Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Mike20

Znači Bravo ne valja.
Niš, idem se svojega riješiti, 3000 ojra na njuškalo, s obzirom kaj su švabe napisale, dobro ak dobim 2000 za njega

:haha7:

Stilo M

Citat: Mike20  u 29 Svibanj 2017, 08:56:27
Znači Bravo ne valja.
Niš, idem se svojega riješiti, 3000 ojra na njuškalo, s obzirom kaj su švabe napisale, dobro ak dobim 2000 za njega

:haha7:

Hahahha
Vozis usminkanog Stila
Po tome bi ja svog trebo poklanjat
Ljudi su ovce i nista drugo
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Michael

Citat: Mike20  u 29 Svibanj 2017, 08:56:27
Ak dobim 2000 za njega :haha7:
Kupljeno :)

Šalim se. Mislim da su malo pretjerali s kritikama. Mi smo ga planirali kupiti, ali nam je malo preskupi bio. Evo je uletio ko naručen.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fiat Punto Evo 1.4 16V (2010.), BMW E30 316i (1985.)

Mike20

Pa s obzirom na cije u, jeftiniji je od konkurencije, pa te neke sitnice koje su možda lošije, a nisu da radi njih nemreš upaliti auto, mene ne diraju.

Osobno ne vidim te probleme koje pišu, u 9 godina i 150 000km, samo jedna plastika-kardan je otišla kaj se klime tiče.
Ovo za buku motora, ok možda bi mogao biti malo viši trenutno, al to bi se riješilo zamjenom nosača motora.
Jedan homo zglob, malo izolacije izmeÄ'u plastike A nosača krova i table,  i to je sve od nepotroÅ¡nih dijelova.
Ja bi trebao radi svoje visine imati problema sa zaklonjenim instrumentima, ali nemam ni najmanje. Položaj sjedenja stvarno je dobar, bolji kod nekih švaba sigurno.

Rastrošni motori, to nije istina, turbo benzinac sa 120ks po kraćim stani-kreni relacijama može trošiti ispod, 8 litara.

Jedina, al stvarno jedina mana auta je ogromna instrument tabla, valjda ima metar dužine od izbočenog dijela radija do kuta prednje šajbe, pa zato ima manje mjesta za koljena, pa prednja sjedala moraju biti više nazad pomaknuta.
Ni ova sport pack sjedala nisu najudobnije, al to je najčeśće tako sa sporstkijim verzijama sjedala
Čak ni kožni volan se još ne guli, malo je po rubu promjenio boju, al guljenja nema

Prenošenje udaraca, pa taj očito nije BMW-a vozio, recimo E90.

Ak je to nekvaliteta, ok vozim nekvalitetni auto

ilija.r

A strasni su ovi ostali.ja sto se tice brava jedino ta klima mi je malo problem.inace sve ostalo je za pohvalu.prelipo izgleda napolje i unutra.
only FIAT

ilija.r

Cak i kad nesto nedaj boze crkne opet je jeftinije od ovih ostalih.to da se ne kvare ostali te price nek pricaju tamo nekome drugome.
only FIAT

Mike20

Miha.

Mišljnja sam da je generacija Bravo/Brava jedina bila konkurentna i na razini konkurencije. Niti Stilo niti Bravo nije dobro prošao kod kupaca. Stoga je logičan ishod bio budget auta tj. Tipo 2.

Generalno ja ne vidim neki pomak od Brava 1, čak štoviše taj Bravo je bar imao gumiranu tablu, bolji položaj za volanom i udobnija sjedala. :tupan:

ilija.r

Meni je bravo bolje od tipa novog generalno.jedino sto mene trenutno privlaci je 500x
only FIAT

Tooutman

Svaki ima pravo na svoje miÅ¡ljenje. TakoÄ'er svojeg ne bi nikad dao. Da kucnem u drvo nikakvih problema. Sjedenje je meni odlično najdalje Å¡to iÅ¡ao je bilo 600 km u komadu i nikakve ukočenosti a 191 cm sam visok, volan fenomenalan em niÅ¡ta istroÅ¡en em izgleda odlično. Trosi 5l, izgleda da čak kod nas u Å¡vapsko orijentiranom meÄ'imurju plijeni poglede dok se opere :). Jedino plastika je mogla biti malo čvršća pa s tim kuplungom mi se čuje dok dotaknem papučicu, pa onda centralna konzola na opip

Sve radi, čak par puta bio spreman kad švabi sličnih godišta otkazali....

Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

2600

Što se tiče Brava. Da to je u biti jako redizajnirani Stilo. Dosta razvoja je outsourcano mislim da je Magna bila u pitanju. Samo u automobilskom svijetu ta Magna ima jako visok položaj.

Uglavnom je zamjerka plastika i prevelila težina naspram konkurencije. Još je Stilo patio od toga.
Zbog toga i dan danas mnogi smatraju vozila Fiat grupacije tj. danas FCA preteškima.
U današnjim okvirima Bravo pati i što se tiče ponude prostora na stražnjoj klupi, a i samo pakiranje je neefikasno.

Giulietta nema veze sa Bravom. To je mit da je ona prepakirani Bravo.

Isto tako mislim da je Fiat u Italiji imao odličnu marketing kampanju da pokaže što je nasljednik Brava u ponudi. Tko želi nešto više od auta to ke 500X. On se jako puno cross-shopa sa Golfom. Za ostale tu je Tipo koji prije svega traže obiteljski auto i kao obiteljski auto Tipo je svakako nadmašio Brava.

Mike20

Bravo/Brava/Marea sedan/sw su bar imali ponudu raznih modela i motorizacije, Stilo isto tak. Marea je bil stvarno kvalitet o složena, meni osobno bolje od Stila, posebno u verziji 1.8 s Hitachi strujom pa su kvarovi elektronike bili jako rijetki.
Bravo 2 ko da je izbačen bez veze,  ajmo jednog kompaktna sklepati od onoga kaj imamo, i poslje Brava izjavljuju da napuÅ¡taju izradu kompakata, ono mislim.....

Al onda ipak se vraćaju izradi modela kompakt klase, i to opet u 3 verzije
Da su to s  Bravom 2 napravili, možda bi bila bolja prodaja

jtd165

Mozda i najveci problem dijelovi. Amortizer cekanje 6 radnih dana, vilica i rukavac isto toliko, govorim o dijelovima narucenim preko autocommercea, za japance je manje cekanje.

Mike20

Meni dosad sve bilo odmah dostupno, ok nisam puno toga mijenjao, al ovo Å¡to si ti nabrojao, dostupno najkasnije drugi dan

jtd165

Meni nije narucivano preko autocommerca, nema u Zg nema u Ljubljani, ide narudzba i cekanje je takvo. Mozda jer je moj sport ali svejedno je malo previse a o cijeni da ne govorim.