub... Te na dobivenu posudu busimo čeonu stranu i stavljamo medijapan 2cm u kojeg cemo kasnije urezati sub. Nakon toga smo tapicirali prednju stranu, zadnju nismo i onako se ne vidi... Sorry nemam slika medutim kod ugradnje pojačala cu detaljno sve uploudati i objasniti

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Citadels

Ukratko... Kutija je raÄ'ena prije nekih 10 god...sam princip izrade cu u nekoliko koraka navesti. Prvo, skinuli bočni tapicirung iz gepeka fiat brava.. Nakon toga uzeli aluminijski foliju za kolače, prislonili na oblik karoserije(unutarnji) i utisnuli. Nakon toga uzeli smo smolu i fiberglas mrezu(od nje se izraduju čamci) te mazali nju foliju i stavljali da se stvrdnjava i poprima oblik koji ima karoserija. Nakon nekoliko minuta sto se komponenta stvrdnula kreće dio gdje izvlačimo i radimo posudu i dobivamo nekakvu  litrazu za sub... Te na dobivenu posudu busimo čeonu stranu i stavljamo medijapan 2cm u kojeg cemo kasnije urezati sub. Nakon toga smo tapicirali prednju stranu, zadnju nismo i onako se ne vidi... Sorry nemam slika medutim kod ugradnje pojačala cu detaljno sve uploudati i objasniti

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk