Tipo 2020. God senzorvanjske temperature

Autor Gale96, 29 Listopad 2023, 14:02:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gale96

Pozdrav ekipa
Prije jedno cca. 6 mjeseci mi senzor vanjske temperature prestao očitavat temperaturu pa bi nekad pokazao, a kad bi išao spustit lijevi prozor ili pomaknit staklo na struju bi senzor prestao fukcionirat. Odoh u servis, promjenili su retrovizor preko garancije međutim od jučer se opet ista stvar krenila događat. Nevjerujem da su senzori stvarno toliko loše kvalitete da u pola godine odlaze. Jel postoji opcija da je do nekakve struje ili nesto? Prvi put su mi rekli da se žica senzora presavila i nije ima dobar kontakt, a sad sam pazio da ga ne sklapan (možda 2-3 puta) i opet se dešava... jel moguče da je tako loše napravljeno ili imate kakvo riješenje šta napravit?  :wtf:




the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

Mike20

Da, loše je napravljeno.
Tipo je jeftin auto iz Turske

Tooutman

Mislis? Osobno bi mislio da je to više izuzetak nek pravilo, ali nije da znam toliko o novim Tipovima. Meni osobno na Bravu se to nikad nije desilo u skoro 8 godina kak ga imam. OK nije isto porijeklo. Ali valjda instalacija. Ako imas garanciju samo reklamiraj dok ne bude dobro jer je to tvoje pravo.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Mike20

#4
Meni se to nije dogodilo niti na jednom autu, ni staroj Marei s 300000km, ni Bravu s 200 000km, niti Lancii sa 180 000km.

Sve što je pod garancijom, ili je netko  netom slagao, ide se reklamirati, nećeš sam valjda to dirati.

Gale96

Ma naravno da neću sam prčkat.
Odveo ga u Emila gdje su oni ustanovili da ne mogu nać grešku iako već par dana radi bez problema pa smo se dogovorili kad se ponovo desi da dođem.

Da, napravljeeno je šrot u Turskoj, jer sam išao preko kaska obojati branik koji se trebao cijeli ponovo bojati da bi me nakon sat vremena zvalo da je napravljeno tako loše ako budu skidali branik da će puknit jer je sve spojeno plastičnim zakovicama i nabijeno. I to je radio najbolji auto limar u Splitu te je morao bojat samo oštećenje na fleku.
Jbg  :funnyshit:  :funnyshit:

Mike20

Da, nažalost je tako, jeftina plastika i šparanje na svakom koraku