Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Tooutman

Ovo je moja realna potrosnja koju si pisem u app i pratim. Po bc je barem meni i manje. Evo par zadnjih tankanja.

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

MADmax23

evo ja sam valasnik brava još malo i god dana (prije imao alfu 147 88kw,jtdm,2008).
kupio sam bravu sa 173.000 (mislim) i za sada ulozio u nju oko 10.000kn (jest netko pola toga nebi mjenjao tako da ja nisam adekvatan :-) )!
moj motor je 1.9 110kw i vozim se na 17cola gumama i potrosnja grad ljeto 6.5 do7 a zima 7.5. pricam o normalnoj voznji i to gradskoj! imas stila i znas sta mozes ocekivati od talijana ;-)
inace unutrasnjost je lijepa.
a ako uzmem s usporedbom sa alfom mogu rec da bi se vratio na 147 ili giuliettu (bolja sjedala,bolji odaziv gasa,manja potrosnja,bolje vozne osobine).
ajmo rec bravo mi je ko golf.ono komercijala.
provjeri samo turbinu i injektore a sve ostalo ti je ajmo rec jeftino od dijelova.
primjer: letva volana sa sponama,mandetama NOVA 750kn,v.servis cca 800kn,zamajac sa druk lezajem i kvacilom (LUK) 2900...

lik-bj

MADmax23

lijepo izgleda..uvoz ili ?
ugasi egr,van katalizator,dpf off..
inace oprema kao u skoro svakom. moj jedino nema krom lajsne i tempomat

lik-bj

pa neznam ima xenon sad piše zakretna svjetla što sumljam?
i puno svega uvoz je vidim da ima neki certifikat za kilometre valjda da su stvarni nemam pojma.

MADmax23

a izvidi malo.
nekako mi je presavrsen za 130.000kn ili sada još malo i 8god.
na unutarnjem pragu nikakve crtice,dok na rukohvatu se vide "oziljci" (kod mene je obrnuto  :party-smiley-016: )
ili ga je bivši vlasnik pazio ko svoje desno j_je (jer ni na rubovima vrate nema oziljaka od otvaranja,na vratima nema oziljaka od drugih,hauba da nema baš niti od jednog kamenčića!?)
provjeri,ali auto je sredec za prodaju i lijepo izgleda-ko nov!

g3ar

na slikama gotovo nema sanse vidjeti manja ostecenja od kamencica, osim ako bas ne slikas da se nesto tako vidi.
Btw i ja gledam isto tako nesto godinu i motor, ali iskreno nista mi nije zapalo za oko do nekih 40k kuna
<3JTD

lik-bj

točno to Å¡to kažeÅ¡ za slkanje kada sam kupovao stila prije 5 godina iÅ¡ao gledati jednog slike bile odlične nakraju unutraÅ¡njost bila potrgana doslovno rupe u plastikama  :ljut5:

Tom

99,9 % uvoz, po slikama u ''pre'' dobrom stanju je za godine i km,  slova JR na tablici su nedavna, i ja imam JR a registrirao sam 04.12. Ako me oči ne varaju servisni Å¡tambilj je Garage Linde, a oni su u Belgiji (ove godine smo od tamo uvezli Mito)
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

gokiSP

Belgija je zlatna koka za uvoz. Ako je od tamo, bio je razbijen sigurno. Sto te nuzno ne mora odbiti od auta. Osobno mi je proslo dosta autiju iz belgija kroz ruke i mogu reci iz prve ruke sda to nisu losi auti. Ako je bio razbijen i dobro slozen, meni osobno ne bi smetalo. Provjeri sa prodavacem, mozda je iskren pa ti otvoreno kaze povijest auta.

S druge strane, razmisli o opciji da i sam uvezes auto iz vana. Isplati se. ;)

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

lik-bj

a neznam dali se isplati kolika su davanja ? još uvijek ono što više opreme to skuplje?
pa put pa ništa neznaš pa te zajebu itd nakraju sranjee ispadne ..

gokiSP

Ako uzimas od privatne osobe to zaboravi, ali ako uzmes od nekog "dilera", nemas brige. Oprema nema veze. Auto koji ima do 100 co2 placas 800e sva davanja sa registracijom godinu dana. Prijevoz ti je iz Belgije do kucnog praga 400e. Recimo ja sam nedavno uzeo punto evo jtd koji me sa svime izasao 3000e regan godinu dana.

lik-bj

znači samo co2 ona potvrda proizvoÄ'ača i rega, znam da je bila priča Å¡to viÅ¡e opreme to se viÅ¡e davanja plate kolega je za 159 dao 14000kn davanja
i tko ti ga dovezao za 400e ti išao sa njim ili posebnim autom

gokiSP

Toliko je platio zbog motora, ne zbog opreme. 400e te kosta prijevoz kamionom. Ti dogovoris, platis i posaljes sofera, a on pokupi i doveze ti auto.

g3ar

Isao bas jednog gledati 1.6 88kw, 154t km. Uvoz Belgija, covjek ga dovezao prosli tjedan u Osijek. Od opreme ima tempomat i senzor za kiÅ¡u i manualnu klimu. Traži me 4.400â,¬. spojio ga na komp ne vidi egr. Dpf vidi, na kompu ima 152t km na tabli 154t km. U 154tkm 6 izmjena ulja napravljeno (servisa). Iznutra izlgeda full ocuvan, izvana ne mogu reci jer je bio prljav
<3JTD