Main Menu

Fiat Punto mk1

Autor Mihajlo90, 27 Veljača 2018, 15:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

fakinzg

Evo da predstavim novu prinovu, nakon grandea sasvim slučajno sam kupio eva, pošto više neradim puno kilometara uzo sam benzinca, auto je 2011 godište kupljen u hrvatskoj od drugog vlasnika, motor 1.4 16v 77 kw 105 konja, sa 104 tisuće km, auto je došo već na gewindama i sa zadnjim protočnim loncem, ima već nekih planova za njega al za sada toliko... Evo par fotki..

Poslano sa mog VKY-L29 koristeći Tapatalk

fakinzg

Nakon punta mk1, grandea stigo je red i na eva, nisam planirao mjenjati grandea ali uletila je ponuda koja mi je odgovarala i tako je stigo evo, radi se o fiat punto evo race model 1.4 16v 77 kw 105 konja, auto je kupljen u hrvatskoj i ja sam ga kupio od drugog vlasnika auto ima 106 xxx km, auto je došo već na gewindama i sa zadnjim protočnim loncem, to bi bilo ukratko to za početak evo koja slika..

fakinzg

Nakon punta mk1, grandea stigo je red i na eva, nisam planirao mjenjati grandea ali uletila je ponuda koja mi je odgovarala i tako je stigo evo, radi se o fiat punto evo race model 1.4 16v 77 kw 105 konja, auto je kupljen u hrvatskoj i ja sam ga kupio od drugog vlasnika auto ima 106 xxx km, auto je došo već na gewindama i sa zadnjim protočnim loncem, to bi bilo ukratko to za početak evo koja slika..

fakinzg

jonge

Od nedavno vlasnik, četvrti koliko znam.
Kupljen u Poreču, uvoz iz Italije 2008, a proizvodnja 2004, plin tvornički.
Auto kupljeno sa 230000km a sad ima dvi ipo više.
Zasad zadovoljan, ima sitnica za napravit, Å¡ta je i normalno.
Još ga nisam slika po danu.
To je to zasad. Tribat ću još jedan set felgi nabaviti, jer je na zimskima, pa da ih ne skidam

Poslano sa mog S41 koristeći Tapatalk

cicili

Pozdrav,
Da li netko ima ili zna gdje skinuti user manual za Fiat Doblo Cargo iz 2011 god.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

cicili

Pozdrav,

Ima netko user manual za Fiat Doblo teretni iz 2011 god?

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

mario1984

Pozzz, decki zna li tko dobar servis za plin? Stvar je u tom sto u Bravu imam tvornicki plin i servisi u kojima sam bio ne mogu mi nastelat mapu jer je kompjuter zakljucan. Pa eto ako tko zna, svakako bi pomoglo. Plin je Landi Renzo.

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Huawei P10

Citadels

Od materijala su korišteni:wurth sprej za odmaščivanje prašine od kočnica sa felgi. Chain cleaner iz lidla, silikonskim sprej iz lidla. Jedna četkica za zube, nekoliko krupica i kompresor....alat toraks nastavak i račva...

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Citadels

Od materijala su korišteni:wurth sprej za odmaščivanje prašine od kočnica sa felgi. Chain cleaner iz lidla, silikonskim sprej iz lidla. Jedna četkica za zube, nekoliko krupica i kompresor....alat toraks nastavak i račva...

Citadels

mario1984

Pozz, evo upravo krenem u trgovinu, policija zaustavlja, gledam sto je, kad ono ekipa alfista se ukljucuje u promet.. Bili na kavi u lokalnom restoranu. Lijepo ih je za vidjet u tako velikom broju i stvarno su aktivni, svaka im cast. Imam samo jednu slku.

Huawei P10

mario1984

Evo Seicento prodan i igrom slucaja, neplanirano uzeo tog Pola. Auto je 1998 god, 1.4 60 ks., Servo.. Zdrav auto. Zasad samo ovu sliku imam, uslikat cu pa stavim.

Huawei P10

mario1984

Evo Seicento prodan i igrom slucaja, neplanirano uzeo tog Pola. Auto je 1998 god, 1.4 60 ks., Servo.. Zdrav auto. Zasad samo ovu sliku imam, uslikat cu pa stavim.

Huawei P10

Sitni78

Prodajem novi nosač za punta 2 do strane getribe greÅ¡kom krivo naručen. Dam ga za 100 kundrača. 
0923062765

Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk