MULTIECUSCAN

Autor ozimin, 10 Siječanj 2023, 17:21:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Tooutman

Citat: Tom  u 03 Listopad 2024, 08:42:04Probao sam na svom, ne radi i dalje na ekranu pali "City" i nema nikakve promjene na upravljaču niti na gasu. 
U papirima piše da je Dynamic, a po šasiji kod Bauera kaže da je LL5, Emotion (Elegance)

Nisam još probao, ali dok se ponovno spojio na proxy postavke  da li ti je ostala novo upisana vrijednost?
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Miha.

Meni također nije uspjelo iz prve, iz drugog pokušaja da.S tim da mi je tražilo koju opciju tipki imam, znaći izbrojiš koliko funkcionalni tipki imaš ako te traži.

Npr. ovdje je 8 tipki u funkciji. https://gazer.com/wp-content/uploads/2022/11/2-133.png

Tom

Probat ću danas opet, ali sam u 90 % siguran da sam na jednom Bravu, mislim da T-Jet 150, da je na onoj većoj tipci gdje moj sada ima simbol "volana" pisalo "sport", a sada se više ne sjećam da li je to radilo ili ne.
Prema ovome sam mišljenja da to kodiranje samo zamijenu funkciju te tipke da umjesto "city" pali "sport", jer su obje na istoj tipci, ako auto ima opremu "sport" kaj će mu onda funkcija lakšeg okretanja volana
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

Miha.

Nebitno je koja je tabla u pitnju.. Kod mene je ova https://ibb.co/rmx0DQd

topolino

To bi bilo zgodno za punto mk2 jer i u standard modu preko 100km/h je pre lagan volan. Nakon 120km/h je me pocinje biti trta jer nemam nikakvog otpora na volanu.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Mike20

Radi, složeno iz prve s MES-om na Delti 120KS.

Naravno nema fizičkih promjena na autu osim poruke na ekranu i slova "S".

Nisam pojma imao za tu opciju ctr-alt-c.

Jel ima negdje popis tih kodova koji što znači, koje vrijednosti što znače?

Miha, za ovo imaš kvalitetnu rundu

Tooutman

Radi od prve, a nisi rekel dojam? Jel te stisne v sic? :D
Kao da je taj sport mod vremenski ograničen? tj sam se isključi nakon nekog vremena.

Ja nikak da probam na svojem...
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Tom

Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

Mike20

Pa 120ks verzije ionak imaju nekih 130+ks na valjcima  :roll2:

Ja sam nakon promjene tih brojeva napravio proxy

Tom

Napravio sam proxy, ali sada na ekranu ništa ne napiše, prije je napisao "City", sad ništa ne piše, niti se bilo kaj događa.
Vidim da je Miha. stavio sliku da se pojavi "S". Vratio sam na stavio i sad se opet pojavljuje "City"

Mike20

Da, meni piše "S" isto u donjem desnom kutu, otvori se dodatni prozorčić s tim slovom.
I kad prebacim na mjerač tlaka turba, piše "SPORT".
Al tlak i dalje neide preko 0.9bara  :haha7:

Tom

Možda neće na mapiranim autima  :formula:

skrooz

U tom skrivenom meniu, na digitalnoj tabli od fiata 500, se sa zamjenom jednog broja moze mjenjati izgled displeja, obican 500, sport, abarth, rivale. Bilo bi zanimljivo znati za sto su ostale brojke pa se igrati

Tom

bio sam tražio to po internetu, komkretno nisam našao ništa, osim toga ctrl-alt-c

Mike20

Citat: Tom  u 07 Listopad 2024, 22:20:48Možda neće na mapiranim autima  :formula:

Mislim da to nema veze.
Mapiran auto ima promijenjen/modificiran program u ecu motora.

Ovdje samo mijenjaš poruku na ekranu, u body kompu (onaj iza kutije osigurača)