Novi Bravo - NEDOSTACI tj. GREÅ KE

Autor 2xMAR, 04 Srpanj 2008, 23:46:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

get

Citat: get  u 05 Srpanj 2010, 21:07:06

Ali meni se stanje pogoršalo.

Sada ne znam ako se žalim na to a oni me otkantaju ako se pokvari, smatram da bi to onda trebali zamijeniti i van garantnog roka.

Kaj kaže SEB?

U ponedjeljak ih zovem vezano za otvaranje gepeka, jer danas u salonu sam vidio kako se to treba lako otvarati. Pa ćemo vidjeti.

Nadam se da je to zadnja reklamacija :)

marloz

primjetio sam nakon pranja auta da mi prednje maglenke imaju malo rose pri dnu ... desna više nego lijeva ... isto tako mi desna maglenka nekako "ne leži" kao da dobro ne dihta, mogu je micati sa cijelom okolnom plastikom lijevo-desno(u mm naravno ;))

pa me zanima jel to normalno ili da to reklamiram ???

speljac

reklamiraj sve odmah, da kasnije ne bi bilo izvlačenja

marloz

Citat: Å¡peljac  u 10 Kolovoz 2010, 10:05:35
reklamiraj sve odmah, da kasnije ne bi bilo izvlačenja

to sam i mislio ... al me zanima da mi ne bi prodavali onu priču kao i za stražnja štop svjetla ... kao to je tako i hebi ga ... jel se tebi tvoje mrdaju ??

get

Citat: marloz  u 10 Kolovoz 2010, 10:03:29
primjetio sam nakon pranja auta da mi prednje maglenke imaju malo rose pri dnu ... desna više nego lijeva ... isto tako mi desna maglenka nekako "ne leži" kao da dobro ne dihta, mogu je micati sa cijelom okolnom plastikom lijevo-desno(u mm naravno ;))

Oni plastični se okviri i meni miču. I meni se to čini sasvim ispravno, ali maglenke se ne smiju rositi.

marloz

Citat: get  u 10 Kolovoz 2010, 13:17:41
Citat: marloz  u 10 Kolovoz 2010, 10:03:29

Oni plastični se okviri i meni miču. I meni se to čini sasvim ispravno, ali maglenke se ne smiju rositi.

onda dobro jer mi se nekako činilo da ne prijanjaju baš dobro ... ;)

raul

Ma Fiat je to...kada malo uhvati prasine vise nece pustati :rofl

andy85

promjetil sam sljedece - kad idem preko nekih neravnina i skrecem - ulazak na parking preko rubnika sitne grabe i tako to da se čuje neÅ¡to u prednjim kotačima,  kaj bi to bilo?? stabilizatori, amortizeri ili nekve gumece??

zokman

Da li netko od vozača diesela ima problema sa količinom goriva koji stane u rezervoar? Ja ga ne mogu natočiti punog, uvijek ostane za nekih cca 8l, a pun je do čepa. Kazaljka mi stoji izmeÄ'u zadnje dvije crtice na pokazivaču.
Pital sam u servisu i rekli su da je to zato jer se jako pjeni dizel, ali probal sam sporo točiti, pa sam čekao da se odpjeni i svaki puta ništa...
Pregledali su ga preko kompjutera i rekli da sve super Å¡tima.

marloz

marloz

ne kužim ako svi hvale bertol zaÅ¡to onda većina vas na forumu joÅ¡ uvijek ide za reklamacije u AC ???  :82:
konkretno ja imam jednu reklamaciju (vezano za ručnu, a i mislim na oko 5t km zamijenit ulje i filter) pa me čisto onako zanima --- jel problem u daljini ili šta ?? ako se ne varam čovjek je rekao da auta ostaju pod garancijom (ovlašteni servis)

vrtek

pozdrav ekipi,
vozim bravo zadnja dva mjeseca imam 3tkm i većinu sličnih zamjerki - ručica pokazivača smjera, nekakva buka iz prednjeg ovjesa pri prelasku npr. ležećih policajaca, malo mi i vozačevo sjedalo ima lufta, ali ipak me zabrinjava sljedeće: auto mi nekad malo kao strokira kad sporo vozim, npr. u rotoru oko 2000 okretaja i druga brzina, pa na izlasku iz rotora lagano dodam gas. Ako stisnem jače ništa, ali ako lagano stisnem, onak, oklijeva, malo trzne i tek onda krene. Čudno mi je to i iritantno, osobito ako je gužva, pa stalno moraš polako voziti.
Ima tko slični problem?

SEB

Citat: vrtek  u 27 Kolovoz 2010, 13:45:53
pozdrav ekipi,
vozim bravo zadnja dva mjeseca imam 3tkm i većinu sličnih zamjerki - ručica pokazivača smjera, nekakva buka iz prednjeg ovjesa pri prelasku npr. ležećih policajaca, malo mi i vozačevo sjedalo ima lufta, ali ipak me zabrinjava sljedeće: auto mi nekad malo kao strokira kad sporo vozim, npr. u rotoru oko 2000 okretaja i druga brzina, pa na izlasku iz rotora lagano dodam gas. Ako stisnem jače ništa, ali ako lagano stisnem, onak, oklijeva, malo trzne i tek onda krene. Čudno mi je to i iritantno, osobito ako je gužva, pa stalno moraš polako voziti.
Ima tko slični problem?
možda ga EGR ventil  zeza
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

vrtek

Inače se ne pali nikakva lampica, niti se ne očotava greška.
Kolko se ja kužim (a ne kužim se puno) funkcija EGR je ekologija.
Da li se isplati odlaziti na servis prije redovnog ili da to ignoriram?
Mislim problem se ionak javi tu i tam, ali ipak se javi.

SEB

Citat: vrtek  u 27 Kolovoz 2010, 16:54:30
Inače se ne pali nikakva lampica, niti se ne očotava greška.
Kolko se ja kužim (a ne kužim se puno) funkcija EGR je ekologija.
Da li se isplati odlaziti na servis prije redovnog ili da to ignoriram?
Mislim problem se ionak javi tu i tam, ali ipak se javi.
ignoriraj...na servisu napomeni pa nek se pregleda
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol