Motori s ugrađenim plinom i vožnja na plin

Autor mikeg20, 29 Listopad 2007, 21:30:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Vedrane30

fiat bravo

ništa,pogledaj i javi dali imaš i ti to
...SAD Ã,,†E SAMO Ĺ TO NIJE...

Vedrane30

Mike20

Kolko prašine u temi....

Naručio sam ovo:

http://www.ebay.com/itm/221372912734?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Stvar je FANTASTIÄŒNA!
Na dvd-u uz kabel dobio sam programe za 43 različita plinska ureÄ'aja+driveri za Linux, Mac, Xp, W7, W8, na odlično.
Nije iz Kine, made in Å panjolska

Malo sam se igrao sa spajanjem na Brava, radi bez najmanjeg problema, brzo se spaja, hrvatski meni

Puntigamer

Si snimio svoju mapu? Imam i ja, pa mogu preko neta s Tidalom pregledavati parametre.

natipkano tapatalkom na jednom

Mike20

Jesam snimio. Je Tidala mi je pričal o tome, al nikak da to nabavim.

Mike20

Ak tko misli ugraÄ'ivati pin, u Žitvaju imaju Lovato s toroidnom bocom za 5990kn za keÅ¡, kartice +4% na cijenu, 2 godine garancije

http://www.hyundai-zitvaj.hr/ugradnja-plinske-instalacije.aspx

Zaboravih pitati do koje snage je taj ureÄ'aj, al mislim da je po ovom najmanjem isparivaču do barem 100ks

Red čekanja je tjedan dana, ugradnja u jednom danu

Baso_1990

Citat: Mike20  u 06 Ožujak 2015, 19:25:12
Kolko prašine u temi....

Naručio sam ovo:

http://www.ebay.com/itm/221372912734?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Stvar je FANTASTIÄŒNA!
Na dvd-u uz kabel dobio sam programe za 43 različita plinska ureÄ'aja+driveri za Linux, Mac, Xp, W7, W8, na odlično.

Malo sam se igrao sa spajanjem na Brava, radi bez najmanjeg problema, brzo se spaja, hrvatski meni

Zanimljiva igracka spremam bookmark :D

gt3

Citat: Mike20  u 06 Ožujak 2015, 19:25:12
Kolko prašine u temi....

Naručio sam ovo:

Stvar je FANTASTIÄŒNA!

jesi se igrao sa mapom? narucio bih sa ebaya,  ali me strah da necu znati sam podesavati. jel se lako nauci?

Antonijo

Nemam iskustva s kupovinom na ebayu, jel tko zna gdje kod nas se može kupiti LPG dijagnostika ?
Ili ako će netko sebi kupovati pa ja platim da i meni naruči  :good:
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

Mike20

Imao je Eko gas u Bešićima, kak se ide na Sljeme. Al nije problem naručiti s ebaya, kroz nekih tjedana dana kad budem doma, mogu ti ja naručiti

Mike20

Citat: gt3  u 06 Rujan 2015, 13:08:38
jesi se igrao sa mapom? narucio bih sa ebaya,  ali me strah da necu znati sam podesavati. jel se lako nauci?

Ne, mapu nisam dirao, Zoran s Tidale mi je objaÅ¡njavao, al jednostavno nemam vremena se s tim igrati. Mislim da si bil kod njega,  pričao mi je od dva Brava tjeta koji su bili kod njega,

gt3

Citat: Mike20  u 06 Rujan 2015, 16:07:04
Ne, mapu nisam dirao, Zoran s Tidale mi je objaÅ¡njavao, al jednostavno nemam vremena se s tim igrati. Mislim da si bil kod njega,  pričao mi je od dva Brava tjeta koji su bili kod njega,

pa koja onda korist od toga, ak nis ne diras :)

da, bil sam kod njega...

Antonijo

Citat: Mike20  u 06 Rujan 2015, 16:03:58
Imao je Eko gas u Bešićima, kak se ide na Sljeme. Al nije problem naručiti s ebaya, kroz nekih tjedana dana kad budem doma, mogu ti ja naručiti

Pitao sam njih imaju ali koÅ¡ta 500 kuna a budući da sam danas vidio cijenu na  ebayu nije problem pričekati sa ebaya  :good: Ako ti nije problem naruči mi sa ebaya reci koliko sam dužan plus cuga naravno :)
Tvoja LPG dijagnostika podržava Landi renzo, jer ja taj sistem imam ?
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

Mike20

Da ,ima program za LR otključana, nisam gledao koja verzija
Budem naručio, cijena je ta sa linka

Citat: gt3  u 06 Rujan 2015, 18:00:04
pa koja onda korist od toga, ak nis ne diras :)

da, bil sam kod njega...

Zasad nema potrebe, mapu je slagao u vožnji u raznim režimima mojeg načina vožnje i nemam zasad primjedbi. Malo sam gledao kak to radi, pa ak još drugo, kad odem u penziju, imao budem zanimacija hehe