Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

SEB

Citat: Miha.  u 14 Prosinac 2018, 11:08:37

1.6mjet 16v (i 2.0mjet 16v 140ks kod alfe) koliko razumijem talijanski nema swirl (ili je fiksan polu otvoren)
zakrivljen jedan kanal da ukuso upuhuje zrak preko ventila
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

punto1976

Ne znam di bi ubacio ovu temu, ali imam jedno novo iskustvo sa autom (mjenjačem).
Naime 99% sam siguran da su mi prozujali ležajevi diferencijala. I to u zadnja 3 mjeseca sami od sebe.
Jel netko već slagao getribu, nisam uspio kod nas naći da je netko to slagao.
I čini mi se da se diferencijal može izvadit bez vaÄ'enja getribe, samo će ju možda trebat malo naprijed pomaknut.

Mike20

Ti imaš poznatu M32 getribu tak da zujanja u njoj su najčešće radi ležajeva u samoj getribi
Ta getriba je na nekim talijanima dizelima, mislim da ju je netko tu slagao na forumu

g3ar

Citat: SEB  u 14 Prosinac 2018, 12:19:37
sve ovisi šta hočeš...benzin, nafta... svi su podjenako dobri stime da je 1.4 16V N/A malo slabašan

Gledam 1.6 i 1.9 mjet. Takodjer nisam nigdje naišao na neke "specifične" probleme sa navedenim modelima. Redizajn koji je Bravo imao 2010 je samo "stilski"? Farovi, nova ponuda boja, tekstila u interijeru ili su jos nesto radili?
<3JTD

Tom

Da li netko zna u Bravu gdje najbolje ''sakriti'' GPS antenu i kuda provuči kablove do bunkera, a da se previše ne raskopava unutrašnjost?
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

jtd165

Bocno u pragovima pocupa se plastika, drze ju kopce. Tamo ima zica pa ubaci u bunt.

MADmax23

Citat: g3ar  u 14 Prosinac 2018, 19:12:32
Gledam 1.6 i 1.9 mjet. Takodjer nisam nigdje naišao na neke "specifične" probleme sa navedenim modelima. Redizajn koji je Bravo imao 2010 je samo "stilski"? Farovi, nova ponuda boja, tekstila u interijeru ili su jos nesto radili?
a te "leptirice" na prvom velikom servisu vecina vadi van (da im slucajno ne pukne) ili (kao ja) softwerski ostavi otvorene.

punto1976

Staviš ju negdje iza radija bez problema, bolje ništa ne čupaj po zimi da ti plastike ne popucaju i nema potrebe. A žice za kameru provukao sam po podu i u prostoru rezervne gume imaš rupu za provući žice.

punto1976

Miha.

To što si naveo. Plus prednje rešetke u sivu boju i novi benzinac 1.4Multiair.

gokiSP

Ima netko shemu motorica auto klime da vidim gdje se tocno nalazi motoric koji otvara klapnu za puhanje na sajbu? Rijesio sam ih sve bez skidanja table i jos mi je ostao samo taj, ali ga nisam locirao

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

MADmax23

Citat: gokiSP  u 16 Prosinac 2018, 17:46:42
Ima netko shemu motorica auto klime da vidim gdje se tocno nalazi motoric koji otvara klapnu za puhanje na sajbu? Rijesio sam ih sve bez skidanja table i jos mi je ostao samo taj, ali ga nisam locirao

mislim da neces moci bez skidana table.
nije problem sve skinuti.

gokiSP

Ma trenutno ga ni ne bi mijenjao nego bi samo rucno blokirao klapnu na otvoreno prema sajbi, ali ne znam gdje se tocno nalazi

jtd165

Sta i od recirkulacije si uspio skinuti bez rastavljanja table?

gokiSP

Recimo da da. Poskidao sam vecinu privjesnog sa table, ali samu tablu ne. Namucio sam se, ali uspio sam.