MULTIECUSCAN

Autor ozimin, 10 Siječanj 2023, 17:21:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tooutman

I meni radi od prve. To slovo "S" mi je malo previše diskretno. Mogli su barem dok se uključi ili isključi opcija napisati po punom ekranu kak tipa dok se uključi tempomat ili ASR... bilo bi i ljepše psihički da ti piše "SPORT MODE ON"  :D

Inače ne vidim neku razliku po ubrzanju na svojem 1.6 jtd bogcu od 66 kw. Ajde ok, moment je ionak isti ko i na 77 kw. Mort mi se krajnja brzina povečala. Tak da se nadam da je pod "S" postal 77 kw hahaha
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Mike20

Ma nema učinka, moraš imati neki dodatak redovnoj mapi, malo dodatnog tlaka.

Btw, ne gasi se sport mod ni nakin gašenja auta, ostaje dok da opet ne ugasiš.

Ko ima onaj matrix displey na vurama, ima natpis "sport" pokraj ikone turba, iznad crtica tlaka turbine.

To je malo ljepše za vidjeti

Tom

Citat: Mike20  u 09 Listopad 2024, 19:40:18Ma nema učinka, moraš imati neki dodatak redovnoj mapi, malo dodatnog tlaka.

Btw, ne gasi se sport mod ni nakin gašenja auta, ostaje dok da opet ne ugasiš.

Ko ima onaj matrix displey na vurama, ima natpis "sport" pokraj ikone turba, iznad crtica tlaka turbine.

To je malo ljepše za vidjeti

E taj sat bi ja htio ugraditi, ali nemam sreće, odnosno trebao bi njegov kataloški broj...
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

Mike20

Tom

Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

Mike20

Citat: Tom  u 10 Listopad 2024, 13:50:25To nisu ti satovi

Kak ne?. Svaki takav s sivom grafikom ima dot matrix displej

Tom

Citat: Mike20  u 10 Listopad 2024, 14:53:58Kak ne?. Svaki takav s sivom grafikom ima dot matrix displej

Nema, taj sa svijetlo sivom pozadinom ima 1.9 16V u Sport verziji, nema matrix ekran, kataloški broj 51761176 ili 51820220, ima taj ekran kao i bočni, netko ga ovdje ima.
Taj sat koji ima matrix ide na 2.0 165, Sport oprema, koji kao i na Delti ima opciju za pokazuje pritisak turba.

Imam takav sat doma s matrix ekranom ali je od benzinca T-Jeta i ne paše ekran na moj sat.
Imaš na Ebayu, Aliju, Temu kupiti samo matrix ekran, dođe oko 80-85 €, ali opet kad ga staviš na stari sat ne pokazuje kao matrix. Isprobao sam skoro sve opcije, imam 4 takva sata doma, očito da je i do elektronike samog sata