Novi Bravo - NEDOSTACI tj. GREÅ KE

Autor 2xMAR, 04 Srpanj 2008, 23:46:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

2xMAR

Možda da iznesemo talijamski šarm u sitnicama :car1:

Kod mene je ovakva situacija:
luft u sicu vozača, točnije naslonu (neopterečeno se ne čuje baš, ali u vožnji mi lupkanje ide ne živce)
kopča suvozačevog pojasa postavljena na krivu stranu
i lagano cviljenje poklopca prtljažnika na malo lošijem asfaltu

Nije strašno ali mi sad već lagano pije živce pa moram to šta prije otić riješit.

pirec

ja za sad ama baš ništa,i nadam se da če tako i ostati!!!!!!
DA SAM NORMALAN POLUDIO BI!!!!!!

2xMAR

To ti i ja želim, slijedećih bar 5-6 godina :ok:
Ma nije ovo niÅ¡ta tako straÅ¡no, neki vijak vjerojatno u sicu, a pojas nepažnja. DogaÄ'a se. Moram se naručit sljedeću subotu pa da to skinem s glave.
E da, možda sam ja picajzla (vjerojatno), ali mi se čini da mi je i volan postavljen koji stupanj u stranu Å¡ta sam skužio na autoputu. Već mogu zamislit facu ovima ako im doÄ'em s tim. Mislit će koji luÄ'ak :)

pirec

Mislim da ti je normalno(tvornički)da ti volan stoji malo u lijevo,ali nisam 100%!!!!
DA SAM NORMALAN POLUDIO BI!!!!!!

Vedrikus

a ja sam mislio da sam ja picajzla :) 
Ja  takodjer  za sada nemam takvih problema.

Scorpion

Citat: pirec  u 06 Srpanj 2008, 22:13:07
Mislim da ti je normalno(tvornički)da ti volan stoji malo u lijevo,ali nisam 100%!!!!
Baš i nebi rekao da je tvornički tak,ja kad sam mjenjao amortizere volan je stajao užasno jako u koso,a kad sam napravio špur savršeno ravno stoji (volan),tak da mislim da treba špur ak je jako ak je malo to je zanemarivo jer ovisi po kojoj cesti voziš,ak voziš po cesti koja ima kosinu na desno naravno da ti volan ne stoji ravno nek malo u lijevu stranu ak kužiš kaj mislim reć

SSniknejm

moguce da si osjetio to na autocesti jer obicno imaju blagi pad, pa ti se mozda i ucinilo..

a inace veli mi frend da je cijeli volan fizicki sa instrumentima zakrenut malo prema lijevo (prema vozacu) dok je sredisnja armatura malo u desno..

moram mu se ponovo uvalit unutra pa da malo proucim :)

inace.. auto je PREYEBEN! ne mozes vjerovat da je to fiat, zavrsna obrada materijala je drkica.

Vedrikus

Danas sam se stvarno naživcirao ,tek sam sad vidio da je i u mom bravu kopča  pojasa krivo okrenuta .Nije stvar u  toj kopći, to je banalna stvar koja se ispravi za deset minuta(nedaj bože većeg zla) ,ali sam mislio da su takve stvari proÅ¡lostu Fiatu. Talijani bi sada trebali  extra paziti na takve stvari baÅ¡ zbog reputacije Å¡lampavosti ,a oni i dalje ovak :(   Talijani zaposlite japanske ili njemačke kontrolore!!!!
Inače sam za sada jako zadovoljan bravačem .

2xMAR

Evo me natrag, bio u poslu par dana.

Vedrikus, o tim sitnicama i ja govorim. Daj ono, obrati duplo pažnju kad ste već dali toliko truda i napravili takav auto, materijali i sve i onda tako neka glupost. Nitko nije zeza to šta je fiat, ali kad sam skužio te sitnice, sve sam se osvrtao da neko nije skonta pa da krene :lol. Ma, ima toga i kod drugih manje-više jednako, ali ajde ispravi nešto uvriježeno.
Kad smo već kod toga ko je veća, pogledaj satove kroz volan pa ćeÅ¡ vidit i da nisu centrirani, malo su pomaknuti u lijevo. Sam sebi sam  :D :D

@ niknejm
Baš sam pazio da nema kosine ili čak tražio di je ima na kontra stranu i na tim djelovima stoji ravno. Misliš, središnji greben prema vozaču (volan i to je naravno ravno)? Je, blago.

Ma je, realno, auto je zakon. Za fiat velik skok i sad stvarno ruši stereotipe.
Još je sad relativno friško opran, pa gledam i divim se :)

SSniknejm

daj poslikajte tu kopcu kaj je obrnuta ..

Vedrikus

Ja neću slikati ,jer sam ih već okrenuo. :wav:Kopče se vrlo lako daju okrenuti na remenu , ne treba ništa raskapati,tako da je je greškica još manja nego što sam mislio.

beks

Evo par sitničica nakon 2600 km i cca mjesec i pol vožnje: treće štop svjetlo se na jednom rubu lagano ufrkalo, odnosno izgleda da je najvjerojatnije neki plastični dio koji ga drži pričvršćenog za haubu puknuo; turnceler mi i nakon resetiranja zna ponekad pokazivati 1000 o/min manje od pravih okretaja motora; desni red gumbi od automatske klime je sheban (teško se stišću i treba vječnost da se vrate u prvobitan položaj)
Frend mi je uzeo identičan auto sa istim paketom opreme i nema za sada niti jednu primjedbu što znači da je moj najvjerojatnije sklapan u petak u trećoj smjeni za vrijeme trajanja europskog prvenstva :(. Dakle to izgleda nisu problemi koji se ponavljaju.

gandalf

Citat: beks  u 18 Kolovoz 2008, 21:27:45
Frend mi je uzeo identičan auto sa istim paketom opreme i nema za sada niti jednu primjedbu što znači da je moj najvjerojatnije sklapan u petak u trećoj smjeni za vrijeme trajanja europskog prvenstva :(. Dakle to izgleda nisu problemi koji se ponavljaju.

:D :D :D :D :D :D

gle... uvjek imaš onog jednog od 100...
jesi probao sa reklamacijama?

croma

Da nabrajam ili da napisem samo ono kaj valja...prije cu doc do kraja :D

mikeg20