Main Menu

Alfa 155 Q4

Autor wladex, 03 Studeni 2007, 08:36:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SSniknejm

5310kn sa dostavom u hrvatsku coiloveri za alficu :)

wladex

mareine felge zavrsile na alfi dok se ona zavrsi :D
digitalac se puni tako da slike slijede

gandalf

mikeg20

Devil

Majstore svaka ti čast!!

abatenoj

savrÅ¡ena je  :resp

koliko pitaš

SSniknejm

hmm nekak mi felgice nisu bash sjele .. na marei su zakon.. a tu ti treba distanca iza ;)

p.s. kad ce limarija doci na red.. jedan izlet u crvenu.

i ono sto bi ja napravio.. maknuo bravicu, ostavio kvake.

inace alfa je  :ljubav: :ljubav: :ljubav:

zujka

felge su skroz lijepe....al  taj tip alfe mi se ne svida.....

wladex

Felge su gore samo jer mi je zao da stoje na mareei dok nebude gotova posto prednji kraj stoji na cokovima i skinuti su amortizeri i glavcine. Moje misljenje tj glediste je da na zaobljeni auto stoje ali na ovaj tip tj kockasti ne stoje nikako  :nono: Distance imam ali ih nisam prebacio s maree. A sta se tice same limarije jedino extra sta ce se raditi je sirenje bokova iza i izrezat ce se dio da dobije oblik kotaca a boja ce biti malo tamna ali taj dio prepustam pituru.

2 Robi:
Divokoza naravno :D a kad dobije svoje 17" felge onda ce ici za 2 prsta dolje

SSniknejm

sirenje bokova.. nesto kao gta izvedbe?
bravice sam napomenuo jer mi bash upadaju u oko ;)

wladex

ne da nebude bas upadljiva u oko.

vratila se alfa sa puta od 600-injak km ali ne bas predobro odradjenih. pred Rijeku mislim da sam skuzio da mi je TPS oso u k... Pri pritisku papucice do poda pocinje trokirat na full boostu dok samo mrvicu oduzmem gas nema trokanja. dobila je dobru ogrebotinu na zadnjim suvozacevim vratima negdje u RI prije polaska za Seline a u Selinama nije zadnja hauba mogla odoljeti stablu koje nazalost nisam vidio :) ali rijesit ce to limar uskoro

DRAGON

Super posa, super Alfa!
:resp

SSniknejm

samo pomalo, bit ce hebena!!!

fino je islo kad je zaboostao u drugoj do 7 :)

wladex

eto doslo je do velikog preokreta u planovima. nakon jucerasnje voznje do kampa pricao s mamom i kaze da joj je to velik auto pod stare dane i da bi rado manji tako da smo dosli do zakljucka da sljedece godine negdje sredinom alfa ce ostati bez motora i pogona koji ce biti prebaceni u mareu kako je i bilo zamisljeno u samom pocetku a njima cu kupit neki manji tipa Punta. Jos neznam sta cu s karoserijom tj dali cu ubacit u nju drugi motor i prodat ili ce ici za dijelove. Ako bude isla za dijelove onda ce biti i suspension control prebacen u mareu za sta cu onda morat narucit i amortizere sa suspension controlom.
jos od planova koje cu napravit je rijesit kardan, slozit novi ispusni sistem od pocetka do kraja, i novi prednji amortizeri, naruceni su novi prednji rukavci s glavcinama
limariju cu malo sam poravnati i popiturati da u ovih godinu dana nije bas najadniji na cesti

zzip

obavezno popravi BUNKER... ona trešnja je baš bila pijana, kad se naslonila na alfu... :DD :DD