Novi Bravo - NEDOSTACI tj. GREÅ KE

Autor 2xMAR, 04 Srpanj 2008, 23:46:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

speljac

Da, samo se meni sad više magli nego prije promjene. Al se i brže suši..Da sam znao, ne bi išao na promjenu:)

get

Danas se vratih sa servisa. Promijenili su jedan nosač fara (kažu desni pa ne znam jel to vozačka strana ili suvozačeva). ÄŒovjek mi je pokazao novi nosač. Drugi nisu imali i moraju ga naručiti. Rekli su da će me zvati kada doÄ'e.

Sada primjećujem razliku u zazoru od prtljažnika sa lampama i ne znam koji je stari, a koji je novi, jer je sada na jednom veći zazor od drugoga. Nadam se da je novi tamo gdje je manji zazor.

Prijavio ponovno cimanje poklopca prskalica za ksenon i sada su to konačno učvrstili. Kada doÄ'em drugi put tražit ću da i drugu učvrste.

Kaže čovjek da je to trenutno sve Å¡to mogu napraviti, ali ako doÄ'e neka uputa od Fiata, da bez obzira na garanciju da će mi to izmjeniti. Taj čovjek sa kojim sa pričao je bio jako korektan i raspolagao je sa dosta informacija, za razliku od prije kada sam pričao sa jednim drugim (koji mi je bio rekao da je normalno da se magle farovi)

I treća stvar koju sam rekao, je da ručica pokazivača smjera ne radi na niskim temperaturama i na joÅ¡ nekim čudnim okolnostima. TakoÄ'er su rekli da sada ne mogu niÅ¡ta, ali da će pratiti situaciju i ako dobiju koju informaciju od Fiata, da će i to rijeÅ¡iti.

Eto za sada toliko o novostima za reklamacije.

Imam još par stavki koje moram riješiti do isteka garancije.

gt3

get

get

Za sada je sa lampama sve ok. Kiša i duža vožnja sa upaljenim svjetlima.

Ali jedna druga  :spam: se dogodila, tamo u onom segmentu gdje mi javlja da je moguća poledica na cesti, da li se alarm palio itd. Nakon Å¡to sam krenuo, prvo rikverc, a zatim kretanje unaprijed, pojavio se znal P||| i tokut sa crtom. Pročitao sam da je to za one koji imaju prednje senzore. Ja ih nemam. Kod Karlovca sam stao, ugasio, pa zatim upalio auto, pa je glupost nestala. Sada moram pratiti ponaÅ¡anje. Možda sam ga malo zalio, jer sam proletio kroz par lokvi :D

gt3

Citat: get  u 25 Ožujak 2010, 13:31:45
AC u Zagrebu. (Rudeš)
jel znas radno vrijeme servisa? zovem ih, ali se nitko ne javlja.
hvala

get

Od 8h - do 16h. Iako im na letku kojeg ja imam piše do 18. Al jež, to je Fiat.

Vedrikus

i ja ih zovem pa se ne javljaj.nešto sam načuo da su u banani (propadaju)

get

Ne znam.

Ja sam zvao . . .

01/3869-049

gt3

Citat: get  u 19 Travanj 2010, 14:29:10

Ne znam.

Ja sam zvao . . .

01/3869-049

uspio sam ih dobit. vele od 8-16h, morat cu izac s posla...

andy85

jeste probali ko ici u sloveniju na servis? meni je garancija istekla a ne mislim davati 1000 kn za promjenu ulja i filtera, pa moram nac nekvog ovog majstora, a alovenci su nesto jeftiniji a i DDV-a si mogu dobiti natrag...

get

Ako se ne varam promjena ulja i filtera za ulje je manje od 900 kuna. Sa time da su mi računali 4 litre, a ja smatram da su tri dovoljne, tako da treba oduzeti od tih 900 još 120 kuna, što je 780KN.

Kada sam bio u Ljubljani vidio sam satnicu, i ako se ne varam, ona je 35â,¬ za vozila ne starija od 5 godina, a 30â,¬ za starija. Cijena ulja je identična. Tako da stvarno ne znam isplativost.

A evo i cijene za servis na 30 000km sa svječicama:

Svjećice 9,90 + ddv â€" 1 komad, trebamo 4

Servis na 30.000 km doÄ'e 195,00â,¬ bez poreza, svjećice se menjaju na svakih 30.000 kilometara.

andy85

pa kam to hodas na servis da te ispadne 800kn?

ja bil na prvome u VZ - 1050 kn - ulje i filteri, drugi servis u ÄŒK - 900 kn ulje i filteri, treci servis - 1500 kn ulje filteri i svecice...

zato tih 800...neznam...onda tu nasi jos nesto racunaju dodatno

get

AC Rudeš. To je bio prvi servis na 10 000km. Točnije na 11200km. Uskoro mi je drugi na 20 000. I tu će mijenjati i filter klime i/ili peludi, pa računam na nešto veću cijenu, sa time da mi moraju pojasniti potrebu za 4 litre, odnosno imam litru sa prvog servisa pa nek nju iskoriste.

Budem stavio Scan prvog računa.

get

Citat: andy85  u 21 Travanj 2010, 12:41:27
pa kam to hodas na servis da te ispadne 800kn?

ja bil na prvome u VZ - 1050 kn - ulje i filteri, drugi servis u ÄŒK - 900 kn ulje i filteri, treci servis - 1500 kn ulje filteri i svecice...

zato tih 800...neznam...onda tu nasi jos nesto racunaju dodatno

Uf, još sam krivo i napisao.

Evo sa druge teme, Å¡to sam napisao

Evo ga. Napravljen i prvi servis sa malo stresa.

- filter ulja purflux 93kn
- selenia k p-energy 4x1l 360kn
- tekućina za pranje stakla 7,99kn (samo jedna litra)
- godišnji servis tijekom prve godine 1.1 sat 220kn
-----------------------------------------------------------------
ukupno umanjeno za 5% rabata i sa porezom 789,27kn

I u toj satnici su zamijenili prednje sa stražnjim kotačima.

Znači servis može biti manje od 700 kuna.

Čak sam i previše napisao.