Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Tooutman

Provjeri kablove. Nama misevi pregrickali kablove i auto je cukao pri ubrzanju. Pogotovo se poznalo dok bio hladan.

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Miha.

Talijanski šlamperaj :dzizs:, sreča da se Tipo proizvodi u Turskoj pa možda bude dobar s godinama.

Razlog iritantnog frekventnog zvuka koji mi je dolazio iz krovnog tapicirunga. Nekakav bitumen se izvitoperio i dodirivao tapicirung, takoÄ'er na par mjesta tapicirung ima kao Ä'epove zraka koji kad se pritisnu proizvode zvuk vrečice čipsa.

Mike20

E super, sad bar znam da tapecirung nije cijeli zaljepljen i da ide lako dolje.
Ja to nebi trpel, na njuÅ¡kalo s autom, 5000 eura i vozi  :haha7:

topolino

Taj bitumen sluzi za sound dumping. Oteza krov i neda mu da lim toliko rezonira. Preljepi cjeli krov sa bitumen trakom pa ce biti mir i tisina i manji racun za struju ljeti :D:
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Miha.

Leća i projektor oem Fiat Bravo.

Leća fi 64mm, širina tj. fokus 18mm

Memphis

Mike20

Mike20

Naišao sam na fiatforum.com na jedan problem.
S vremenom procuri brtva na izmjenjivaču topline ulja kod filtera.
Kod starijeg tipa-gore na slici, nema za kupiti brtve, nego treba cijeli sklop koji je jako skup.
Za noviji tip dolje na slici, ima za kupiti Nissens-ov set hladnjaka s brtvama za 500tinjak kn

https://www.fiatforum.com/attachment.php?attachmentid=188361&d=1518614123

Onda si je jedan poljak dao truda i iskopirao, premjerio i reže iz iz komada po mjeri

https://www.olx.pl/oferta/uszczelka-chlodnicy-chlodniczki-oleju-fiat-bravo-2-doblo-punto-tjet-CID5-IDmr47v.html

Ja ću naručiti 2 za rezervu

Puntigamer

Moj T-Jet nedavno okrenio 200 000 km  :formula:

Mike20

Mislim da imamo jednoga i sa 220-230 000km

MADmax23

kako je kod brava cijevi turba/intercolera?
koja najprije puca,na koju obratiti pozornost?

Puntigamer

Evo kod mog T-Jeta iz  2007. godine sva crijeva bez nekih znakova zamora, ispucalosti. Jedino crijevo na koje bi možda trebalo obratiti pozornost je ono koje spaja intercooler, koji je na Å¡asiji i fixan, i na metalnu cijev koja je učvršćena na sami motor.
To je neko moje skromno mišljenje. Ako je to navedeno crijevo s tragovima zamora onda treba pogledati što je s nosačima motora ili obrnuto.

Poslano sa mog HTC U11 koristeći Tapatalk

MADmax23

ok.onda da znam na sta da obratim pozornost.

ferro54

Citat: Miha.  u 20 Listopad 2017, 16:25:05
Talijanski šlamperaj :dzizs:, sreča da se Tipo proizvodi u Turskoj pa možda bude dobar s godinama.

Razlog iritantnog frekventnog zvuka koji mi je dolazio iz krovnog tapicirunga. Nekakav bitumen se izvitoperio i dodirivao tapicirung, takoÄ'er na par mjesta tapicirung ima kao Ä'epove zraka koji kad se pritisnu proizvode zvuk vrečice čipsa.

Jesi li to ti skidao tepih sa krova? Ako jesi koja je procedura? Trebao bi antenu mijenjat

Miha.

Sve što je prišarafano za tapicirung se mora skinuti i sve što smeta..