Main Menu

Fiat Punto mk1

Autor Mihajlo90, 27 Veljača 2018, 15:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sitni78

Prodajem novi nosač za punta 2 do strane getribe greÅ¡kom krivo naručen. Dam ga za 100 kundrača. 
0923062765

Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk

mmiscbr26

Pozdrav.Svima!

Ne znam dali ste se sretali sa sljedećim problemom,pa da vas pitam...Imama problem sa paljenjem motora kad je vruć na Fiatu Stilu 1.8 16v 2002god.
Kad je hladan pali dobro i bez nekih problema ,poslije vožnje i kad digne temp ,svako paljenje je izraženo tako da nabije na 2000 obrtaja te naglo panu na 400-500(nekad se i ugasi naglim padom obrtaja sa 2000 skroz na 0),te kazaljka oda gore dole par sekundi do 1000 dok se ne stabilizuju(ler varira 900-800 gore dole,takoÄ'e i kad je hlada.). NiÅ¡ta ne izbacuje,nikakve greÅ¡ke.
Da napomenem da sam mjenjao klapnu gasa pošto nije htjelo auto da radi kada je protokomjer ukopčan,obrtaji su varirali kao ludi ,ko da radi na 2 klipa. A kad se iskopča onda je radio "normalnije". Ali je trošio ko lud.
Primjetio sam da kazaljka temp malo "oda" gore dole kad upalim auto ,malo pane ispod pa krene pa pane i onda krene lagano pa stane pa krene i tako do sredine. Prošle god sam mjenjao termostat ,nije htjeo podići temp.

ПослаÑ,о са SM-G965F помоћу ТапаÑ,ока

mmiscbr26

Pozdrav. Zanima me dali je ko imao iskusva sa ovim proizvoÄ'ačem ?Kod mene je u pitanju set kvačila po jako povoljnoj cjeni....

Pa ako može kakav odgovor ako je ko imao iskusva sa ovim proizvoÄ'ačem :)

ПослаÑ,о са SM-G965F помоћу ТапаÑ,ока

fakinzg

Evo mene nakon duže vremena opet tu sa novostima, prošle godine je prodan grande i kupljen evo! Evo je 2011 godište, motor 1.4 16v 77 kw 105 konja na satu je trenutno 109000 tisuća km, auto je kod mene 6 mjeseci za sad sam prezadovoljan...[emoji3]

Poslano sa mog VKY-L29 koristeći Tapatalk

fakinzg

Evo mene nakon duže vremena opet tu sa novostima, prošle godine je prodan grande i kupljen evo! Evo je 2011 godište, motor 1.4 16v 77 kw 105 konja na satu je trenutno 109000 tisuća km, auto je kod mene 6 mjeseci za sad sam prezadovoljan...

fakinzg

Evo mene nakon duže vremena opet tu sa novostima, prošle godine je prodan grande i kupljen evo! Evo je 2011 godište, motor 1.4 16v 77 kw 105 konja na satu je trenutno 109000 tisuća km, auto je kod mene 6 mjeseci za sad sam prezadovoljan...

fakinzg

fakinzg

Pozdrav,

Evo mene nakon nekog vremena opet tu sa novostima, u 9 mijesecu proÅ¡le godine prodan je grande i kupljen je fiat punto evo 2011 godina, motor je 1.4 77 kw 105 konja,  103 tisuće km, auto je pic pic za sada samo guÅ¡tam u vožnji, ima nekih planova ali polako! Evo par fotki, hvala kolegi na slikama

fakinzg

Pozdrav,

Evo mene nakon nekog vremena opet tu sa novostima, u 9 mijesecu proÅ¡le godine prodan je grande i kupljen je fiat punto evo 2011 godina, motor je 1.4 77 kw 105 konja,  103 tisuće km, auto je pic pic za sada samo guÅ¡tam u vožnji, ima nekih planova ali polako! Evo par fotki, hvala kolegi na slikama

fakinzg

Pozdrav ekipa

Dali možda neko ima iskustva sa dizanjem i spuštanjem prozora pomoću ključa? Radi se o fiat punto evo 2011!

fakinzg

Pozdrav ekipa

Dali možda neko ima iskustva sa dizanjem i spuštanjem prozora pomoću ključa? Radi se o fiat punto evo 2011!

fakinzg

Pozdrav ekipa,

Dali neko ima iskustva sa dizanjem i spuštanjem prozora pomoću ključa, kako znati dal auto ima tu funkciju, zanima me konkretno za fiat punto evo?

fakinzg

Pozdrav ekipa,

Dali neko ima iskustva sa dizanjem i spuštanjem prozora pomoću ključa, kako znati dal auto ima tu funkciju, zanima me konkretno za fiat punto evo?

Boxer

U široj obitelji je bila na prodaju, nisam ni trena razmišljao.

Živjeli !

Poslano sa mog 5048U_EEA koristeći Tapatalk

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Boxer

U široj obitelji je bila na prodaju, nisam ni trena razmišljao.

Živjeli !

Poslano sa mog 5048U_EEA koristeći Tapatalk

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...